versene allah aşknıa ver iletiden
Sadece kendinizi oyuna adayarak insanların değerlerine küfür ederek bu hayatta asla bir yere varamazsınız. Kimsenin bir tarafının kalktığı yok aşağılardan bakmak yerine gereken seviyeye yükselerek kimin ne tarafının kalktığına bakabilirsiniz. Kimsenin ailevi değerlerine hakaret/küfür ederek delikanlı olunmuyor. Hesabınız çalınmış sizin hatanız yüzünden ne bu masum günahsız insanların ailelerine küfür etmeniz? Ne bu asabilik. Gerçekten hayatınıza yazık, karanlığa sövmeyi bırakıp mum yakıp aydınlanın.
Sizin hesabınızın çalınması yönetimi alakadar etmez, hesap güvenliğinizden siz sorumlusunuz. Ayrıca alın teriniz olan parayı ihtiyaçlarınız yerine oyuna harcamanız şaşırtıcı bir durum.
sizi bir sikerim kardeşim hepiniz götü kalkmış aptalmısın sen anasını avradını çaldığımın herifi YÖNETİMİ SORUMLU TUTAN VARMI IQ KAÇ OROSPU COCU BEN ORDA HERAMI SUÇLU DİYORUM AYRICAM BENİM HESABIM STREET DİYE BİR ADMİN YÜZÜNDEN ÇALINDI ÇOK KONUŞMA OROSPU EVLADI SENİN ABİLERİNİ SİKERİM
Daha ne söylenebilir ki? Allah anana babana sabır versin.
HERKEZ SANALDA GÖTÜNÜ KALDIRMIŞ ÇOK KONUŞMAYIN HEPİNİZ TISSINIZ
Açık adres, isim soyisim ve telefon numarası verirsen gerçek hayata döndürebilirim seni. İleti olarak gönderebilirsin forumu daha fazla rahatsız etmenin anlamı yok.
TAMAM HAVANI YAPTIN EYW NİYE GÖNDERMİYORSUN O ZAMAN OROSPU COCU KORKAK İBİŞ PEZEVENK LALENİ SİEYİM SENİN ARTİSLİK YAPMAYIN GÖTÜNÜZ KIÇINIZI MERMİYLE DAĞITIRIM
Eğer bu platformda bir kaç insanı temsilen bulunmasam, bir emeğim olmasa ve yönetimi temsil etmesem mermiyle kim kimi dağıtıyor o zaman görürsün.
ya bak sinirliyim saçma yormu attın küfür ettim tamam,
artislik yaptın yok adres verim yok onu verim vermiyorsun korkuyorusun,
sonrada beni polisle tehdit ediyorsun qewqeqweqe
internette bir kişiye hakaret ettiniz 10 yıl hapis cezası
küfür, sözlü uyarı ile kapanılabilir mahkamede.
küfür, paracezasına çarptırılmaz 2
küfür, hapis verilme 3
küfür, en fazla verilecek şey denetimli 1 hafta imza