Rol gidişatı
Selamlar, sizlere birlik olarak izleyeceğimiz rol gidişatını özet geçmek istiyorum.
Öncelikle girdiğimiz yükün ağırlığının farkındayız, neredeyse kimsenin cesaret edemediği, edenlerin de hakkını vererek yapamadığı bir kültürü yansıtmaya çalışacağız. Bu kültüre sahip birliklerin azlığı nedeniyle de bize rehberlik edecek şey sayısı oldukça az, bu yüzden ben ve ekibim bu açığı kapatmayı hedefliyoruz. Öncelikli hedefimiz öğretmek, ilerleyen günlerde daha fazla ms-13 birliklerinin açılmasına teşvik etmek. Rol gidişatına gelirsek şöyle diyeyim:
ABD’de neredeyse yitirilmiş bir kültürü canlandıracağız. Bildiğiniz üzere Amerika’daki Orta Amerikalı göçmenler sürekli hor görülüyor, bu birkaç yönetimdir böyle. Trump yönetimi de onlardan farksız. Sadece 2018 yılında yaklaşık 1.500 ms-13 çetecisi olduğu iddia edilen göçmenler sınır dışı edildi. En ufak bir hatalarında bile zorunlu göç veya müebbet hapis cezası arasında bir tercih yapmak zorunda bırakılıyorlar. Yönetimin bu sıkı tavrı yüzünden özellikle ms-13 çetecileri aktifliğinizi azaltmak zorunda kaldı, eskisi kadar gangbang yapamıyorlar. Biz de bunu göz önüne alıp minik adımlar atacağız, polisler ile karşı karşıya gelme korkumuzu rollere yansıtacağız. En ufak bir yasa kırışımızın zorunlu göçe sebebiyet verebileceğini bilerek rol yapacağız. Bu kültürü öğrenip kendini geliştirmek isteyenler için OOC alımları açık tutacağım. Gelmek isteyenler bana veya Abugat’a mesaj sallayabilir.
Destekleyenlere teşekkürler, olabildiğince ilerlemeye çalışacağız.