Ziyaretçi

Selam ziyaretçi, Rina Roleplay forumuna hoş geldin. Rina Roleplay, Grand Theft Auto: San Andreasın multiplayer istemcisi "SAMP"ın, Türkiyedeki en büyük sunucusudur ve en büyük roleplay platformudur. Eğer Rina Roleplay forum üyeliğin varsa lütfen Giriş Yap veya üyeliğin yoksa hemen Kayıt Ol.

[Resmi Birlik] Los Santos County Sheriff's Department

Başlatan COMPLEX, 23 Temmuz 2019, 13:09:09
Okunma sayısı 525 defa

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı COMPLEX

Oyuncu
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
Köken: Rus
Son giriş: 12 Haziran 2021, 16:48
Toplam oynama: 50 gün, 11 saat
Birlik: (Yok)
    Los Santos County Sheriff's Department
    "Geleneksel hizmet 1850'den beri"
    San Andreas Şerif Departmanı keyifli ve gerçekçi polis rolü sağlayan bir birliktir. Birlik öncelik ile  Los Angeles County Şerif Departmanından ilham alıyor. Since 2019.

• Los Santos County Şerif Departmanı ( LSSD ) faaliyet gösteren yerel ilçe kolluk olan Los Santos County , San Andreas . Los Santos İlçesi Şerifi, Los Angeles İlçesi Şerifi Bölümüne dayanmaktadır . LSSD'nin Blaine ilçesinde faaliyet gösterme yetkisi de var . Birimlerinin neden Blaine İlçesi'nde devriye gezdiği bilinmiyor, çünkü farklı bir ilçedir. İlçe şerifi, Büyük Okyanus Yolu , Senora Otoyolu ve Senora Yolu boyunca trafik denetimi yaparak bulunabilir ..
    • Los Santos County, Devin Weston gibi ünlü ünlülere / girişimcilere ev sahipliği yapan San Andreas'ın en etkileyici bölgelerinden biridir . Ayrıca, Los Santos County'nin çok daha yüksek bir nüfusa sahip olmasının sebeplerinden biri olan Blaine İlçesinden çok daha gelişmiş. İlçe, Los Santos'ın hareketli metropolünün  yanı sıra sakin sahil kasabası Chumash'tan oluşmaktadır . Ayrıca yürüyüş , avcılık ve diğer açık hava etkinlikleri için geniş bir orman ve doğa alanı bulunmaktadır . İlçe Los Santos County Şerif Departmanı tarafından devriye geziyor.

• Sheriff - San Andreas Şerifi, kamu barışını korumak, bir kamu suçu işlemeye teşebbüs eden herkesi tutuklamak ve kamu düzenine yapılan herhangi bir tutumu önlemek ve bastırmakla suçlanmaktadır. Şerif, Los Santos İlçesi Şerif Departmanının baş yöneticisi ve tüm Bölümün yürütme yetkisine sahip. Şerif görevlerini yerine getirmek için şerifleri atayabilir.
    • Undersheriff -  Daire Başkanlığının ikinci komutanıdır ve Şerif’in yokluğunda görevlerini üstlenir. Şimşek Yardımcısı Şerif (ler) in ve Mesleki Standartlar Bölümünün faaliyetlerinden emir verir ve sorumludur. Şerif’in baş asistanı olan Müsteşar, Daire başkanlığı, yasal ve operasyonel kaygıları, bütçe ve personel konularını içeren idari konular hakkında tavsiyelerde bulunur.
    • Assistant Sheriff - Şerifleri, Şerif ve / veya Müsteşarın yönlendirdiği diğer ilgili Birimlerin, Büroların veya Programların yanı sıra, ilgili Bölümlerinin / bölümlerinin faaliyetlerinden emir alan ve sorumlu olan Üst Düzey yöneticilerdir. Şerif Yardımcısı Yardımcısı Şerif’te yönetici olarak görev yapar.
    • Division Chief - - Division Chief, Şerif, Müşavirlik ve Şerif Yardımcısı (lar) tarafından belirlenen politikalara uygun olarak bir Bölümün faaliyetlerini yöneten ve sorumlu olan Bölümün kıdemli bir yöneticisidir. Bir Bölümü yönetirken, Bölüm ve personelinin sorunlarını, ihtiyaçlarını, eğilimlerini ve kaynaklarının tahmin edilmesinden ve Bölümün görevini tamamlayan hedeflere ulaşmak için uygun liderliği sağlamaktan sorumludur.
    • Area Commander - Area Commanders, Bölüm Şefine yardımcı Bölüm Şefi olarak yardım eder ve Şerif tarafından yönlendirilen diğer özel pozisyonlarda bulunabilirler. Bölüm Şef yardımcısı olarak, bir Komutan, atanmış işlevlerin uygun şekilde yerine getirilmesi ve atanmış Birimler, Bürolar ve Programların yönetimi için doğrudan ilgili Bölüm Şefine karşı sorumludur. Ek olarak, Komutanlar belirtilen olaylara şahsen cevap verecek ve Bakanlığın ve bireysel üyelerinin çıkarlarının korunmasını sağlamak için içgörü ve rehberlik sağlayacaktır.

• Captain - Captain, bir Büro, Tesis veya İstasyonun komutanıdır. Bu nedenle, Kaptanlar, birimlerinde yönetim ekibinin liderleridir ve tüm işlev ve işlemlerinden sorumludurlar. Kaptanlar, topluluğun, Bakanlığın ve çalışanlarının ihtiyaç ve hedeflerinin mümkün olan en yüksek düzeyde karşılanmasını sağlamak için Birimlerin operasyonel felsefelerini belirler.
    • Lieutenant - Lieutenants, belirli bir faaliyet değişikliğinin operasyonlarını yönetir, özel bir detayı emreder veya üst düzey bir memura personel yardımı sağlar. Teğmenler, İzleme Komutanları olarak görev yapar ve taktiksel olaylarda olay emri verir. Teğmenler, Bölüm saha operasyonlarını koordine eden kıdemli süpervizörlerdir.
    • Administrative Sergeant - Sergeants, Bölüm içinde yeminli denetimin en görünür ve kritik unsurudur. Çavuşlar, tüm alt Şerif Yardımcısı Şerifler ve sivil çalışanlar tarafından Bölümün mesleki ve etik standartlarına uygunluğun sağlanması konusunda birincil sorumluluğa sahip birinci basamak denetçilerdir. Alt rütbesi Çavuştur. Çavuş ise saha denetiminden sorumludur.
    • Sergeant - Eğitim Görevlisi ve Çavuş Stajyerleri olarak görev yapmaktadır.

• Senior Deputy Sheriff - Kıdemli Şerif Yardımcısı, kendisini departmana kanıtlamış ve saha içerisi yardımcı şerifleri gözetleme, denetleme olarak görev yapmaktadır. Ceza tutanak kontrolleri ve diğer sorumluluklara sahiptir. Saha içerisi personelleri Onbaşı'ya bildirmektedir.

• Deputy Sheriff II - Alan Eğitim Görevlisi ve Dedektif olarak görev yapmaktadır. Kendini departmana kanıtlamış kişilerdir.
    • Deputy Sheriff I - Şerif Yardımcısı, yeminli kategorideki ana iş gücüdür ve çok çeşitli kolluk işlevlerini yerine getirmekten sorumludur. Şerif yardımcısı Şerif takdir, yasa hakkında kapsamlı bir bilgi ve en yüksek etik standartlar sergilemelidir.

• Deputy Sheriff - Stajyer Yardımcısı - Şerif Yardımcısı Doktorları, Saha Eğitim Programı aracılığıyla eğitim görmeleri ve Alan Eğitim Programından mezun oluncaya kadar yetkilerinin sınırlı olması dışında, Şerif Yardımcısı Yardımcısı ile aynı kapasitede faaliyet göstermektedir. Sahada denenirler.

• İçişleri Bürosu (IAB) - İçişleri Bürosu, çalışanların suiistimali iddiasıyla ilgili hem idari hem de cezai soruşturmalarda bulunur.
    • Avukatlık Bürosu (AdB) - Avukatlık Bürosu, bölümün ana yasal danışma organı olarak hizmet vermektedir. Nitelikli birkaç avukatla birlikte çalışan Avukatlık Bürosu, bölüm işleri ile ilgili konularda Şerif & Müşavirlere yasal danışmanlık sunmaktadır.
    • Şerif'in Bilgi Bürosu (SIB) - Şerif'in Bilgi Bürosunun amacı, bölümle hizmet verdiği toplum arasında açık bir hat olmak. Birim, sadece, bölümdeki olayların Los Santos halkına paylaşımını ele alıyor. Birim, basın bültenleri üretmekten ve bölümün istatistiklerini ve promosyonlarını içeren bölümün bültenlerini oluşturmaktan ve yayınlamaktan sorumludur. SIB ayrıca, bölüm görüntüsünü korur ve bölüm üyelerini ve halkı içeren düzenli olaylara ev sahipliği yapar.
    • Eğitim Bürosu (TB) - Eğitim Bürosu, San Andreas Şerif Departmanın tüm işe alım sürecinden sorumludur. Eğitim Bürosu, her bir olası şerif yardımcısı adayını test ederek, değerlendirerek ve iyice değerlendirerek San Andreas Şerif Departmanına en uygun ve nitelikli şerif yardımcısı şeridini sağlamayı amaçlamaktadır. Eğitim Bürosu, Uygulamalar Bölümü, Alan Bölümü ve Sınavlar Bölümü olmak üzere üç bölüme ayrılmıştır. Başvurular, başvuruların ele alınmasından, Alan Bölümü ise değerlendirmelerden ve eğitimden sorumludur. Sınavlar Bölümü, her işe alım tahmininin sınavlarından sorumludur ve her zaman yüksek kalitede olmalarını sağlar.
    • İletişim ve Filo Yönetim Bürosu (CFMB) - İletişim ve Filo Yönetim Bürosu, filo bakımının yanı sıra Departmanın en geniş iletişim varlıklarına ev sahipliği yapar. The The Big Ear dışında çalışan Şerif'in İletişim Merkezi, gönderim işlevli birimler sunmaktadır.
    • Dedektif Bölümü - Büyük Suçlar Bürosu (MCB) - Büyük Suçlar Bürosu, Bakanlığın kaçak yakalama çabalarının yanı sıra herhangi bir ağır suç soruşturmasına ev sahipliği yapmaktadır. MCB köklerini eskilerin izlerine kadar izler; Yasadaki kaçakları yakalayarak adaleti sağlamak. Ayrıca organize suç örgütlerini ve soygun ve cinayet gibi ağır suçları da araştırıyor.
    • Dedektif Bölümü - Operasyon Güvenli Sokaklar Bürosu (OSS) - Güvenli Sokaklar Operasyonu Operasyonu, Bakanlığın çeteye karşı girişimlerini barındırıyor. OSS, LSSD'nin yetki alanındaki tüm çetelerin bastırılmasından ve soruşturulmasından sorumludur. İki alt kademeye ayrılmıştır - fiziksel şahsi baskılamayı ele alan Çete İcra Takımı - ve çete soruşturmalarıyla ilgili Güvenli Sokaklar Operasyonu Ayrıntısı.
    • Özel Operasyon Bölümü - Aero Bürosu (AB) - Aero Bureau, ülkedeki havadaki en büyük belediye kolluk kuvvetlerinden biridir ve San Fierro Uluslararası Havaalanı'ndan faaliyet göstermektedir. Aero Bureau, milletvekillerine değerli taktiksel bilgi sağlar. Helikopter mürettebatı, sürmekte olan yüzlerce tutuklama, takip ve suçla ilgili yardımcı olmaktadır.
    • Özel Operasyon Bölümü - Özel İcra Bürosu (SEB) - Özel İcra Bürosu, LSSD'nin terörle mücadele ve uzmanlaşmış operasyon organıdır. Bomba saptama tenekelerinden elit özel silah ekibine kadar her şeyden oluşan SEB, kamu güvenliğini sağlamak için gerekli olan herhangi bir araçla Bakanlığa destek veriyor.
    • Halkla İlişkiler Birimi (PAU) - Halkla İlişkiler Biriminin amacı, bölüm ile hizmet verdiği toplum arasında açık bir hat olmaktır. Birim, sadece, bölümdeki olayların Los Santos halkına paylaşımını ele alıyor. Birim, basın bültenleri üretmekten ve bölümün istatistiklerini ve promosyonlarını içeren bölümün bültenlerini oluşturmaktan ve yayınlamaktan sorumludur. PAÜ ayrıca bölüm görüntüsünü korur ve bölüm üyelerini ve halkı içeren düzenli etkinliklere ev sahipliği yapar.
    • İşe Alım Birimi (RU) - İşe Alım Birimi, San Andreas Şerif Departmanının tüm işe alım sürecinden sorumludur. İşe Alım Birimi, San Andreas Şerif Departmanına, olası her bir şerif yardımcısı adayını test ederek, değerlendirerek ve iyice değerlendirerek en uygun ve nitelikli şerif yardımcısı şeridini sağlamayı amaçlamaktadır. İşe Alım Birimi üç bölüme ayrılmıştır, bunlar Uygulamalar Bölümü, Alan Bölümü ve Sınavlar Bölümüdür. Başvurular, başvuruların ele alınmasından, Alan Bölümü ise değerlendirmelerden ve eğitimden sorumludur. Sınavlar Bölümü, her işe alım tahmininin sınavlarından sorumludur ve her zaman yüksek kalitede olmalarını sağlar.
    • Hava Destek Ünitesi (ASU) - San Andreas Şerif Departmanı Hava Destek Birimi, San Andreas İlçesi'ndeki en büyük belediye hava kolluk kuvvetlerinden biridir ve SASD Dillimore ve San Fierro Havaalanı'ndan faaliyet göstermektedir. Hava Destek Birimi, değerli taktiksel bilgilerle kara milletvekilleri sağlar. Helikopter mürettebatı, sürmekte olan yüzlerce tutuklama, takip ve suçla yardım ediyor. Bölümün “gökyüzündeki gözler” olarak bilinir ve aksi takdirde polis nezaretinden sıyrılmış olan çok sayıda tehlikeli şüphelinin yakalanmasında önemli bir etkiye sahiptir.
    • Soruşturma Birimi (İÜ) - Soruşturma Birimi, bölümün soruşturma organı olarak görev yapar ve yetkili makamın dışındaki organize suçlarla ilgilenir. Birim, gözetleme, istihbarat toplama, acı operasyonları ve daha fazlası gibi bu proaktif polisliğe ulaşıyor. Faaliyetleri, dedektiflerin görevler sırasında ihtiyaç duydukları kaynakları sağlamada yardımcı olan İlçe Hizmetler Bürosu amiri tarafından denetlenmektedir. Birim ayrıca, suç işlendikten sonra biyolojik delillerin, iz delillerinin ve izlenim delillerinin toplanması olan adli tıp ile de görevlendirilmiştir. Birimin üyeleri genellikle bezler içinde çalışır ve işaretsiz araçları sürür.
    • Trafik Birimi (STU) - Trafik Birimi, Şerif Departmanı'nın trafik uygulama görevlerinin bel kemiği olup, San Andreas Eyaleti, otoyolları ve kayda değer olmayan alanları içinde istikrarlı ve etkili bir trafik uygulaması sağlamaktadır. Devlet Trafiği, trafik yasasını, takip takibi için yetkin sürüş becerilerini, motorlu araç kazalarının ayrıntılı incelemelerini, araç eskortlarını, sürveyansı, rutin ve ilçe otoyolundaki DUI kontrol noktalarını incelemenin yanı sıra, eğitim ve motivasyon grubu oturumları sağlamak için birim görevlilerini eğitiyor. trafikte yaşayanlar.
    • Speical İcra Bürosu - Özel Uygulama Detayı (SED) - Özel İcra Detayı, SASD'nin özel silah ekibidir. SED, barikat şüphelileri, rehine durumları, yüksek riskli garanti hizmetleri ve terörist tehditleri içeren yüksek riskli taktik durumları ele almaktan sorumludur. Ayrıntı seçim süreci titiz ve uzundur. Bütün üyeler düzenli testlerden geçmeli, sadece fiziksel yeteneklerini test etmemeli, aynı zamanda zihinsel olarak uygun olmalarını ve taktiksel işlemlere uygun olmalarını sağlamalıdır.
    • Speical İcra Bürosu - Acil Servisler Detayı (ESD) - Acil Servis Ayrıntısı veya genellikle "ESD" olarak kısaltılır, bölümün birincil arama yürütme ekibidir. Ayrıntı, suçun bastırılmasından ve düzenli devriye birimlerine taktiksel yardım sağlamanın yanı sıra, ziyaret eden haysiyetleri koruma, mobil saha kuvvetleri dağıtımları yürütme ve devriye istasyonları ve dedektif birimleri için özel suç önleme görevlerinden sorumludur.
    • Köpek Hizmetleri Ayrıntısı (CSD) - K9 köpekleri arama işlerinde çok iyi rol alırlar. Genellikle baskınlarda kullanılırlar.
    • İçişleri Birimi (IAaU) - İçişleri Birimi, yeminli personele yönelik şikayetleri araştırmak ve analiz etmek amacıyla bir birim olarak oluşturulmuştur. Birimin başlatılmasından önce, şikayetler yalnızca İcra ve Komuta Kadrosu tarafından özel bir bölüm veya ekip olmadan ele alınmıştı. Birim şu anda İdari Hizmetler Bürosu altında çalışmakta ve öncelikle San Andreas Şerif Dairesi üyeleri tarafından yapılan uygunsuz davranışları, politika ihlallerini ve yasa ihlallerini araştırmanın yanı sıra, kuvvet olaylarının kullanımı gibi departman personelini içeren kritik olayların incelemelerini yürütmektedir.

Çevrimdışı Sytréx.

Oyuncu
    Instagram:
    Discord:
    RockstarTR:
    Facebook:
    Youtube:
    Twitter:
    Twitch:
    Spotify:
    Köken: Amerikan
    Son giriş: 19 Ağustos 2022, 21:35
    Toplam oynama: 352 gün, 20 saat
    Ynt: [Resmi Birlik] Los Santos County Sheriff's Department
    « Yanıtla #1 : 23 Temmuz 2019, 13:10:02 »
    başarılar

Instagram:
    Discord:
    RockstarTR:
    Facebook:
    Youtube:
    Twitter:
    Twitch:
    Spotify:
    Köken: İrlandalı
    Son giriş: 31 Ağustos 2019, 23:27
    Toplam oynama: 200 gün, 18 saat
    « Yanıtla #2 : 23 Temmuz 2019, 13:10:31 »
    nE
    Ehheehehhehehe, en son folkvangr için kurulmuştu

Çevrimdışı sysx1337

Oyuncu
    Instagram:
    Discord:
    RockstarTR:
    Facebook:
    Youtube:
    Twitter:
    Twitch:
    Spotify:
    Son giriş: 16 Mart 2023, 01:02
    Toplam oynama: 74 gün, 10 saat
    « Yanıtla #3 : 23 Temmuz 2019, 13:14:00 »
    Şerif Departmanını nasıl kuruyorsun sen?

Çevrimdışı TıkırtıS

Oyuncu
    Instagram:
    Discord:
    RockstarTR:
    Facebook:
    Youtube:
    Twitter:
    Twitch:
    Spotify:
    Javier Pousa Lv.17
    Son giriş: 29 Aralık 2020, 22:45
    Toplam oynama: 70 gün, 10 saat
    « Yanıtla #4 : 23 Temmuz 2019, 13:14:28 »
    Açılırsa güzel olur LSPD'i için güzel olur.

Instagram:
    Discord:
    RockstarTR:
    Facebook:
    Youtube:
    Twitter:
    Twitch:
    Spotify:
    Köken: Meksikan
    Son giriş: 11 Haziran 2023, 15:57
    Toplam oynama: 155 gün, 0 saat
    Birlik: ****** X3
    « Yanıtla #5 : 23 Temmuz 2019, 13:14:57 »
    Şerif Departmanını nasıl kuruyorsun sen?

Çevrimdışı Sytréx.

Oyuncu
    Instagram:
    Discord:
    RockstarTR:
    Facebook:
    Youtube:
    Twitter:
    Twitch:
    Spotify:
    Son giriş: 19 Ağustos 2022, 21:35
    Toplam oynama: 352 gün, 20 saat
    « Yanıtla #6 : 23 Temmuz 2019, 13:15:29 »
    abi nasıl katılabilirim bende sizden olmak istiyorum

Çevrimdışı sysx1337

Oyuncu
    Instagram:
    Discord:
    RockstarTR:
    Facebook:
    Youtube:
    Twitter:
    Twitch:
    Spotify:
    Son giriş: 16 Mart 2023, 01:02
    Toplam oynama: 74 gün, 10 saat
    « Yanıtla #7 : 23 Temmuz 2019, 13:16:01 »
    BEN FBI KURÇAM BEN DE İSTİYOM

Çevrimdışı Old Elo

Oyuncu
    Instagram:
    Discord:
    RockstarTR:
    Facebook:
    Youtube:
    Twitter:
    Twitch:
    Spotify:
    Son giriş: 05 Ekim 2019, 22:48
    Toplam oynama: 0 gün, 20 saat
    « Yanıtla #8 : 23 Temmuz 2019, 13:16:16 »
    Vaay dolandırıcımız şimdide şerif departmanı açmaya çalışıyor, acaba bu tanıtımı nerden uçurdun merak ediyorum

Çevrimdışı COMPLEX

Oyuncu
    Instagram:
    Discord:
    RockstarTR:
    Facebook:
    Youtube:
    Twitter:
    Twitch:
    Spotify:
    Köken: Rus
    Son giriş: 12 Haziran 2021, 16:48
    Toplam oynama: 50 gün, 11 saat
    « Yanıtla #9 : 23 Temmuz 2019, 13:17:22 »
    Vaay dolandırıcımız şimdide şerif departmanı açmaya çalışıyor, acaba bu tanıtımı nerden uçurdun merak ediyorum

Yabancı Gerçek Sherrif Deparment Sitelerinden baktım yabancı gtayla alakası yok degistirmeler yaptım işte