Ziyaretçi

Selam ziyaretçi, Rina Roleplay forumuna hoş geldin. Rina Roleplay, Grand Theft Auto: San Andreasın multiplayer istemcisi "SAMP"ın, Türkiyedeki en büyük sunucusudur ve en büyük roleplay platformudur. Eğer Rina Roleplay forum üyeliğin varsa lütfen Giriş Yap veya üyeliğin yoksa hemen Kayıt Ol.

Los Zétas Cartel

Başlatan Ryse, 02 Nisan 2018, 23:20:48
Okunma sayısı 12012 defa

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı Bishere

Oyuncu
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
Köken: Amerikan
Son giriş: 07 Ağustos 2021, 10:26
Toplam oynama: 64 gün, 2 saat
Ynt: Los Zétas Cartel
« Yanıtla #280 : 21 Mayıs 2018, 15:40:41 »
Zaten ben tartışmıyordum ve tartışmayacağımı da söyledim, siz ısrarla üzerine basa basa kibirli cevaplar verdiniz.Ayrıca ben eleştrimi yapıp bırakırken siz negatif veya pozitif eleştirilere sanırsam katlanamadınız, bunu birliğe veya yöneticilerine değil @_walesca isimli kullanıcıya söylüyorum.Bu konuya bir daha hakkımda hiç bir ileti yazılmadıkça bir iletiye cevap vermeyeceğim.Israrla beni bu konu üzerinden kışkırtmayın, eğer tartışma başlatmak istiyorsanız ki illaha benim ile bunu buradan değil özel mesaj yoluyla bana yollayın.Burada dediğim gibi son kez bir ileti yazıyorum, bu iletimden itibaren bir daha bana vericeğiniz cevapları ben kendi adıma "Konuyu Aktif" tutma olarak sayacağım.Eğer bana söyleyecek bir şeyiniz varsa özel mesaj yoluyla belirtin, yoksa iyi günler bol şanslar dilerim.

Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
« Yanıtla #281 : 21 Mayıs 2018, 15:48:13 »

Walesca R' - Tank'

Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
« Yanıtla #282 : 21 Mayıs 2018, 15:49:31 »
İşlere başladık, ileliyoruz. - Los Zétas Cartel
Walesca R'

Çevrimdışı swicedellxd

Oyuncu
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
Köken: Kanadalı
Son giriş: 03 Aralık 2023, 21:55
Toplam oynama: 401 gün, 12 saat
Birlik: (Yok)
Son giriş: 10 Aralık 2023, 22:35
Toplam oynama: 10 gün, 22 saat
Köken: İskandinav
Son giriş: 24 Eylül 2023, 18:43
Toplam oynama: 4 gün, 18 saat
« Yanıtla #283 : 21 Mayıs 2018, 16:58:06 »
Birliğinizin konsepti olsun, üyeleriniz olsun, amacınız ve rolleriniz olsun geleceği karanlık.Konseptinizi bir örgüt gibi belirleyip mafya rolleri yapıyorsunuz.Üyelerinize çok kısa değineceğim, Berkant başta olmak üzere 2-3 kişi yönetiyordu veya bulunuyordu sanırım bu birlikte.Zaten baştan yönetimde sorun var, bunu bir kenara atıyorum.Üyeleriniz ve kurucularınız başta olmak üzere sokaklarda "İnfernus, NRG" ile geziyorlar ve görün ki kendinin mafya olduğunu belli etmeden yapamıyorlar.Birliğinizin rolsel açıdan şu anda fazla bir değeri yok, çünkü legal veya sivil rolleriniz hiç yok gibi bir şey.Bunu da geçiyorum, siz de aynı tür silahla çatışma halinde olan ve role değer vermeyen zihniyette ilerliyorsunuz.Berkant'ı tanırım, "Çok şükür bu günde PD vurduk, çorba parası çıktı." diyordu bir zamanlar, her neyse.Birliğinizin düzelmesi ve gelişmesi için sil baştan her şeyi tekrar yapmanız gerek, bununla uğraşmak yerine bu birliği sona erdirip yeni bir birlik kurabilirsiniz fakat bu tür birliğin uzun zaman tutup ilgi göreceğini sanmam.

Öncelikle, yaptığınız seviyesiz yorumun için Admin'e bildiriceğim. Birlik kurallarını daha bilmiyorsun ve alaycı seviyesiz yorumlar yazıyosun.. Yorumunu umursamıyorum kardeşim o kadar gereksiz ki umursanamaz, tanıtımımı bir daha kirletme.

Çevrimdışı Shade

Oyuncu
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
Köken: Alman
Son giriş: 09 Şubat 2025, 00:40
Toplam oynama: 543 gün, 5 saat
Son giriş: 09 Şubat 2025, 01:18
Toplam oynama: 105 gün, 21 saat
Son giriş: 09 Şubat 2025, 01:19
Toplam oynama: 8 gün, 11 saat
« Yanıtla #284 : 21 Mayıs 2018, 17:01:07 »
İlerliyoruz - Los Zétas CARTEL

Çevrimdışı Bishere

Oyuncu
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
Son giriş: 07 Ağustos 2021, 10:26
Toplam oynama: 64 gün, 2 saat
« Yanıtla #285 : 21 Mayıs 2018, 17:10:28 »
Alıntı
Öncelikle, yaptığınız seviyesiz yorumun için Admin'e bildiriceğim. Birlik kurallarını daha bilmiyorsun ve alaycı seviyesiz yorumlar yazıyosun.. Yorumunu umursamıyorum kardeşim o kadar gereksiz ki umursanamaz, tanıtımımı bir daha kirletme.

Ben de yeri geldiği zamanlar farklı platformlarda birlik açtım, fakat bu kadar da eleştriye katlanamaz olmadım.Ben orada en hafif bir dille sizin birliğinizi eleştirdim, eğer bir eleştriyi bile bu kadar zor bulup kaldıramayacaksan birlik kurmaya-yönetmeye hazır değilsindir.Admine her türlü üstte attığım yorumu bildir, forum kuralları gereği yaptırım uygulanacağını düşünmüyorum.Söylediğim eleştriyi ister umursa ister umursama, benim umrumda olucak bir şey değil çünkü birliği sonuçta ben yönetmiyorum.Ciddi bir şekilde sorunlarınızı belirttim, buna katlanıp dayanamayacaksan gelecek diğer eleştrilerde sanırsam öfke patlaması yaşarsın.İster sunucu sahibi ol, ister birlik sahibi ister de oyuncu ol, benim yaptığım eleştriyi en azından kötüleme onun dışında umursama veya beni haksız bul önemli değil.Bu konuya ismim geçmedikçe tekrardan bir ileti atıp konuyu canlı tutmayacağım, dediğim gibi eleştrimle veya benimle özel bir sorunu olup benimle tartışmak, konuşmak veya söylemek istediklerini tam söyleyecekler bana özel mesaj yoluyla göndersin.Bu konuyu aktif tutma çaban için ekran görüntülerini kullanıcaksın sen, benim yorumumu değil.İyi günler diliyorum, bu iletime cevap vericekseniz bana özel mesaj yoluyla cevap verin ki burada topluca bildirmek isterim.Söyliyeceğiniz tüm her şeyi bana özel mesaj yoluyla iletin, buradan bu eleştrimle tartışma çıkartıpta daha sonra gelip benim tartışdığımı söyleyerek hiç bir şey elde edemezsiniz.Birliğinizin şu an ki durumu hakkında konuşmamda kişisel olarak sadece Berkant'a bir iki cümle söyledim onların içinde de bir hakaret parçacığı bile yoktu.

Çevrimdışı swicedellxd

Oyuncu
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
Köken: Kanadalı
Son giriş: 03 Aralık 2023, 21:55