Ziyaretçi

Selam ziyaretçi, Rina Roleplay forumuna hoş geldin. Rina Roleplay, Grand Theft Auto: San Andreasın multiplayer istemcisi "SAMP"ın, Türkiyedeki en büyük sunucusudur ve en büyük roleplay platformudur. Eğer Rina Roleplay forum üyeliğin varsa lütfen Giriş Yap veya üyeliğin yoksa hemen Kayıt Ol.

lspd

Başlatan Muerte, 21 Temmuz 2019, 19:12:19
Okunma sayısı 695 defa

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
Köken: Rus
Son giriş: 18 Eylül 2020, 22:36
Toplam oynama: 142 gün, 22 saat
Birlik: (Yok)
Ynt: lspd
« Yanıtla #10 : 22 Temmuz 2019, 01:17:01 »
Beraber çekek ilk dersimizin konusunu buldum pddeysen mermiler hep omzunu sıyırmalı veya yeleğine gelmeli bunların detaylı rol videosunu yapalım zaten daha bilgiye gerek yok bu rolü yapsalar yeter sjsbxushzveywhsv (bu rolü bende yapıyodum çaktırmayın şş)
Bu arkadaş haklı bak ben bunu hiç unuttum.

Şey bacaklar ve kafa bölgesi açık sadece üstünüzde zırh var biz illegaller kolsuz olduğumuz için hep yeleğinize mi ateş açıyoruz yoksa siz mi öyle belirliyorsunuz?

/do mermiler çelik yeleğe gelmiştir.
* illuminate` ayağa kalkar ve bagajdan yeni bir çelik yelek alarak üzerindeki çelik yelek ile değiştirir.
gerekli bilgileri vermiş adam gibi adam sonra saniyen bitincr kalkınır diye emote verin ve bölgeden kaçın.

Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
Köken: Rus
Son giriş: 18 Eylül 2020, 22:36
Toplam oynama: 142 gün, 22 saat
« Yanıtla #11 : 22 Temmuz 2019, 01:19:09 »
PD ne, yeniyor mu? Rol mu yapıyor napıyor bu? Yoksa sadece mermileri omzunu sıyırdığını belirten tayfaya mı deniliyor?
kanka şunu kabullenebilirim pddeyken hiç ciddi rol yapmadım il legaldeyken zaten zorunlu ama pdde şu beleş silah ve beleş arabalar dm isteği felan kendine çekiyor rol yapmaman için gerekli izinler verilmiş zaten sende yapmak istemiyorsun normal...

Çevrimdışı xoduzy

Oyuncu
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
Köken: Amerikan
Son giriş: 29 Ocak 2021, 21:42
Toplam oynama: 166 gün, 1 saat
« Yanıtla #12 : 22 Temmuz 2019, 01:20:14 »
bakıyorum da yaralı rolünden başka iğneleyecek bir şeyiniz yok, devam böyle..

Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
Son giriş: 29 Ocak 2022, 12:52
Toplam oynama: 230 gün, 2 saat
« Yanıtla #13 : 22 Temmuz 2019, 01:21:49 »
Düzelttiğin için teşekkürler fakat hiçbir zaman departmana girmiyeceğimi de belirteyim.  ;)

Çevrimdışı xoduzy

Oyuncu
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
« Yanıtla #14 : 22 Temmuz 2019, 01:24:52 »
Düzelttiğin için teşekkürler fakat hiçbir zaman departmana girmiyeceğimi de belirteyim.  ;)

tabii girmeyebilirsin.

Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
« Yanıtla #15 : 22 Temmuz 2019, 01:27:21 »
Polislere artık DM atılmasın diye önce 2000 DK Jail kuralı geldi daha sonrasında yaralı rolü yapmanıza gerek yok dendi po2'lere m4 önceden verilmiyoru sanırım artık m4 görüyorum. Ben artık vandalizm ;)  yapmıyorum. Eski kurallar şuan olsa tabi düşürmek isterim fakat şuan hiçbir türlü illegal departmanla kapışamaz hale geldi. Bende san fierro'da illegal yapıyorum santos'tan düşman alıp san fierro-las venturas vb. yerlere götürüyorum polislere hiç takılmadan böylesi daha iyi.

Konu amacı dışına çıkmasın neyse burada noktalayayım.

- Ve de şu hotkey videosu çek merute kardeşim cidden lazım. 1'e /s fuck the pd'yi atayacam yapamıyorum çek şunun videosunu.

Çevrimdışı xoduzy

Oyuncu
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
« Yanıtla #16 : 22 Temmuz 2019, 01:31:25 »
Polislere artık DM atılmasın diye önce 2000 DK Jail kuralı geldi daha sonrasında yaralı rolü yapmanıza gerek yok dendi po2'lere m4 önceden verilmiyoru sanırım artık m4 görüyorum. Ben artık vandalizm ;)  yapmıyorum. Eski kurallar şuan olsa tabi düşürmek isterim fakat şuan hiçbir türlü illegal departmanla kapışamaz hale geldi. Bende san fierro'da illegal yapıyorum santos'tan düşman alıp san fierro-las venturas vb. yerlere götürüyorum polislere hiç takılmadan böylesi daha iyi.

- Ve de şu hotkey videosu çek merute kardeşim cidden lazım. 1'e /s fuck the pd'yi atayacam yapamıyorum çek şunun videosunu.

Olması gereken de bu zaten, Los Angeles Polis Departmanına ayrılan bütçe oldukça fazla, polisin her durumda illegalden üstün olması gerekiyor zaten. Polislere kimse karışmazsa onlar da gerekmedikçe size karışmaz.

Çevrimdışı kaanxd

Oyuncu
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
Son giriş: 03 Mart 2024, 18:49
Toplam oynama: 101 gün, 15 saat
« Yanıtla #17 : 22 Temmuz 2019, 01:33:46 »

Olması gereken de bu zaten, Los Angeles Polis Departmanına ayrılan bütçe oldukça fazla, polisin her durumda illegalden üstün olması gerekiyor zaten. Polislere kimse karışmazsa onlar da gerekmedikçe size karışmaz.
Ya yetkili polislerin ayrılıp ayrılıp birlik kurup daha sonra tekrar gelmesine ne demeli

Çevrimdışı xoduzy

Oyuncu
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
« Yanıtla #18 : 22 Temmuz 2019, 01:35:53 »

Ya yetkili polislerin ayrılıp ayrılıp birlik kurup daha sonra tekrar gelmesine ne demeli

Çoğu yetkili akademiyle başvuruyor zaten.

Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
« Yanıtla #19 : 22 Temmuz 2019, 01:36:35 »
LSPD'ye soru sor olarak değiştirir misin konu başlığını?