Bence server'a hastane sistemi gelmeli, hastane var fakat çalışan yok. Rol icabı araba çarptığında yere yatsak dahi tekrar ayağa kalkmak zorundayız, çünkü çağrılacak ambulans yok. Bence ambulans ve hastane çalışanları sistemi gelmeli, bir devrim olur bu ;D
Yaklaşık 3 ay kadar oynuyorum bu oyunu, fakat polis sayısı oldukça az. Mekanik yapıyoruz 1 dakikadan fazla sürüyor fakat polis yok. Şehirde olaylar çıkıyor, fakat polis yok. Suçlamak gibi olmasın bu söylediklerim, kimseyi suçlama gibi bir niyetim yok sadece fikirlerimi sunuyorum. Daha fazla polis işe alınmalı bence.
Herkes parasını verip taksici oluyor, bence artık taksi devlete bağlanmalı. Kimisi mod yüklüyor ve hemen kabul ediyor müşteriyi, kimisi ise saatlerce bekliyor. Taksi sistemi getirilmeli ve sıralı sisteme dönüşmeli diye düşünüyorum.
Şehirde illegal işlerin de az olduğunun farkına vardım. Sadece uyuşturucu ve silah alım satımı var. Bence artık market, dükkan ve banka soygun sistemi getirilmeli. Bunun için de polis sayısının artırılması şart oluyor. Yoksa her önüne gelen banka soyar ve milyona karışır. Polis sayısı fazla olduğunda, herkes korkar, sadece aksiyon isteyenler soygun işine girer.
Okuduğunuz için teşekkürler