Kaan A.K.A kikoriko. kriko, kokkiro değil
Hepinize selam.Aslında böyle bir tanıtım oluşturmak aklımın ucundan bile geçmezdi ama @keskin'in tanıtımını gördüm ve oluşturmak istedim.
Öncelikle Adanada yaşıyorum.12.Sınıf Yabancı Dil bölümündeyim.Yabancı dil dışında başka bölüm yapamıyorum maalesef.Yabancı dizi izlemeyi severim.GOT,BrBa,Sherlock,Dark,How I Met Your Mother,The Big Bang Theory bunlardan bazıları.
İlk başta sevilmeyen bir insanım.Tanıştığım insanlarda soğuk bir izlenim bırakabiliyorum.Tanışmak isteyen herkese geri dönüş yapıyorum.Egolu bir yapım yok.Hayvanlarla vakit geçirmeyi seviyorum genelde.Bir kediye ve Pug cinsi bir köpeğe bakıyorum.
Siyaset,din,tarih konuşmayı,tartışmayı severim.Bu konular rahatlatıyor nedense.Özellikle konuşmayı sevdiğim insanlar olması hoşuma gidiyor.Onlar dışında yeni insanlarla bu konuları konuşmayı sevmem.
Fotoğraflarımı,telefon numaramı,instagramımı saklamayı sevmem.Genelde isteyene veriyorum.Youtube'da belirlediğim kanalları takip ederim.Belirsiz bir düzen takıntım var.Hiç olmadık bir şeye triggerlanabiliyorum.
Pavlov adıyla bilmeyen saçma sapan nicknamelerle başka yerlerde kesin görmüştür."şakşukaan,aahkalbim,kikori,yhasenmalmsn"gibi kullanıcı adları bana ait.Boş zamanlarımda aileme vakit ayırmadığımda CS6 ile uğraşmayı severim.Bir şeyler öğrenmeye çalışıyorum o konuda.
Discord adresim Kaan{Pavlov}#7501,instagram adresimde kaanturkeri.Cs6,diziler,filmler,kitaplar özel ilgi alanım.Ulasmak isteyen buradan şey edebilir.
Şimdi altta bir iki fotoraf atcam işte bu benim
Aklıma getirip yapmamı sağladığı için apoya teşkk.