Ziyaretçi

Selam ziyaretçi, Rina Roleplay forumuna hoş geldin. Rina Roleplay, Grand Theft Auto: San Andreasın multiplayer istemcisi "SAMP"ın, Türkiyedeki en büyük sunucusudur ve en büyük roleplay platformudur. Eğer Rina Roleplay forum üyeliğin varsa lütfen Giriş Yap veya üyeliğin yoksa hemen Kayıt Ol.

Lost Few Motorcycle Club | Chapter of Caelornia

Başlatan slayer54, 01 Nisan 2018, 14:44:36
Okunma sayısı 763 defa

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı slayer54

Oyuncu
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
Köken: İtalyan
Son giriş: 05 Mayıs 2020, 03:07
Toplam oynama: 34 gün, 21 saat
Birlik: (Yok)
Lost Few Motorcycle Club | Chapter of Caelornia
« : 01 Nisan 2018, 14:44:36 »

Lost Few 1995 yılında Nevada'da kurulan 1%er motorsiklet kulübüdür. Kuruluş amaçları illegal olmasa da kulübün uyuşturucu işi yaptığı bilinir ve üyelerin vandalizme eğilimli olduğu görülür.  2002 başlarında kulübün uyuşturucu satışıyla beraber yükselmesi ve büyümesi sonucu on dört kişilik kol kırk iki kişiye çıkınca Kaliforniya kolunu açmaya karar verdiler. Bu sırada Metamfetamin satışıyla yüksek gelir elde eden Mongols ile aralarında gerginlik yaşandı, basit olarak başlayan kavgalar silahlı çatışmalara döndü ve iki taraf da çok fazla kayıp verdi. 2002-2009 yılları arasında Amerika çevresine yayıldılar. Geçtiğimiz günlerde Mongollar tarafından sürüye saldırı düzenlendi ve kolun çavuşu dahil dört üye öldürüldü. Nevada'da daha fazla dayanamayacak olan kulüp ana kolu Kaliforniya'ya taşıma kararı aldı. Bununla beraber kulübün başkan vekili Enzo Pellegrin'in Caelornia'da kendi chapter'ını açmasına karar verildi.

06.05.2008- 12.10.2009 Nevada. [Lost Few Mother Charter] Başkan vekili Enzo Pellegrini'nin ağzından kulübe giriş.

Smelling Rat'e ilk adımımı attığımda ismin nereden geldiğini anladım. Yeşil yanan ışık, her an gözlerimi oymak için bana bakan yelekli adamlar ve o lanet koku. Fazla zaman kaybetmeden biramı içip gitmek istiyordum sadece. Bira şişemi kavradım ve arkamı döndüğümde kot yelekli bir adamla çarpıştım. Gözlerini bira şişemden tişörtüne bulaşan bira lekesine çevirdi ve bana dönüp "Kayıp mı oldun?" dedi. Kapıdaki "Enter With Respect" sözüne sığındım ve özür diledim, adamla tanıştık ve benim kulübe giriş anahtarım oldu. Üç hafta kadar sonra kulübün tüm üyeleriyle tanıştım ve destekçileri oldum. Birkaç ay sonra Prospect yaması almaya hak kazandım ve bir buçuk yılın sonunda kendimi kanıtlayarak tam bir yamalı oldum. 2009 yılının sonlarında Lost yamasını yeleğimin önüne dikmiştim.   

27.08.2016 tarihinde Nevada kolundan dört kişi yola çıktık. İki gün sonra Caelornia'daydık ve kulüp evimiz olarak kullanacağımız Drunk Few Pub'a motorlarımızı çektik. İçeriyi doldurduk ve Lost Few bayrağını duvara astık. Ancak günün sonlarına doğru Kaliforniya'dan 120 bin dolarlık yardım aldık ve kulüp evini şehir içine taşıdık.
((Hikayenin devamı roller ile eklenecek))

Yamalarımız
President: Kolun başkanıdır, oylamaları açar ve kolun yönetiminden sorumludur.
V. President: Vekil başkandır, başkanın yokluğunda onun görevini üstlenir.
SGT at Arms: Çavuş olarak çağırılır, kulübün disiplininden ve güvenliğinden sorumludur. Kulübün başkanının sağ koludur.
Secretary: Kulübün sekreteridir, diplomatik açıdan yetkilidir.
Treasurer: Kulübün envanterinden sorumlu kişi.
Real Lost: Kulübün güvenilir, kendini kanıtlamış üyelerine verilir. bkz:Trusted member
Lost : Kulübün tam yamalı üyesidir, Prospectlik döneminden çıkmıştır.
Veteran: Kulübe yıllar boyu emek vermiş, yaşı ilerlemiş üyelerdir.
Prospect: Kulübün deneme üyesidir, deneme süresi boyunca kulübe kendisini kanıtlamaya çalışır.

Şifre üyelere verilecek.

Kulübün teması
Lost Few Motorsiklet kulübü üyeleri şiddete eğilimli kişilerdir ve kardeşlik duygusunu ortak paydaları olan motorsikletler üzerinde benimsemişlerdir. Kulübün yamalı üyeleri geçimlerini genel olarak illegal yollarla sağlamaktadır, üyeler kulüpten uyuşturucu alıp dağıtım işini üstlenebilir, silah satımı yapabilir veya kulüple birlikte gelen çeşitli  işleri yaparak para kazanabilir. Kulübün üyelerinin üzerinde genelde yeşil renk bulunduğu görülür. Nevada bölgesinde Vagos ile yapılan işler ve kulüplerin renkleri gibi ortak yönler iki kulübün yakınlaşmasını sağlamıştır ve Kaliforniya kolunda kulübün Vagos'u desteklemesi şu an için tartışılmaktadır.

Bir Lost Olmak

Yamalı bir üye olarak karakterinizin yapısını belirli bir kalıba sığdırabilirsiniz, genel olarak üyeler Meth kullanıcısı ve şiddete eğilimli kişilerdir. Şiddete eğilim emote ile silah çekip DM yapmak mı? Kesinlikle hayır.  Genel olarak her yerde kavga çıkartan, boş sıkan ve kulübünü tehlikeye atan  bir karakter olmanız karakterinizin öldürülmesine sebep olabilir.  Şiddete eğilimin kulüp içinde en basit örneği bar kavgalarıdır.
Rakip bir çete, kulüp üyesi korkusuzluk göstergesi olarak barımıza gelebilir, bu durumda üyelerin kişiyi haşat etmesi beklenen bir durumdur.

Bunun dışında ortada bir savaş hakimse, düşmanları kulüp adına ortadan kaldırmanızda bir problem yok. Kulübün teması Fast And Passionate'ye yakın olduğundan dolayı diş gösteren, şiddetten ve öldürmekten kaçınmayan bir grup olacağız fakat iki birlik bir senaryo üzerinden yürüdüğü için Fast And Passionate üstünlüğünü kabul etmek durumundayız, rollerinizde bunu aklınızdan çıkarmayın.

Nasıl Lost Few MC destekçisi olurum?

• En basit yol, üzerinize supporter tişörtü giyip kulüpte bir iki bira içip kalkmanız.
• Zaman içinde üyelerden birisiyle tanışır ve hang around olursunuz.
• Biraz daha zaman geçtikçe sürüşlerden birine davet edilebilirsiniz ve gerçek bir supporter olabilirsiniz.
• Kulübün güvenini kazandıktan sonra deneme üye olmak adına yamanızı alırsınız, gerisi full-patched bir üye olmak adına tamamen sizin elinizdedir.

IC Kurallar

• Kulübün sana ihtiyacı varsa, orada ol.
• Kulüp dışı işlerinde yeleğini gizli tut.
• Eroin bağımlısıysan, saygı görmezsin. Kimse junky'lere güvenmez.
• Deneme üyeyken, saygı göster. Ne kadar saygı gösterirsen o kadar saygı kazanırsın.
• Elini beline atmadan önce yumruklarını kullan.
• Tüm ilişkilerini kulübün çıkarlarına göre belirle.
• Kardeşlerin ve kulübün herşeyden önce gelir.
• İhanetin cezası her zaman ölümdür.
• Kulüpte yeterince derine indikten sonra çıkmak istersen, kanla çıkarsın.

OOC Kurallar

• Üç ooc cezada birlikten uzaklaştırılırsınız.
• Birlik içinde dönen IC rolleri OOC'ye vurmak yasaktır.
• Birliğin konseptinde kardeşlik ve kulüp önceliklidir, rollerinizi buna göre şekillendirmeniz yararınıza olur.
• Kulübe yönelik herhangi bir ajanlık- muhbirlik rolü yapabilmek için birliğe rol ile girmeniz gerekir, OOC alımlarla giriş amacınızın bu olmadığını kabul edersiniz.
• IC olarak President oylaması açmanız için ooc olarak anlaşmalı rol planlanmış olması gerekir.
• /f kanalını gereksiz kullanmak yasaktır.
• Mix girişiminde bulunan oyuncular birlikten uzaklaştırılır.
• Birlik üyeleri yaptığı rollerin günlük SS'lerini  paylaşmalıdır

Çevrimdışı Hate

Oyuncu
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
Son giriş: 29 Ağustos 2019, 01:52
Toplam oynama: 28 gün, 0 saat
Ynt: Lost Few Motorcycle Club | Chapter of Caelornia
« Yanıtla #1 : 01 Nisan 2018, 14:45:13 »
hm

Çevrimdışı slayer54

Oyuncu
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
Son giriş: 05 Mayıs 2020, 03:07
Toplam oynama: 34 gün, 21 saat
« Yanıtla #2 : 01 Nisan 2018, 14:46:12 »
Ekip arasında olan anlaşmasıslıkdan dolayı birlik tanıtımını kapatmaya karar vermiştik ama konuşup anlaştık ve birlik tanıtımını açmaya karar verdik!!

Çevrimdışı CAPONE

Oyuncu
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
Köken: Rus
Son giriş: 10 Ekim 2021, 21:41
Toplam oynama: 35 gün, 20 saat
« Yanıtla #3 : 01 Nisan 2018, 14:47:04 »
Başarılar kardeşimm Passionate yanında.

Çevrimdışı Sirly

Oyuncu
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
Lv.
Köken:
Son giriş: 00/00/0000
Toplam oynama: 0 gün, 0 saat
Birlik:
« Yanıtla #4 : 01 Nisan 2018, 14:47:28 »
Başarılar kardeşim her zamanki gibi^^

Çevrimdışı HiImLucifer

Oyuncu
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
Köken: Rus
Son giriş: 12 Ocak 2020, 17:30
Toplam oynama: 26 gün, 22 saat
« Yanıtla #5 : 01 Nisan 2018, 14:50:59 »
Güzel olacak..Başarılar..

Çevrimdışı discjokeysona

Oyuncu
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
Köken: Amerikan
Son giriş: 18 Ekim 2018, 03:56
Toplam oynama: 30 gün, 12 saat
« Yanıtla #6 : 01 Nisan 2018, 14:52:48 »
Fast and Passionate her zaman yanınızda...

Çevrimdışı Şaynezya

Oyuncu
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
Köken: Amerikan
Son giriş: 03 Mayıs 2020, 18:26