beni de yaz ahbap
Adını dağlara yazacağım yarim
Arkadaşlar selam. An itibari ile birliğin beşinci sayfasına ulaştık. Oyun dışı hayatıyla ilgili aksaklıklardan dolayı kemik kadro biraz pasiflik yaşıyordu. Rol görüntülerinin az olmasının sebebi bu. Yine de sunucuda nadir görülen bu kültürü sonuna kadar götürmeyi hedefliyoruz. Her gün ''latinsiniz'' bahanesi altında siyahi arkadaşların saldırılarına uğrasak da elimizden geldiğince onlara karşı dik duracağız. Yegâne amacımız
öğretmek.Bunu da rol görüntülerimizin yanı sıra bir üst yanıttaki gibi minik detayları forum üzerinden sizlere kavuşturarak yapmayı planlıyoruz.
Geçmiş sayfayı okumayanlar için aşağıdaki alıntıyı yeniden yazıyorum.
OOC
ABD’de neredeyse yitirilmiş bir kültürü canlandıracağız. Bildiğiniz üzere Amerika’daki Orta Amerikalı göçmenler sürekli hor görülüyor, bu birkaç yönetimdir böyle. Trump yönetimi de onlardan farksız. Sadece 2018 yılında yaklaşık 1.500 ms-13 çetecisi olduğu iddia edilen göçmenler sınır dışı edildi. En ufak bir hatalarında bile sınırlı göç veya müebbet hapis cezası arasında bir tercih yapmak zorunda bırakılıyorlar. Yönetimin bu sıkı tavrı yüzünde özellikle ms-13 çetecileri aktifliğini azaltmak zorunda kaldı, eskisi kadar çete işi yapamıyorlar. Biz de bunu göz önüne alıp minik adımlar atıyoruz, polisler ile karşı karşıya gelme korkumuzu rollere yansıtıyoruz. En ufak bir yasa çiğneyişimizin zorunlu göçe sebebiyet verebileceğini bilerek rol yapıyoruz. Bu kültürü öğrenip kendini geliştirmek isteyenler için OOC alımları açık tutacağım. Gelmek isteyenler bana veya Abugat’a mesaj sallayabilir.