Ziyaretçi

Selam ziyaretçi, Rina Roleplay forumuna hoş geldin. Rina Roleplay, Grand Theft Auto: San Andreasın multiplayer istemcisi "SAMP"ın, Türkiyedeki en büyük sunucusudur ve en büyük roleplay platformudur. Eğer Rina Roleplay forum üyeliğin varsa lütfen Giriş Yap veya üyeliğin yoksa hemen Kayıt Ol.

Los Zétas Cartel

Başlatan Ryse, 02 Nisan 2018, 23:20:48
Okunma sayısı 12114 defa

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı Katasura

Oyuncu
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
Köken: Amerikan
Son giriş: 14 Haziran 2024, 23:31
Toplam oynama: 50 gün, 7 saat
Birlik: (Yok)
Ynt: Los Zétas Cartel
« Yanıtla #270 : 21 Mayıs 2018, 01:28:34 »
babanızı özlediniz mi he?

Çevrimdışı Bishere

Oyuncu
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
Son giriş: 07 Ağustos 2021, 10:26
Toplam oynama: 64 gün, 2 saat
« Yanıtla #271 : 21 Mayıs 2018, 11:23:30 »
Birliğinizin konsepti olsun, üyeleriniz olsun, amacınız ve rolleriniz olsun geleceği karanlık.Konseptinizi bir örgüt gibi belirleyip mafya rolleri yapıyorsunuz.Üyelerinize çok kısa değineceğim, Berkant başta olmak üzere 2-3 kişi yönetiyordu veya bulunuyordu sanırım bu birlikte.Zaten baştan yönetimde sorun var, bunu bir kenara atıyorum.Üyeleriniz ve kurucularınız başta olmak üzere sokaklarda "İnfernus, NRG" ile geziyorlar ve görün ki kendinin mafya olduğunu belli etmeden yapamıyorlar.Birliğinizin rolsel açıdan şu anda fazla bir değeri yok, çünkü legal veya sivil rolleriniz hiç yok gibi bir şey.Bunu da geçiyorum, siz de aynı tür silahla çatışma halinde olan ve role değer vermeyen zihniyette ilerliyorsunuz.Berkant'ı tanırım, "Çok şükür bu günde PD vurduk, çorba parası çıktı." diyordu bir zamanlar, her neyse.Birliğinizin düzelmesi ve gelişmesi için sil baştan her şeyi tekrar yapmanız gerek, bununla uğraşmak yerine bu birliği sona erdirip yeni bir birlik kurabilirsiniz fakat bu tür birliğin uzun zaman tutup ilgi göreceğini sanmam.

Çevrimdışı Proxy 🖕

Oyuncu
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
Keira Pery Lv.21
Köken: Japon
Son giriş: 30 Ekim 2021, 21:51
Toplam oynama: 93 gün, 5 saat
« Yanıtla #272 : 21 Mayıs 2018, 11:30:47 »
Birliğinizin konsepti olsun, üyeleriniz olsun, amacınız ve rolleriniz olsun geleceği karanlık.Konseptinizi bir örgüt gibi belirleyip mafya rolleri yapıyorsunuz.Üyelerinize çok kısa değineceğim, Berkant başta olmak üzere 2-3 kişi yönetiyordu veya bulunuyordu sanırım bu birlikte.Zaten baştan yönetimde sorun var, bunu bir kenara atıyorum.Üyeleriniz ve kurucularınız başta olmak üzere sokaklarda "İnfernus, NRG" ile geziyorlar ve görün ki kendinin mafya olduğunu belli etmeden yapamıyorlar.Birliğinizin rolsel açıdan şu anda fazla bir değeri yok, çünkü legal veya sivil rolleriniz hiç yok gibi bir şey.Bunu da geçiyorum, siz de aynı tür silahla çatışma halinde olan ve role değer vermeyen zihniyette ilerliyorsunuz.Berkant'ı tanırım, "Çok şükür bu günde PD vurduk, çorba parası çıktı." diyordu bir zamanlar, her neyse.Birliğinizin düzelmesi ve gelişmesi için sil baştan her şeyi tekrar yapmanız gerek, bununla uğraşmak yerine bu birliği sona erdirip yeni bir birlik kurabilirsiniz fakat bu tür birliğin uzun zaman tutup ilgi göreceğini sanmam.

Kesinlikle katılıyorum.

Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
« Yanıtla #273 : 21 Mayıs 2018, 14:42:55 »
Buna sen karar veremesin, birliğimizdeki arkadaşlar CK etti diye mi bu tavırlar? Birlik odamıza geliptemi bu küfürler anlıyorum seni arkadaş yoksunu seni umarım bi' yüzsüzlük edersinde birdaha gelirsin ha? Sana bazı şeyleri anlatmak isterdim fakat anlayacak yaşın geçmiş.

Çevrimdışı Bishere

Oyuncu
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
« Yanıtla #274 : 21 Mayıs 2018, 15:00:14 »
Alıntı
Buna sen karar veremesin, birliğimizdeki arkadaşlar CK etti diye mi bu tavırlar? Birlik odamıza geliptemi bu küfürler anlıyorum seni arkadaş yoksunu seni umarım bi' yüzsüzlük edersinde birdaha gelirsin ha? Sana bazı şeyleri anlatmak isterdim fakat anlayacak yaşın geçmiş.

Bak komik insan, burada hiç bir şekilde seninle karşılıklı tartışmaya girmeyeceğim  :D

Ama son bir kez de cevap vereyim hadi içimde kalmasın, bana arkadaş yoksunu diyen bu insan bilgisayar başında şu an bunu yazıyor ^^

Ayrıca her hafta, 2 gün sinema ve tiyatroya gidiyorum.Tabii doğru dedin, edebiyâtla alakası bir gram bile olmayan birisi bunu bilemez.Ya da bir dakika, beni tanımadığın için bilemezsin.

Bu arada güzel türkçemizi katletme, rollerde kullandığın o ' işaretini türkçemizle bağdaştırıp "bi'" yazıp insanları çıldırtmayın, çıldırmayın  :-*

Çok çok özür dileyerek son cümle yapayım hadi, benim yaşım geçmiş doğru diyorsun senden hafif yaşlıyım sanki.Her neyse, sende benden yaşça büyüksün sanırsam çok özür dilerim  :P

bkz:

Sjjsjsjsjsj bak simdi Mark burda rol sorgulama bir kac ss atarsam rezil olacaksın admin kararını versin

Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
« Yanıtla #275 : 21 Mayıs 2018, 15:21:05 »
Alıntı

Bak komik insan, burada hiç bir şekilde seninle karşılıklı tartışmaya girmeyeceğim  :D

Ama son bir kez de cevap vereyim hadi içimde kalmasın, bana arkadaş yoksunu diyen bu insan bilgisayar başında şu an bunu yazıyor ^^

Ayrıca her hafta, 2 gün sinema ve tiyatroya gidiyorum.Tabii doğru dedin, edebiyâtla alakası bir gram bile olmayan birisi bunu bilemez.Ya da bir dakika, beni tanımadığın için bilemezsin.

Bu arada güzel türkçemizi katletme, rollerde kullandığın o ' işaretini türkçemizle bağdaştırıp "bi'" yazıp insanları çıldırtmayın, çıldırmayın  :-*

Çok çok özür dileyerek son cümle yapayım hadi, benim yaşım geçmiş doğru diyorsun senden hafif yaşlıyım sanki.Her neyse, sende benden yaşça büyüksün sanırsam çok özür dilerim  :P

bkz:

Sjjsjsjsjsj bak simdi Mark burda rol sorgulama bir kac ss atarsam rezil olacaksın admin kararını versin
Bak şimdi dostum, nokia telefonu alıpta gelen söven kardeşim. Şu TS3 adam akılı konuşmaya davet ettik seni sen ne yaptın peki söyleyeyim gittin küfür ettin, ettin demeyelim sesini çıkarmadın telefon öttü ve bir admin fark etti seni cezalandırdı. OOC olarak ben sana bunu söylüyorum arkadaş yoksunu diye umarım OOC olarak tanışırız. Ha dur, Türkçeyi iyi bak tavsiye ederim.

Çevrimdışı Bishere

Oyuncu
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
« Yanıtla #276 : 21 Mayıs 2018, 15:23:35 »
Alıntı
Bak şimdi dostum, nokia telefonu alıpta gelen söven kardeşim. Şu TS3 adam akılı konuşmaya davet ettik seni sen ne yaptın peki söyleyeyim gittin küfür ettin, ettin demeyelim sesini çıkarmadın telefon öttü. OOC olarak ben sana bunu söylüyorum arkadaş yoksunu diye umarım OOC olarak tanışırız. Ha dur, Türkçeyi iyi bak tavsiye ederim.

Kim, benmi  :o

Demek ki sana karşı düşman olanlarda varmış, eleştriye katlanıp her şeye pozitif cevap vermemelisin.

Hayatında sana başarılar, umarım öğretmenliği kazanırsın.

Spoiler:
"umarım"

Çevrimdışı Shade

Oyuncu
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
Köken: Alman
Son giriş: 09 Şubat 2025, 00:40
Toplam oynama: 543 gün, 5 saat
Son giriş: 09 Şubat 2025, 01:18
Toplam oynama: 105 gün, 21 saat
Son giriş: 09 Şubat 2025, 01:19
Toplam oynama: 8 gün, 11 saat
« Yanıtla #277 : 21 Mayıs 2018, 15:26:44 »
Alıntı

bkz:

Niye şöyle yorum yapmadan önce şunu okumuyorsunuz?
Alıntı
Tartışmadan kastımız nedir?
Birlik tanıtımı altına;
Karşı tarafın kültür bilgisini seviyeli bir şekilde eleştirmek yerine saldırgan içerikli yorumlar atmak.

Rol bilgisi zayıf bir topluluğun tanıtımına küçük düşürücü yorumlar atmak.

İki birlik üyesinin tanıtım altında "geçen iyi vurduk, şöyle koyduk, böyle soktuk." yazması.

ve daha fazlası..

Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
« Yanıtla #278 : 21 Mayıs 2018, 15:30:20 »

Walesca R'

Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
« Yanıtla #279 : 21 Mayıs 2018, 15:34:46 »
Mark, burası tartışma alanı değil kardeşim. Tartışmak istiyorsan ver TS3 geleyim, şimdi ileti atmasan sevinirim.