Ziyaretçi

Selam ziyaretçi, Rina Roleplay forumuna hoş geldin. Rina Roleplay, Grand Theft Auto: San Andreasın multiplayer istemcisi "SAMP"ın, Türkiyedeki en büyük sunucusudur ve en büyük roleplay platformudur. Eğer Rina Roleplay forum üyeliğin varsa lütfen Giriş Yap veya üyeliğin yoksa hemen Kayıt Ol.

Jackson_Baker


Başlatan cameramanmarkayounowthevibezz, 04 Nisan 2018, 00:33:06
Okunma sayısı 447 defa

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
Cinsiyet: Erkek
Köken: Amerikan
Son giriş: 12 Şubat 2024, 22:56
Toplam oynama: 342 gün, 5 saat
Birlik: (Yok)
Cinsiyet: Erkek
Köken: Amerikan
Son giriş: 22 Aralık 2023, 20:45
Toplam oynama: 4 gün, 14 saat
Birlik: (Yok)
Cinsiyet: Erkek
Köken: Amerikan
Son giriş: 06 Ocak 2023, 02:21
Toplam oynama: 6 gün, 22 saat
Birlik: (Yok)
Cinsiyet: Kadın
Köken: Amerikan
Son giriş: 06 Kasım 2023, 00:58
Toplam oynama: 0 gün, 13 saat
Birlik: (Yok)
Jackson_Baker
« : 04 Nisan 2018, 00:33:06 »
 ISIM :Jackson
             
SOY ISIM :Baker

YAS : 24

DOGUM YERI : USA / L.V

BOY : 1.78

GÖZ RENGİ :Kahverengi


[̲̅s̲̅][̲̅t̲̅][̲̅o̲̅][̲̅r̲̅][̲̅y̲̅]:

1994 Yılında Las Venturas şehrinde doğmuştum.Doğduğumdan 5 yıl sonra babam annem ile beni bırakıp kaçtı ve annem ile hayatla mücadele ettik.Ve bir gün arkadaşlarım ile oynarken annem evde iş yaparken kalp krizi geçirmiş ve eve döndüğümde annem yukarda yere yığılmış bir şekilde yatıyordu.Ve hemen komşulara haber verdim ambulans geldi ama annem ölmüştü ve 9 yaşında hayatta tek başıma kalmıştım her işe girerek para kazandım ve kendimi idare ettim ama bir gün Idlewood'da Jordan Litte diye birinin adını duydum ve onla tanıştım beni mahallesine aldı.Ve onun sayesinde ailemi ortamına kavuştum ve kardeşliğin ne demek olduğunu öğrendim ve onun sayesinde saygınlık kazandım ve artık bende bir East Side Of Santos'dayım.

[̲̅s̲̅][̲̅t̲̅][̲̅o̲̅][̲̅r̲̅][̲̅y̲̅] 2 :
Bir gün yerde bir Colt-45 bulmuştum kimse görmeden o silahı alıp belime soktum ve gidiyordum ve sonra biraz içtim ve uyuşturucu kullandım araca bindim ve birini soymaya karar verdim. Yolda giden bir premier model aracı gözüme kestirdim ve aracın önüne kırıp inip silahımı çektim adam indi ve tam silahını çıkartırken adamın üstüne bir şarjor boşalttım adam her yerinden vurulmuştu ve ne yapacağımı bilemedim hemen cüzdanını bulup parayı alımıştım ama cüzdanın içinde kimlik vardı ve o kimlikte Jason Baker yazıyordu ve o benim babamdı babamı öldürmüştüm ve hemen ordan kaçtım diğer gün ise Idlewood'da mal satmaya çalışırken polis kameralarda benim babamı vurduğumu bulmuşlar  ve beni her yerde aranan olarak ilan etmişler bir devriye aracı Idlewood'da  beni görüp,tutukladılar ve kaldığım otele bir baskın atıp malları ve cinayet silahını buldular ve avukatların uzun uğraş 8 yıl hapis yemiştim ve 8 yıl sonra dışarı çıktığımda her yer çok değişmiş ve yeniden mahalleme geri dönmüş ve kendimi yine bir huzurun içinde hissettim.

LS SOCİAL Hesabım:
http://www.rina-roleplay.com/social/Jackson_Baker








Çevrimdışı Nang

Oyuncu
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
Cinsiyet: Kadın
Köken: Amerikan
Son giriş: 09 Ekim 2020, 07:14
Toplam oynama: 123 gün, 21 saat
Birlik: ******cus
Ynt: Jackson_Baker
« Yanıtla #1 : 04 Nisan 2018, 01:16:05 »
Mimiksiz adam. Başarılar seviliyorsun. :)

Çevrimdışı Shady

Oyuncu
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
Cinsiyet: Erkek
Köken: Alman
Son giriş: 17 Şubat 2024, 21:52
Toplam oynama: 68 gün, 18 saat
Birlik: (Yok)
Ynt: Jackson_Baker
« Yanıtla #2 : 11 Mayıs 2018, 09:46:59 »
K&A