Ziyaretçi

Selam ziyaretçi, Rina Roleplay forumuna hoş geldin. Rina Roleplay, Grand Theft Auto: San Andreasın multiplayer istemcisi "SAMP"ın, Türkiyedeki en büyük sunucusudur ve en büyük roleplay platformudur. Eğer Rina Roleplay forum üyeliğin varsa lütfen Giriş Yap veya üyeliğin yoksa hemen Kayıt Ol.

MORTON CRIME FAMILY - CHAPTER II: RONALD MORTON'UN İZİNDEN

Başlatan Emektar, 21 Temmuz 2019, 17:45:39
Okunma sayısı 37693 defa

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı Furkan SAMP

Oyuncu
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
Köken: Rus
Son giriş: 02 Şubat 2024, 18:21
Toplam oynama: 60 gün, 21 saat
Rayder Moris Lv.19
Köken: Amerikan
Son giriş: 02 Şubat 2024, 18:22
Toplam oynama: 0 gün, 3 saat
Birlik: (Yok)
Ynt: MORTON CRIME FAMILY - CHAPTER II: RONALD MORTON'UN İZİNDEN
« Yanıtla #630 : 30 Aralık 2020, 05:23:55 »

Çevrimdışı Kheaus

Oyuncu
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
Son giriş: 08 Ağustos 2024, 23:44
Toplam oynama: 165 gün, 17 saat
Son giriş: 03 Şubat 2024, 12:22
Toplam oynama: 3 gün, 12 saat
Conrad Nolan Lv.29
Köken: İngiliz
Son giriş: 05 Ağustos 2023, 10:36
Toplam oynama: 0 gün, 0 saat
« Yanıtla #631 : 30 Aralık 2020, 09:48:16 »
hey başarılar

Çevrimdışı umutbutpoii

Oyuncu
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
Köken: Meksikan
Son giriş: 08 Ekim 2022, 16:19
Toplam oynama: 58 gün, 2 saat
« Yanıtla #632 : 30 Aralık 2020, 11:07:06 »
ne alaka bilmiyorum ama benim yorumum eksikti bende attım ab

Çevrimdışı Luanvice

Oyuncu
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
Son giriş: 05 Mart 2021, 16:28
Toplam oynama: 109 gün, 0 saat
« Yanıtla #633 : 30 Aralık 2020, 14:26:11 »
Rolleri geliştirmenizi öneriyorum atılan sslerde çok basit duruyor roller. Ayrıca onaylı birliksiniz diye sağa sola küfür edip, şehirin sahibiymiş gibi davranamazsınız. Yol tarifi sorduğum adam Hood olmayan bölgede "benim bölgem" diye racon kesiyor, küfürler ediyor. IC sövüp, OOC'den de "araçtan söylemesi kolay değil mi :d" gibi bir yanıt veriyor. Hayatımda gördüğüm en komik olay olabilirki bu birliğin onay alması beni epey şaşırttı. Bu şekilde devam ederseniz çok DM yiyeceğinizi düşünüyorum. Kolay gelsin, başarılar.

Çevrimdışı Emektar

Oyuncu
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
Son giriş: 23 Haziran 2024, 15:10
Toplam oynama: 162 gün, 12 saat
« Yanıtla #634 : 30 Aralık 2020, 16:00:50 »
Rolleri geliştirmenizi öneriyorum atılan sslerde çok basit duruyor roller. Ayrıca onaylı birliksiniz diye sağa sola küfür edip, şehirin sahibiymiş gibi davranamazsınız. Yol tarifi sorduğum adam Hood olmayan bölgede "benim bölgem" diye racon kesiyor, küfürler ediyor. IC sövüp, OOC'den de "araçtan söylemesi kolay değil mi :d" gibi bir yanıt veriyor. Hayatımda gördüğüm en komik olay olabilirki bu birliğin onay alması beni epey şaşırttı. Bu şekilde devam ederseniz çok DM yiyeceğinizi düşünüyorum. Kolay gelsin, başarılar.
@N0VA Ne niyetle gelirseniz, öyle karşılık alırsınız. Eğer ki iyi bir niyetle geldiyseniz ve kötü bir karşılık aldıysanız bu tutumu sergileyen oyuncuyu iletiden bana bildirmeniz yeterlidir. Oyuncuya yaptırım uygulanır. Basit roller yaptığımı düşünmüyorum. Sürekli silah alıp satım rolü yapan veya basit roller çeviren biri olduğumu düşünmüyorum. Özenle roller atmaya çalışıyorum.

Çevrimdışı jinggg

Oyuncu
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
Son giriş: 02 Ağustos 2024, 21:48
Toplam oynama: 286 gün, 21 saat
Köken: İsrail
Son giriş: 08 Ağustos 2024, 01:51
Toplam oynama: 6 gün, 6 saat
Juti Jutsku Lv.24
Köken: İskandinav
Son giriş: 18 Temmuz 2024, 21:27
Toplam oynama: 0 gün, 4 saat
« Yanıtla #635 : 30 Aralık 2020, 16:02:33 »
Emegdar abim başarılar abim, illegallikte sana güveniyorum abim!!

Çevrimdışı Emektar

Oyuncu
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
Son giriş: 23 Haziran 2024, 15:10
Toplam oynama: 162 gün, 12 saat
« Yanıtla #636 : 30 Aralık 2020, 16:04:06 »
Emegdar abim başarılar abim, illegallikte sana güveniyorum abim!!
teşekkürler canımın içi :)

Çevrimdışı Luanvice

Oyuncu
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
Son giriş: 05 Mart 2021, 16:28
Toplam oynama: 109 gün, 0 saat
« Yanıtla #637 : 30 Aralık 2020, 16:41:45 »
@N0VA Ne niyetle gelirseniz, öyle karşılık alırsınız. Eğer ki iyi bir niyetle geldiyseniz ve kötü bir karşılık aldıysanız bu tutumu sergileyen oyuncuyu iletiden bana bildirmeniz yeterlidir. Oyuncuya yaptırım uygulanır. Basit roller yaptığımı düşünmüyorum. Sürekli silah alıp satım rolü yapan veya basit roller çeviren biri olduğumu düşünmüyorum. Özenle roller atmaya çalışıyorum.
Büyütülücek bir konu değil sadece rol bulamadığım için öylesine bir yol tarifi rolü yapmak istemiştim ama konu şikayetlere kadar uzadı.Herneyse, basit roller kısmı şu şekilde mesela haraç kesme rolleri yapmışsınız bu haraç rolleri biraz daha profesyonel olabilir. Mafyasnıız biraz daha sert olabilirsiniz ama bu şekilde değil.

https://cdn.discordapp.com/attachments/441684173351026698/793208905634283530/Baslksz-1.png

Mesela bu rol biraz basit ve mafyaya uygun olmamış gibi. Mafya olarak sizin bunu masada doğru düzgün bir şekilde konuşmanız gerekir eğer karşı taraf kabul etmezse onlardan haraç almaya, silahla korkutmaya başlayabilirsiniz. Rolde mesela "anladınmı kardeş!" kısmı biraz saçma olmuş gibi. Bu sadece bir örnek bazı kısımlarda var tabi.

Basitten kastım bu yani, yanlış anlamayın. Biraz daha mafya konseptine ve kültürüne bağlı roller yapabilirsiniz.
Tekrardan başarılar.

Çevrimdışı Sentry

Oyuncu
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
Son giriş: 04 Ocak 2025, 22:54
Toplam oynama: 103 gün, 6 saat
« Yanıtla #638 : 30 Aralık 2020, 17:02:28 »
güzel güzeell

Çevrimdışı YediBelaBaran

Oyuncu
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
Köken: Alman
Son giriş: 07 Eylül 2024, 01:56
Toplam oynama: 146 gün, 14 saat
Köken: İtalyan
Son giriş: 13 Haziran 2024, 20:36
Toplam oynama: 0 gün, 7 saat
« Yanıtla #639 : 30 Aralık 2020, 17:45:16 »

Spoiler:
Büyütülücek bir konu değil sadece rol bulamadığım için öylesine bir yol tarifi rolü yapmak istemiştim ama konu şikayetlere kadar uzadı.Herneyse, basit roller kısmı şu şekilde mesela haraç kesme rolleri yapmışsınız bu haraç rolleri biraz daha profesyonel olabilir. Mafyasnıız biraz daha sert olabilirsiniz ama bu şekilde değil.

https://cdn.discordapp.com/attachments/441684173351026698/793208905634283530/Baslksz-1.png

Mesela bu rol biraz basit ve mafyaya uygun olmamış gibi. Mafya olarak sizin bunu masada doğru düzgün bir şekilde konuşmanız gerekir eğer karşı taraf kabul etmezse onlardan haraç almaya, silahla korkutmaya başlayabilirsiniz. Rolde mesela "anladınmı kardeş!" kısmı biraz saçma olmuş gibi. Bu sadece bir örnek bazı kısımlarda var tabi.

Basitten kastım bu yani, yanlış anlamayın. Biraz daha mafya konseptine ve kültürüne bağlı roller yapabilirsiniz.
Tekrardan başarılar.

bu İC karakterimin kişiliğiyle alakalıdır gerçek hayatta her mafya aynı tarz olmaz her mafyanın kendine ait kültürü ve geçmişi vardır art niyetle eleştirmediğini düşünüyorum, sağol.