Ziyaretçi

Selam ziyaretçi, Rina Roleplay forumuna hoş geldin. Rina Roleplay, Grand Theft Auto: San Andreasın multiplayer istemcisi "SAMP"ın, Türkiyedeki en büyük sunucusudur ve en büyük roleplay platformudur. Eğer Rina Roleplay forum üyeliğin varsa lütfen Giriş Yap veya üyeliğin yoksa hemen Kayıt Ol.

Toplu AR-GE

Başlatan sweiss, 27 Temmuz 2019, 18:55:49
Okunma sayısı 1032 defa

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı sweiss

Oyuncu
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
Köken: Amerikan
Son giriş: 00/00/0000
Toplam oynama: 0 gün, 0 saat
Birlik: (Yok)
Köken: İtalyan
Son giriş: 10 Mayıs 2023, 01:09
Toplam oynama: 160 gün, 21 saat
Toplu AR-GE
« : 27 Temmuz 2019, 18:55:49 »

Toplu AR-GE ve Linç Yeme Konusu

KOS KORUMASI VE DONDURMASI

Nedir bu KOS koruması?

KOS koruması interiorlara girerken yada çıkaren bizi dondurup buglara düşmememizi ve mapin yüklenmesini sağlar.

Ama şöyle bir sıkıntı var. Senin bilgisayarın iyi interiordan çıkıyorsun aniden yükleniyor. Ama benim bilgisayarımda çok kötü. Şu anki dondurma süresi bile bazı bilgisayarlar için çok kısa. Bunu /ayarlar 'dan ayarlasak güzel olabilir. Herkes süresini kendi belirler. Ve daha az buga giriliceğini düşünüyorum.

GASP SİSTEMİ

Gasp sistemine bana göre daha yeni komtlar eklenebilir. PD'nin kullanabildiği /yereyatir komutu 15 level ve üstüne verilebilir. Çünkü gasp yapıyorsun adam emotelere uymuyor. Hadi kovala yaralı durumuna düşürerek gasp et. Adam bunny yaparak kaçıyor. Gasp edemiyoruz. /yereyatir çektiğimizde eğer /q çekerse otomatik sistem tarafından hapse atılsın. Şikayet açmaklada uğraşmıyalım. Ayrıca trollerin engellenmesi içinde şöyle bir sistem eklenebilir. Mesela bir gasp grubu olucak. "/gaspgrup davet - /gaspgrup ayril - /gaspgrup kur" Bir gasp grubuna 3 kişi katıldığında /yereyatir komutu gelicek. Ayrıca gasp grubu liderinden 50 metre yada 100 metre uzaklaştığımızda otomatik olarak gruptan ayrılıcaz. Bıçakta ise /bicakla ID komutu ile kişiyi %50 şans ile tekte yaralıya düşürebilelim. Emoteler otomatik verilsin.

TAKSİ SİSTEMİ

Müşteri taksiyi troll olarak arıyor yada taksi çağırıyor binmekten vazgeçiyor. Sistem müşteri taksiye bindiğinde otomatik olarak taksi talebin iptal etsin.

MESLEKLER

Sunucuyu bilen birisi meslek yapıyorsa tırcılık, taşımacılık ve çimento haricinde bir meslek yapmıyor. Neden meslek yapmıyor? Taşımacılıkta 10 dakikada kastığın parayı temizlikçide 1 saatte kasamıyorsun. Bütün mesleklerin verdiği ücret çok düşük. Diğer mesleklerinde kazandırdığı fiyatlar arttırılsa diğer mesleklerede insanlar ve yeni başlıyanlar yoğunlaşır. Diğer meslekleri kime kullanmıyor. O kadar uğraştınız kodlamak için. Bari kullanılsın emekler boşuna gitmesin.

MÜZİK İÇİN YOUTUBE DÖNÜŞTÜRME SİSTEMİ

Böyle bir sistemin kodlanabiliceğine inanıyorum. "/donustur (youtube linki)" Boombox'tan müzik açmak isteyen kişiler bu mp3juice falan sitelere girip dönüştür bağlantı kopyala. Bunu yapamayan kişiler var. Aktif rol bölgelerinde sırf youtube linki dönüştürmek için afk kalıyoruz ve bazı açık arayan kişiler geliyor role giriyor sonra şikayet açıyor. Bu komutu girelim ve otomatik sistem bizin için dönüştürsün. Ardından direk youtube linki ile müzik yada sesi açabilelim.

KUMAR SİSTEMİ

Okuyan kişiler linç yemek istemiyorum merak etmeyin kaldırın demiycem. Kumarhanede blackjack sistemi eklenebilir. Şans değilde taş kağıt makas gibi birazda yetenek oyunu oynuyalım. Blackjack çok güzel olucaktır. Zar sistemi ise çok hızlı döndür yapılmıyormu? Her zarı attığımızda birdahaki zarı atmak için 5 yada 10 saniye bekliyelim. Zar duellosu atan kişiler birde samp addon kullanıyorsa saniyede 5'ten fazla zar döndürebiliyorlar.

HELPERLER İÇİN KOMUT İSTEĞİ

Bazı sabit bölgelere herhangi bir komutla ışınlanabilelim. /gps 'teki yerler olabilir. Mesela birisi PB'de buga giriyor adamım araç ID'si yoksa yada kişi id bulamassak spawnlamaktan başka bi çaremiz yok. /gogps gibi bir komut gelse sadece global lokasyonlara ışınlanabilelim. Oyuncular için daha yararlı olucağına inanıyorum.

PAINTBALL ODA KURMA

Arkadaşlarla paintball oynuyalım diyoruz odayı kuruyoruz. Arenayı kilitleyene kadar herkes zaten doluşuyor. Arena kilitleme yerine odayı kurarken silah seçiminden sonra "Giriş için izin iste." ve "Herkese açık" şeklinde ayar yapabilelim. Arkadaşın ve tanımadığın kişi girse paintballa arenadan at yapınca rastgele birini attığından arkadaşında gidebiliyor yabancı olanda gidebiliyor. Yabancıyı atmayı başardın adamın boşyere 250doları gidiyor.

DM KURAL DEĞİŞİKLİĞİ

Şimdi arkadaşlar bu bölüm illegaller için yararlı olucaktır. Şimdi illegallerin düşmanları dolu oluyor. Baskın yersiniz, düşmanlarınız sizi biyerde yakalayıp sıkar. Birde diğer türlüsü DM'ciler. DM'ci gelir sıkar gider. Şimdi hatalı olan kısım ise silahınız varsa siz iki tarafada sıkarsınız. Düşmanını aniden tanıyamassın. Birliklerine giren oluyor çıkan oluyor. Sen bunlara sıktın tamamdır. DM'ci geldi bunlarada karşılık verdin. Biraz araştırdın bunlar düşmanın değil. Şikayet açıyorsun RK edildiysen. Karşılık verdin diye red ediyorlar. İster istemez DM'cide olsa düşmanda olsa sıkıyoruz. Ve DM'ciler ceza almıyor. Kural değişsin karşılık versekte cidden DM'ciyse cezalarını alsınlar.

AKTİF ROL ORTAMLARI VE ARAÇLAR

Aktif rol ortamları olarak Idlewood'u baş sıraya koyabiliriz. Ama rolleri araçların çoğu engelliyor. Bilerek CR atmaya çalışanlar heryere araç park etmeye çalışanlar gibi gibi. Aktif rol ortamlarını rezalete çeviriyorlar. Buralar trafiğe kapatılabilir. Ve rollerin önü azda olsa açılabilir.

Çevrimdışı anonymous

Bağışçı
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
Köken: Sırp
Son giriş: 28 Nisan 2024, 00:56
Toplam oynama: 593 gün, 4 saat
Nada Lazic Lv.51
Son giriş: 22 Nisan 2024, 21:28
Toplam oynama: 0 gün, 8 saat
Ynt: Toplu AR-GE
« Yanıtla #1 : 27 Temmuz 2019, 20:02:05 »
Destekliyorum.

Çevrimdışı sweiss

Oyuncu
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
« Yanıtla #2 : 27 Temmuz 2019, 20:12:28 »

Çevrimdışı florencia

Oyuncu
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
Son giriş: 02 Temmuz 2024, 01:54
Toplam oynama: 26 gün, 0 saat
Köken: İspanyol
Son giriş: 26 Haziran 2024, 00:13
Toplam oynama: 156 gün, 21 saat
« Yanıtla #3 : 27 Temmuz 2019, 20:56:25 »
DESTEKLİYORUM, çok mantıklı bir şey gasp sistemi kesin olmalı bence.

Çevrimdışı sweiss

Oyuncu
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
« Yanıtla #4 : 27 Temmuz 2019, 21:27:40 »
Eyvallah.

Çevrimdışı The Wolf

Oyuncu
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
Son giriş: 23 Ağustos 2021, 23:31
Toplam oynama: 159 gün, 10 saat
« Yanıtla #5 : 27 Temmuz 2019, 22:00:19 »
Dediklerinin hepsi neredeyse yararlı ama kodlanması zor ve uzun zaman alacak şeyler (zor dediğim önerdiğin düzenlemeler için, kodlanma için süre ayrılması lazım,kodlanması zordan kastım buydu)

Çevrimdışı sweiss

Oyuncu
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
« Yanıtla #6 : 27 Temmuz 2019, 22:01:59 »
Dediklerinin hepsi neredeyse yararlı ama kodlanması zor ve uzun zaman alacak şeyler (zor dediğim önerdiğin düzenlemeler için, kodlanma için süre ayrılması lazım,kodlanması zordan kastım buydu)
Bu serverin oynanma sebebi sistemleri. Hera'nın şu ana kadar SAMP dünyasında en iyi coderler arasında olduğu biliniyor.

Çevrimdışı Klash

Oyuncu
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
Dustin Boriv Lv.13
Son giriş: 14 Nisan 2021, 00:16
Toplam oynama: 28 gün, 22 saat
Birlik: ***ndy
« Yanıtla #7 : 27 Temmuz 2019, 22:28:42 »
Diğerlerini okumadım gasp sistemini desteklemiyorum. Rol ortasında hop biri /yereyatir id yazıyor ve rolü mahv ediyor. Idle da herkes trollüyor falan yok gerek yok. Hapse atıla bilir ama bir şey başlamadan durdurmak en iyisidir.

Çevrimdışı sweiss

Oyuncu
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
« Yanıtla #8 : 27 Temmuz 2019, 22:44:00 »
Diğerlerini okumadım gasp sistemini desteklemiyorum. Rol ortasında hop biri /yereyatir id yazıyor ve rolü mahv ediyor. Idle da herkes trollüyor falan yok gerek yok. Hapse atıla bilir ama bir şey başlamadan durdurmak en iyisidir.
Ek olarak bir kaç ekleme yaptım o konuda.

Çevrimdışı grejuva

Oyuncu
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
Son giriş: 26 Mayıs 2024, 20:49
Son giriş: 10 Şubat 2020, 13:56
Toplam oynama: 63 gün, 3 saat
« Yanıtla #9 : 28 Temmuz 2019, 02:15:13 »