Senaryo I ; Başlangıç Ve İhanet ; 2010 ; Her gün olduğu gibi bugünde okulun dağılmasıyla Jeff ve diğerleri depoya dönmüştü . Çocuklar her gün burada toplanır birlikte birşeyler yapardı . Coln depo'nun kapısını araladı ve içeri adımladı . Zack dışında herkes ordaydı geçti ve ekranın başında yerini kaptı . Küçük bir televizyonları vardı her gün depodan ayrıldıktan sonra gider çalışır deponun ihtiyaçlarını karşılar film cd leri ve abur cubur alırlardı . Bugünde her sıradan gün gibiydi ama bu gün her seferinde herkesten önce gelen Zack geç gelmişti . Kapı aralandı , kapının aralanmasıyla depoya güneş ışıkları sızmıştı . Zack adımladı ve depo'nun kapısını sola doğru çekerek kapattı . Adımladı , adımladı ve en ortaya gelip durdu. kısa süre bekledikten sonra konuşmaya başladı ;
- Kardeşlerim , biliyorum bunu size söylemem aptalca olacak fakat paraya ihtiyacım var . Annem , babam için çok üzülüyor ** Gözünden iki damla yaş aktı ** babamın doktor raporuna baktım 5.000$ paraya ihtiyacı var . Ve benim aileme yardım etmem gerek .
Çalışarak beş bin dolar ödeyemeyeceklerini hepsi biliyordu bu yüzden farklı bir plan düşünmeleri gerekecekti . Bu gün işe gitmemiş akşam dağılana kadar bir plan düşünmüşlerdi . Ve plan hazırdı yarın sabah erkenden planı uygulamaya başlayacaklardı .
Cumartesi sabahıydı çocuklar sabah erkenden depoda toparlanmış ve birşeyler atıştırmıştı . Mahallede tanındıkları için kapkaç planını kendi mahallerinde uygulayamazlardı . Nefesi on beş blok ötedeki Hollywood Bulvarı'nda almışlardı . Turistlerin en çok bulunduğu bölgeydi . İki kişilik ekipler halinde dağılmışlardı . Coln ve Redd , kendi planlarını kurmuşlar ve harekete koymuşlardı. Kırmızı ışıkların yanmasıyla araçlar yola dizilmişti . Coln ağır adımlarla Bugati'ye doğru yaklaştı . Aracın şoför kısmında oturan otuz yaşlarındaki genç elindeki sigarayı yere attı ve elini içeri çekti . Coln araca iyice yaklaştıktan sonra camın önünde bulunan altın kaplama saati gözüne kestirdi ve sağ elini camdan içeriye sokmasıyla saati kavradı ve koşmaya başladı . Arkasındaki adam elini beline götürdü ve polis zimmetli Beratta-45 model silahını kavrayarak Coln kovalamaya başladı . Arada " Dur ve ellerini kaldır , Los Angelas Polisi . " diye bağırıyordu . Olaylar tamda Coln'un planladığı gibi ilerliyordu garaja girdi adam peşinden koşuyordu . Coln'u ikinci kata kadar kovalayan adam birinci katın yarısındeyken Redd'in çelmesi sayesinde yuvarlanmış ve kafasını çarpmıştı . Adamın üzerindeki parayı ve polis zimmetli silahını alarak oradan uzaklaşmışlardı . Saatler sonra depoda toparlanan ekibin tamı tamına altı bin dolar paraları vardı , Zack paraları annesine götüreceğini söyleyerek depodan ayrıldı . Coln ve diğerleri depoda otururken siren sesleriyle yerlerinden sıçradılar . Depo'nun kapısı açıldı ve Special Weapons And Tacticals (S.W.A.T) birimleri içeriye süratlice girmiş tüm gençleri kelepçelemişti . O sırada Zack parayı kapmış önceden ayarladığı tekneyle kaçak olarak Moskova'nın dışına kaçacaktı. Arkasından birisinin belindeki silahı kavramasıyla Zack'in kafasına darbe yemesi bir olmuştu . Mahkeme sonrası yetersiz delil sebebiyle serbest bırakılan gençler , Zack'in onlara attığı kazığı bir iki gün sonra fark etmiş ve ümitsizce depolarında sıradan hayatlarına devam etmişlerdi.
Senaro II ; Bitiş Ve Yeniden Doğuş ; Sene 2018 ;Olayların üzerinden tam sekiz sene geçmişti . Yirmi iki yaşındaki Coln , Zack yerine çetenin yönetimine geçmişti . Aslında bir çeteden öte bir Crew pozisyonu almışlardı . Coln'un yönetimindeki bu Crew birçok suçla FBI'ın dosyasındaydı . Yine sıradan bir gündü belli bir bölgeleri olmayan bu genç grubu . Şehir merkezinde bir cafede oturmuş birşeyler içiyorladı . Kapının açılmasıyla içeriye takım elbiseli on kişinin girdiğini gördüler . Adamlardan birisi gençlerin masasına yaklaştı ve sağ eliyle Coln'un kafasını kavradığı gibi masaya vurdu . O sırada müdahele etmek için kalkan diğer masadaki gençlere doğru silahını çekmiş ve havaya kaldırmıştı . Gençleri kelepçeleyerek , siyah rancherlere bindirdiler . Çok sürmeden bölgeden uzaklaşmış FBI Doğu Moskova bürosuna varmışlardı . Coln'u tek sorguya aldıklarında Los Angelas FBI Büro Genel Yetkilisi odaya girdi ve Coln'a doğru adımladı . Coln'u Crew'i dağıtmaması durumunda tüm ekiplerini kimsenin haberi olmadan öldürteceğini söylemiş ve onları bırakmıştı . O gün içinde hazırlıklarını yaparak Los Santos'a taşındılar. Bakalım buradada başlarına kim bela olacaktı.
DOSYA NUMARASI: #984528729DOSYA ÖNEMİ: KIRMIZI İSİM: Dark Soldiers CrewKURULUŞ TARİHİ: 03/01/2010
ETNİK KÖKEN/IRK: RusKURULUŞ YERİ: Moskova
AKTİF BÖLGELER: Los Santos
SUÇLAMALAR: Gasp,
Dolandırıcılık ,
Silahlı Soygun,
Kasıtlı Yaralama ve
Cinayet.
AÇILAN SORUŞTURMALAR: Gasp
DEEPWEB SITE ICIN TIKLADEEPWEBSözcü hakkına bilinenler ; Turuncu üst , uzun sakal , sarışın.
DeepWebde sözcü hakkında : 963 59 23
[Numara ölü Maksim Boryenka'ya kayıtlıdır.]LSSOCIAL Hesabı : WYHSözcü Nick : COLN
Hizmetkar Sayısı : 5/5Silaha Yönelim : 5/10
Ekip hakkında bilinenlerRus bir kiralık katil ekibi , sadece sözcüsüne ulaşmanız istediğiniz adama istediğinizi yapmayı sağlıyor gibi.
Polis yıllardır bu tarikatın peşinde fakat işlerini çok iyi yapıyorlar. Arkalarında tek kanıt bırakmıyorlar . Nasıl istiyorsanız öyle oluyor . Bir mekanları yok , yada bilinmiyor . Sadece adlarına kayıtlı bir telefon var . Genelde değişiyor fakat değişincede DeepWeb üzerinden yayıyorlar.