Ziyaretçi

Selam ziyaretçi, Rina Roleplay forumuna hoş geldin. Rina Roleplay, Grand Theft Auto: San Andreasın multiplayer istemcisi "SAMP"ın, Türkiyedeki en büyük sunucusudur ve en büyük roleplay platformudur. Eğer Rina Roleplay forum üyeliğin varsa lütfen Giriş Yap veya üyeliğin yoksa hemen Kayıt Ol.

Varrio Atwater Village

Başlatan MurderOnMyMind, 18 Temmuz 2019, 23:44:47
Okunma sayısı 3571 defa

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı kan davası

Oyuncu
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
Köken: Meksikan
Son giriş: 13 Temmuz 2020, 15:37
Toplam oynama: 2 gün, 7 saat
Birlik: (Yok)
Ynt: Varrio Atwater Village
« Yanıtla #140 : 29 Temmuz 2019, 17:14:43 »

Çevrimdışı kan davası

Oyuncu
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
« Yanıtla #141 : 29 Temmuz 2019, 17:32:52 »

Çevrimdışı kan davası

Oyuncu
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
« Yanıtla #142 : 29 Temmuz 2019, 17:33:38 »

Çevrimdışı F-Loc

Oyuncu
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
Son giriş: 07 Temmuz 2020, 23:11
Toplam oynama: 0 gün, 18 saat
« Yanıtla #143 : 29 Temmuz 2019, 17:36:41 »

Çevrimdışı F-Loc

Oyuncu
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
Son giriş: 07 Temmuz 2020, 23:11
Toplam oynama: 0 gün, 18 saat
« Yanıtla #144 : 29 Temmuz 2019, 17:59:07 »

Çevrimdışı kan davası

Oyuncu
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
« Yanıtla #145 : 29 Temmuz 2019, 18:01:20 »

Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
Köken: Amerikan
Son giriş: 02 Ağustos 2019, 00:53
Toplam oynama: 0 gün, 1 saat
« Yanıtla #146 : 30 Temmuz 2019, 00:25:49 »
Selam,

Bazı çoktan beyinli arkadaşlarımızın yaptıkları oynadığım oyundan bir şey anlamama ve yaptığım rollerden gram zevk almama sebep oldu. Ben dahil Varrio Atwater Village'de rol yapan herkes bu durumdan sıkılmış durumda. Tek başıma kimseye haber vermeden az set açtım. Zaten haber versem gelecek insan sayısı nerdeyse 0'dı çünkü akıllarında ki tek şey rinada rol dönmüyor mantığındaydı. Haklıydılar Güney yakasında rol yapmak istesek de, insanlar istemiyor sanırım. Bunu gerçekten bize his ettirdiler teşekkür ediyorum dostlar. Bir insan çok af edersiniz ama bu kadar geri zekalı ve aptal sıfatlarını üzerinde aynanda barındıramaz. Cidden bana bunları yaşatan herkesi tebrik ediyorum, ilk defa böyle bir şey ile karşılaştım. Hispanik, zeni, motorcu yada farklı bir kategori fark etmez. Her türlü beyni olmayan insanlar geliyor ve rolünüzü baltalıyor. İnsanları forumda ifşa etmeyi seven birisiyim bunuda yaparım, fakat bazı şeylerin gizli kalması her şey için iyi olacaktır.
Varrio Atwater Village hakkında konuşmak istiyorum. Yukarıda ki paragrafta bahsettiğim üzere tek başıma başladım ve farkında olmadan ekip topladım. Bu benim için önemli ve güzel bir deneyimdi. Atwater Village önceki adıyla Palmdale 13 benim için güzel bir anı olarak kalacak sayılabilir. Güney yakasında hem rol yaptığı sanan geri zekalılar ile üstüne bir de kendini tanrı sanan LSPD üyeleri ile çok güzel savaştı. Savaştı derken silahlı çatışmadan bahsetmiyorum rol olarak bahsediyorum. Sokağa gelip ailemize katılır mısın? diyen aptallarda oldu, sorgusuz sualsiz ateş edende. Bunlar klasik şeyler zaten bu sunucuda hispanik rolleri yapan her insanın yaşadığı şeyler. Üç beş geri zekalı çıkıyor ve rpnizi maf ediyor, yaptığınzıdan hiç bir zevk almamanıza neden oluyor. İki gündür sırf bu aptallar ile uğraşıp kaliteli insanları yönetip rol yapmaya çalışmaktan kafamda deli bir baş ağrısı var. Bunları yaşattığınız için size teşekkür etmekden çok küfür etmek istiyorum ama saygım buna izin vermiyor. Onaysız bir birliktik ki zaten onaylanan birliklerden çok daha iyi rol yapıyoruz bunu gören ve takip eden her birey farkındadır.
Adamların yaptığı en büyük rol sosis satıp kendini gangbanger sanması, acı gerçekten acı bir durum. 600+ online çekiyorsun, rol yapan insanların sayısı 100'den fazla değil. Garip, insanlar çeteci olmanın ne olduğunu bilmiyor. Çünkü adamın en büyük derdi altına vip çekip, silah alıp birlik vurmak hood onayı almak, yada farklı bir şey. Boş insanlar gerçekten çok boş insanlar bunlar. Bir arkadaşım şöyle diyordu "sunucuda herkes gangbanger olmuş" o kadar haklı ki, herkes mükemmel oynuyor, herkes über yakışıklı, kimsenin kusuru yok ve tamamen çeteciler. Harikasınız millet bu şekilde devam ederseniz roleplay camiasında ki en geri zekalı oyuncu oscarına sahip olabilirsiniz sizi tebrik ediyorum.
Ekibimden bahsetmek istiyorum, tanımadığım 6-7 insan, hepsi harika mükemmel insanlar. Yanımda durdukları için teşekkür ediyorum, siz çok büyük kralsınız beyler. Bunun farklı bir açıklaması yok, böylesine rol yapmakla cebelleştiğim bir oluşumda bana yardımcı olduğunuz için kralsınız. Aynı zamanda verdiğiniz emekler gerçekten beni oldukça tatmin etti, fakat herşeyin bir sonu vardır. Atwater'ın sonu gibi. Son olarak şunu demek istiyorum, yukarıda bahsettiğim beyinsiz insanlara rağmen rol yapmayı başarabilen her insan benim gözümde onaylıdır, ve gerçekten kaliteli rolcüdür. MurderOnMyMind buradan ayrılır, değerli ve emek veren insanları aşağıda etiketliyim anlattım, dediğim gibi siz adamsınız.

@Hell-Cat
@Hqbay
@F-Loc
@Slinder
@Juice

Etiketlediğim insanlar benim için değerli olan ve oluşumda ufacıcık olsa bile desteği geçen insanlar, hepinize kolay gelsin.

Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
Köken: Amerikan
Son giriş: 02 Ağustos 2019, 00:53
Toplam oynama: 0 gün, 1 saat
« Yanıtla #147 : 30 Temmuz 2019, 01:07:36 »
Bu arada eklemeyi unuttum, bazı insanların yorum atmadan önce bazı şeyleri düzgünce anlayıp yorum atmaları gerekiyor. Aksi taktirde insanların heveslerine sebep olup onları yaptıkları rolden soğutuyor. İftira kötü bir şet millet, ekip ikna etmeye çalışıyor. Bu gece düşüneceğim.

Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
Köken: İrlandalı
Son giriş: 31 Ağustos 2019, 23:27
Toplam oynama: 200 gün, 18 saat
« Yanıtla #148 : 30 Temmuz 2019, 01:18:05 »
Homo homo hareketler yapmayı kesip birliği kapatma, insanlar yanlış anlamış olabilir. Ki bunun telafisi her zaman vardır, zamanında bana da yapıldı aynısı. Gidip konuştum, konuşmasaydım kişiyle aram bu kadar iyi olmazdı
şu zamana kadar çözüm odaklı gitmeseydim 200 sayfalık birliğim yoktu. Tek hareket etmiyorsun, ortada gayet tatlı ilerleyen bir birlik ve takımın var, şimdi tanıtımı kitlemeyi kes ve takımınla rol yapmaya devam et

Spoiler:
tanıtımı da kitleyeceksen düzgün kilitle, yakalarım böyle aralarda