Ziyaretçi

Selam ziyaretçi, Rina Roleplay forumuna hoş geldin. Rina Roleplay, Grand Theft Auto: San Andreasın multiplayer istemcisi "SAMP"ın, Türkiyedeki en büyük sunucusudur ve en büyük roleplay platformudur. Eğer Rina Roleplay forum üyeliğin varsa lütfen Giriş Yap veya üyeliğin yoksa hemen Kayıt Ol.

Angel's Tears Bar

Başlatan Mjolnnir, 30 Temmuz 2019, 05:54:07
Okunma sayısı 161 defa

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı Mjolnnir

Oyuncu
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
Rick Destiny Lv.13
Köken: Fransız
Son giriş: 29 Temmuz 2020, 10:44
Toplam oynama: 19 gün, 11 saat
Birlik: (Yok)
Angel's Tears Bar
« : 30 Temmuz 2019, 05:54:07 »

Genel Bilgiler:

1.01:Şu anki karakteriniz dahil daha önce oynadığınız tüm karakterlerinizi listeleyin(Şu anki karakterinizi kalın renk ile gösterin.):Rick Destiny

1.02:Oyun içi seviyeniz?:10

1.03:Hangi birliğin üyesisiniz, bu işyeri herhangi bir birliğe ait olacak mı?:FlyTV birliğine üyeyim fakat iş yeri kişisel olacak.

1.04:Haftada kaç gün, kaç saat aktifsiniz?:Haftanın 7 günü, günlük 14 saat aktifim.

1.05:Şu anki karakteriniz hiç IC hapise girdi mi, girdiyse neden?:
Spoiler:
Girmedi.

İşyeri Bilgileri:

2.01:İşyeri lokasyonu(ekran görüntüsü):
Spoiler:
2.02:İşyeri adı:Angel's Tears

2.03:İşyeri tipi:Bublic Bar

Uzun Cevaplı Sorular:

3.01:Karakterinizin hikayesinin temelini anlatın, karakterinizin ücreti nasıl karşılayacağını anlatın:Karakterim daha öncesinde eğlence mekanlarında sahne almış, adını sıkça duyuran bir DJ ve bu kez hünerlerini kendi mekanında göstermek istiyor ve bunun için arkadaşından yardım alarak bu barı açmak istiyor.

3.02:İşinizin detaylı bir planını yazın, IC ve OOC: IC: Benimsediğim müzik tarzını şehirde tanıtmak, Şehirdeki eğlence sektörünü bir üst kademeye taşımak öncelikli planımız. OOC: İnsanların buluşma noktası olarak benimseyeceği bir yer olması yönünde çalışmalarımız olacak.

3.03İşinizin bulunduğu alanda sunucuya nasıl katkı sağlayacağını anlatın(OOC):Şehirdeki alt kesim bölgelerin elit kesim olarak nitelendirebileceğimiz kısım ile birlikte eğlenebileceği bir iş yeri olacak.

3.04:İşiniz şehre ne gibi bir katkı sağlayacak?(IC) :İş yerimiz şehirde eğlence anlayışını değiştirecek ve insanların vazgeçemediği bir mekan haline gelecek.

Alıntı yapılan: Beyanname:
Ben, Mjolnnir; işyeri başvurumda verdiğim cevapların hiç birinin kopya olmadığını, dürüst ve gerçek olduğunu kabul ediyorum. Konulardaki tüm kuralları anlıyorum ve her hangi bir kuralı ihlal edersem, bu düzeni bozarsam cezalandırılacağım. Bu işi eksiksiz bir şekilde yapacağım, eğer yapmazsam işimin elimden alınacağını anlıyorum ve gelecekte kara listeye girerek, bir daha başvuru yapamayacağımı kabul ve taahhüt ederim. 

Çevrimdışı UnknownCMD

Management
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
Köken:
Son giriş: 00/00/0000