Ziyaretçi

Selam ziyaretçi, Rina Roleplay forumuna hoş geldin. Rina Roleplay, Grand Theft Auto: San Andreasın multiplayer istemcisi "SAMP"ın, Türkiyedeki en büyük sunucusudur ve en büyük roleplay platformudur. Eğer Rina Roleplay forum üyeliğin varsa lütfen Giriş Yap veya üyeliğin yoksa hemen Kayıt Ol.

Bilin bakalım ben kimim?

Başlatan Elvis Adalsteinn, 28 Temmuz 2019, 11:08:12
Okunma sayısı 1088 defa

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
Köken: İtalyan
Son giriş: 09 Aralık 2019, 20:15
Toplam oynama: 75 gün, 11 saat
Birlik: (Yok)
Ynt: Bilin bakalım ben kimim?
« Yanıtla #20 : 28 Temmuz 2019, 13:28:49 »
Spoiler:
Spoiler:
Spoiler:
senin yaş orospuluğu hakkında yorum yapmaya hakkın yok
burada kime sallamışsın bilmiyorum da
sesin 12 gibi geliyor, profiline 15 yazıyor, forumda 16yım diyor pd başvurusunu 17 atıyorsan millete 13 yaşında ama 18 diyor diyemezsin
üstelik daha neye sövdüğünü bilmeyen çocuğun tekisin
@Bishere

Ya sen ve angut arkadaşların hayatta hiçbir vasfınız olmayan avellersiniz. Angut rp bilginizle çıkın gidin burdan ya pd başvurusunda nerde 17 atmışım 2 tane başvuru yaptım zaten birinde 16 yazıyor diğerini ben yapmadım bile teamwiever ile birine yaptırdım at bakıyım ss
merak etme, senin o karaktersizliğini gördükten sonra ben de bir fotoğraf galerisi kurma kararı aldım C:
hem de sana özel, sadece senin fotoğrafların var ::)
Spoiler:

berkay ses kaydını atsın mı? ne dersin?

Aptal herif orda bakarsan rinada 1 yıldan fazla süredir kayıtlıyım profil her yıl kendisi güncelliyor orayı o başvuruyu da teamwievertden arkadaşa yaptırdım zaten hatırladığım kadarıyla ya red edildi ya da sınavı geçememiştim
tamam tamam hadi yallah kendi vakana
bak küfür etmiş sana bi önceki sayfanın son postunda ahaha padfkgpos
aveller ifşalarınızı eski konulardan bulursam atıcam low-rp
tamam tamam koş eski konuları aç
mesela küfür yediğinde samimiyete dahil olup ck edildiğinde şikayet açarak "bana küfür ediyelah" diye ağlaman gibi ağpkdfğ

Ulan aveloğluavel bi konu açarsan direk bir kişinin adına oraya avel evladı arkadaşlarınla bir kişinin ailevi değerlerine söversen sana şikayet açarlar zamanında benim sayemde bi 1500 dakika filan yedin herhalde 2 3 kere avelllllll
ya harbi yazık, hala oyun içinde yaptığın şeyler ile övünüyorsun ğpkğsakğfga
kumarda cye basarak bug yaptığını sanıp para kazanarak övünmen gibi ahaha
hadi hadi koş, allaha küfür et sonra allahtan yardım dile
https://www.rina-roleplay.com/forum/index.php?topic=37768.0
sen aramadan vereyim ben konunun linkini
aptal olmayan birisi burada hiçbir küfrün ailevi olmadığını, her birinin samimi edildiğini anlar zaten
sen kendini benimle karıştırıyorsun galiba
https://www.rina-roleplay.com/forum/index.php?topic=37746.0

Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
« Yanıtla #21 : 28 Temmuz 2019, 13:33:12 »
Spoiler:
Spoiler:
Spoiler:
Spoiler:
senin yaş orospuluğu hakkında yorum yapmaya hakkın yok
burada kime sallamışsın bilmiyorum da
sesin 12 gibi geliyor, profiline 15 yazıyor, forumda 16yım diyor pd başvurusunu 17 atıyorsan millete 13 yaşında ama 18 diyor diyemezsin
üstelik daha neye sövdüğünü bilmeyen çocuğun tekisin
@Bishere

Ya sen ve angut arkadaşların hayatta hiçbir vasfınız olmayan avellersiniz. Angut rp bilginizle çıkın gidin burdan ya pd başvurusunda nerde 17 atmışım 2 tane başvuru yaptım zaten birinde 16 yazıyor diğerini ben yapmadım bile teamwiever ile birine yaptırdım at bakıyım ss
merak etme, senin o karaktersizliğini gördükten sonra ben de bir fotoğraf galerisi kurma kararı aldım C:
hem de sana özel, sadece senin fotoğrafların var ::)
Spoiler:

berkay ses kaydını atsın mı? ne dersin?

Aptal herif orda bakarsan rinada 1 yıldan fazla süredir kayıtlıyım profil her yıl kendisi güncelliyor orayı o başvuruyu da teamwievertden arkadaşa yaptırdım zaten hatırladığım kadarıyla ya red edildi ya da sınavı geçememiştim
tamam tamam hadi yallah kendi vakana
bak küfür etmiş sana bi önceki sayfanın son postunda ahaha padfkgpos
aveller ifşalarınızı eski konulardan bulursam atıcam low-rp
tamam tamam koş eski konuları aç
mesela küfür yediğinde samimiyete dahil olup ck edildiğinde şikayet açarak "bana küfür ediyelah" diye ağlaman gibi ağpkdfğ

Ulan aveloğluavel bi konu açarsan direk bir kişinin adına oraya avel evladı arkadaşlarınla bir kişinin ailevi değerlerine söversen sana şikayet açarlar zamanında benim sayemde bi 1500 dakika filan yedin herhalde 2 3 kere avelllllll
ya harbi yazık, hala oyun içinde yaptığın şeyler ile övünüyorsun ğpkğsakğfga
kumarda cye basarak bug yaptığını sanıp para kazanarak övünmen gibi ahaha
hadi hadi koş, allaha küfür et sonra allahtan yardım dile
https://www.rina-roleplay.com/forum/index.php?topic=37768.0
sen aramadan vereyim ben konunun linkini
aptal olmayan birisi burada hiçbir küfrün ailevi olmadığını, her birinin samimi edildiğini anlar zaten
sen kendini benimle karıştırıyorsun galiba
https://www.rina-roleplay.com/forum/index.php?topic=37746.0

O kadar cahil bir avel oğlusun ki o c ye basmamın sebebini ekran daralsın da fps artsın diye yaptığımı anlayamayacak kadar mal bir avel oğlusun. Ayrıca size ne tokadı çaktım be birliğinizi nasıl kapattırdım ama? tüm üst rütbeleriniz jaili nasıl yedi kudurun
birliği sen mi kapattın? emin misin
ya harbi gülüyorum sana
birlik "mart" ayının ortasında "plastik mafya" tarafından "yeni" konsepte geçtiği için kapatıldı
sen hakikaten yıkığın tekiymişsin, birliği kapattırdığını sanıp bununla övünüyorsun PĞKĞPDOKFASĞFKSAD
ayrıca zamanında "it sürüsü 50 kişiyi topluyorsunuz" diyerek birlikten çıkıp kendi birliğinizi kurmanız (rostov organizatsiya) daha sonra bizi de ikiye katlayıp 70 80 it toplayarak 40 yıl tanıtıma ss atmamanız falan kendinizle çok çelişiyorsunuz be, yapmayın ayıp ayıp...

Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
« Yanıtla #22 : 28 Temmuz 2019, 13:40:38 »
uzun uzun yazıyorum da, senin gibi gerizekalı için ellerimi yormaya değmez xd
berkay geldiğinde şayet konu kilitlenmemiş olursa buraya ses kaydını atmaktan çekinmeyeceğim, cahil herif seni.
millete burada konu açarak laf etmekten önce kendi karakterini düzelt, karaktersizliğinden ödün vermemişsin 6 ayda tebrikler.
ayrıca biz sen değiliz, hiçbir zaman 90 dolar vergiyi cebe indirme vakası olmadı birliğimizde.
sunucuda 200k miktarını geçebildiğimde nisan ayındaydık birliği kapatmıştık.
100-200k dağıttım birlikte diyorsun, birlik açtığında ne kadar büyük bir miktarı birliğe yatırdığını anlamış olman gerekiyordu.
teogdan 200 almış bir kapasitenin anlayamamış olması normal aslında ::)

Çevrimdışı TURKISHPOWA

Oyuncu
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
Köken: Rus
Son giriş: 25 Mayıs 2023, 00:27
Toplam oynama: 22 gün, 19 saat
Köken: Japon
Son giriş: 19 Nisan 2023, 12:10
Toplam oynama: 374 gün, 8 saat
Köken: Amerikan
Son giriş: 04 Eylül 2023, 16:31
Toplam oynama: 3 gün, 1 saat
« Yanıtla #23 : 28 Temmuz 2019, 13:51:23 »
Yeterince küfürleşme ve tartışma çıkmış, konu kilit.
Forumda küfür kullanmayı alışkanlık getirmiş arkadaşlarda biraz forumdan uzaklaşsa iyi olur.