Genel Bilgiler:
1.01:Şu anki karakteriniz dahil daha önce oynadığınız tüm karakterlerinizi listeleyin(Şu anki karakterinizi kalın renk ile gösterin.): Eric_West - Morgan_Chambers - Troy_Foster - Dante_Cage
1.02:Oyun içi seviyeniz?: 18
1.03:Hangi birliğin üyesisiniz, bu işyeri herhangi bir birliğe ait olacak mı?: Ganton Disciples birliğinin üyesiyim. Birlik mekanı olarak da kullanılacak.
1.04:Haftada kaç gün, kaç saat aktifsiniz?: Her gün aktifim. En az iki, en fazla dokuz saat aktif olan bir oyuncuyum.
1.05:Şu anki karakteriniz hiç IC hapise girdi mi, girdiyse neden?:İşyeri Bilgileri:
2.01:İşyeri lokasyonu(ekran görüntüsü):2.02:İşyeri adı: Ganton Bar
2.03:İşyeri tipi: Juice Bar
Uzun Cevaplı Sorular:
3.01:Karakterinizin hikayesinin temelini anlatın, karakterinizin ücreti nasıl karşılayacağını anlatın: Amerika'da sıradan bir kasabada çiftçilik işleriyle uğraşan ve gelirleri hayvanlar ve tarım ürünlerinden olan bir ailenin en küçük üyesiydi. Babası işler ve gelirler yüzünden ailesine sürekli işe yaramaz muamelesi gösteren bir adamdı. Eric, o zamanlar on altı yaşlarındaydı. Kendi başına zar zor kazandığı paraları annesine gösterirdi. Annesi Eric'e paralarını güzel bir yerde saklamasını ve babasına söylememesi gerektiği söyledi. Eric, annesini dinlemeyerek babasından övgü alabilmek için babasına parasını gösterecekti. Babası tam bir kumarbazdı. Bu nedenle de sadece çiftlik borçları yoktu. Gece geç saatlerde evlerine gelen babası bağıra çağıra para almak için karısına seslendi. Karısı kocasının sesiyle irkilerek uyandı. Eric de babasını duymuştu ama babasından korktuğu için odasından çıkamıyordu. Annesi ve babası birden para için tartışmaya başladılar. Eric, annesini korumak için yatağının altına sakladığı küçük bir kavanozun yarısı kadar olan parasını alıp odasından çıktı. Babasıyla annesinin arasına girerek "Baba, bak ben para kazandım, bizim için." dedi. Eric, babasının onunla gurur duyacağını düşünürken babasının sert bir tokadıyla yere yığıldı. Babası elindeki paraları alarak ikisine de hakaretler ederek evden çıktı. Bu durumların sıklığından fazlasıyla bıkan Eric, bir gün kendi yaşından daha büyük bir araçla kasabadan bir şeyler almak için ilerliyordu. Kasabaya doğru giderken oralarda görülmesi çok zor olan bir şey gördü. Bir grup genç adamlar lüks araçlarıyla bir binaya doğru yanaşıyorlardı. Üç kişi binaya giriş yaparken diğer ikisi de araçların yanında duruyordu. Eric, hayranlıkla adamların araçlarına bakıyordu. Aklına türlü türlü kötü şeyler gelse de bunları yapmaya yetecek cesareti yoktu. Daha sonra binadan silaha benzer sesler geldi. Bu nedenle de araçların başında bekleyen iki kişi de binaya doğru harekete geçti. Eric, bu seslerden korksa da araçların içinden para veya değerli bir eşya bulabilmek amacıyla yavaş yavaş araçlara sokuldu. Arkadaki aracın kapılarını kontrol etti ve açamadı. Öndeki aracın kapılarına bakmaya gitse de aracın camları açıktı, kapılar da kitli değildi. Hemen araca atlayan Eric, hızlıca etrafına bakındı. Aracın içi dışına göre çok daha kirliydi. Neredeyse her yerde izmarit benzeri şeyler vardı. En son torpido gözüne bakan Eric, torpido gözünde birkaç fotoğraf ve silah gördü. Bundan çok korkan Eric, araçtan inip kaçmayı düşündü ama artık çok geçti. Çünkü adamlar binadan çıkış yapmışlardı. Bundan dolayı da aracı çalıştırıp kaçmayı düşündü. Öylede yaptı. Adamlar onun peşindeydi. Eric daha önce böyle bir araç kullanmadığından aracı zor kontrol ediyordu. Daha sonra da olanlar olmuştu. Eric, çaldığı araçla kaza yapmıştı. Aracın içinden zar zor çıkan Eric, etrafında beş kişiden oluşan siyahi adamları gördü ve oracıkta bayılıverdi. Gözlerini açtığında etraf karanlıktı. Etrafından sesler gelmesine rağmen neden karanlık olduğunu anlamaya çalışırken birden kafasında geçirilmiş olan siyah torbayı kaldırdıklarını gördü. Bu aniden olunca bir süre etrafa bakmakta zorlandı. Gözleri ani ışıktan kamaşmıştı. Önce onu rakip çetelerden birinin üyesi olduğunu düşünüp iyice hırpaladılar. Eric, kimseye çalışmadığını defalarca söylese de kendini dinletemedi. İçlerinden kimse onu adam yerine koyup dinlememişti bile. Onu bir odaya kapatıp dışarıya çıktılar. Birkaç saat sonra ihtiyaçlarını karşılamak adına odaya birisi girdi. Elinde bir tepsi, tepside de yemek ve su bulunuyordu. Zorlanarak yemeği getiren kişiye bakmaya çalıştı. Gördüğünde de oldukça şaşırdı. Çünkü bu gördüğü kişi yaşıtı gibi duruyordu. Yemek yemekten çok onunla konuşup olanı biteni anlatmak istiyordu. Kendini dinletemese de dediği son şey dikkatini çekti. "Bana inanmıyor olabilirsiniz ama ya ben doğruları söylüyorsam ve siz yanılıyorsanız?" demesiyle o genç adam Eric'in yanına geldi ve ekledi "Öt bakalım oğlan.". Eric, olanı biteni aile durumlarına kadar her şeyi o genç adama anlattı. Hikayesini dinleyen bu geç adam bu hikayenin benzerini daha önceden dinlemişti. Kendisinden.. Eric, geceyi orada geçirmek zorunda kaldı. Ertesi gün öğle vakti Eric'i odadan çıkardılar ve ona bir seçim şansı sundular. Eric'in fotoğrafları gördüğünü de biliyorlardı. Ona sundukları şey, ya ölürsün ya da bizim için bir şeyler yaparsın olmuştu. Eric, doğal olarak ikinci seçeneği seçti ve ona bir görev verildi. İstenilen şey, bir eve girip ne kadar değerli taş ve para varsa hepsini alıp onlara getirmesidir. Adamlar tek bir kural söylediler. "Seni kim olursa olsun birisi görürse onu öldüreceksin." dediler. Yanına da iki kişi verilen Eric, dedikleri eve gitti. Yanındaki kişiler sayesinde eve kolaylıkla girebildi. Sessiz bir şekilde evi araştırdı. Evde birkaç değerli taş, eşya ve küçük bir kasa buldu. Diğerlerinden kasa için yardım istedi ve adamları izleyerek neler yaptıklarını öğrenmeye çalıştı. Kasada birkaç bin dolar ve bazı evraklar vardı. Paraları alıp evden çıkacaklardı ki ev sahibi elinde pompalıyla adamların karşısına dikilmişti. Ev sahibinin arkasında konumlanmış olan Eric, elleri titreyerek silahı adama doğru doğrulttu ve adamı zorlanarak bacağından vurdu. Adam yere düştü ve acıdan bağırıyordu. Diğerleri "Kafasına sık!" diye baskı yapıyordu. Adam Eric'in gözlerinin içine bakıyordu. Çete üyelerinden biri kasanın içindeki evraklara baktı ve bu adamın kumarhane işlettiğini ve borçları olan kişilerin tutulduğu listeyi buldu. Bu evrakları Eric'e gösteren çete üyesi, Eric'in ifadesinin değiştiğini fark etti. Listede babasını da gören Eric, babasının çiftliği bile ipotek ettirdiğini gördü. Öfkeden deliye dönen Eric, "Ailemi babam ve sen, birlikte parçaladınız!" diyerek adamın üzerine yürüdü. Çiftliklerini kaybetmeye hiç niyeti yoktu, kendisinden çok annesini düşünen Eric, adama zorla çek yazdırdı. Adam imzayı atar atmaz Eric, adamın kafasına sıktı. Eric bu olaydan sonra çok değişmişti ve bunun farkındaydı da.. Daha sonra çetenin mekanına geri dönen Eric, bulduğu şeyleri masaya koydu ve olanı biteni anlattı. Çete üyelerinin hoşuna giden Eric, onlara aranızda yer edinmek istiyorum diyerek bu karanlık dünyaya ilk adımını atmış oldu. Aralarına kabul ettikleri Eric'in yanına onu dinleyen ilk kişi yanına gelerek elini uzattı ve "Aramıza hoş geldin, ben Jamal." dedi. O günden itibaren iki sıkı dost olan bu kişiler zaman geçtikçe de saygınlıkları onlarla beraber yükseliyordu. Aradan beş yıl sonra Jamal, "Zehir" lakabını alarak çetenin başına geçti. Kazançları gasplar, silahlar ve uyuşturucu oldu.
3.02:İşinizin detaylı bir planını yazın, IC ve OOC: IC olarak uyuşturucudan kazandığımız paraları aklamak adına açılan bir bar. Barın en alt katında bulunan yere sadece özel müşterilerimiz girebilecek ve yasa dışı dövüş organizasyonları gerçekleşecek. OOC olarak sunucuya daha fazla dol imkanı sağlamak ve birliğimizin tanıtımını aktif tutmak.
3.03İşinizin bulunduğu alanda sunucuya nasıl katkı sağlayacağını anlatın(OOC): Birliğimiz Ganton bölgesini kapladığı için barı da Ganton içerisinde açıyoruz. Amacımız birliği biraz daha ön plana çıkarmak ve partiye katılacak oyuncuların eğlenerek bizden memnun kalmasını sağlamak.
3.04:İşiniz şehre ne gibi bir katkı sağlayacak?(IC) : Geceleri parti düzenleneceği için Ganton bölgesinin aktifliği artacak ve sokaklar olduğundan daha sakin kalacak.
Ben, "NobLe35"; işyeri başvurumda verdiğim cevapların hiç birinin kopya olmadığını, dürüst ve gerçek olduğunu kabul ediyorum. Konulardaki tüm kuralları anlıyorum ve her hangi bir kuralı ihlal edersem, bu düzeni bozarsam cezalandırılacağım. Bu işi eksiksiz bir şekilde yapacağım, eğer yapmazsam işimin elimden alınacağını anlıyorum ve gelecekte kara listeye girerek, bir daha başvuru yapamayacağımı kabul ve taahhüt ederim.