Ziyaretçi

Selam ziyaretçi, Rina Roleplay forumuna hoş geldin. Rina Roleplay, Grand Theft Auto: San Andreasın multiplayer istemcisi "SAMP"ın, Türkiyedeki en büyük sunucusudur ve en büyük roleplay platformudur. Eğer Rina Roleplay forum üyeliğin varsa lütfen Giriş Yap veya üyeliğin yoksa hemen Kayıt Ol.

BayBoga /LSPD DEĞİŞMELİ!

Başlatan KızılŞaman, 18 Temmuz 2019, 13:02:14
Okunma sayısı 1044 defa

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
Eric Blecher Lv.24
Köken: Amerikan
Son giriş: 21 Eylül 2024, 21:52
Toplam oynama: 181 gün, 0 saat
Birlik: (Yok)
Köken: İngiliz
Son giriş: 30 Ağustos 2024, 18:10
Toplam oynama: 1 gün, 10 saat
Ynt: BayBoga /LSPD DEĞİŞMELİ!
« Yanıtla #30 : 15 Ağustos 2019, 16:11:34 »
Burda lspd'nin suçu yok sunucu kitlesinin suçu var. Sen gidip 10 ihbarın 9unda dm atarsan tabii ki ihbara gitmezler. Nerede polis görseniz hemen ateş etmeye başlıyorsunuz. Sanki yan mahallenin 10 kişilik çetesiymiş gibi. Yakalanınca da en küçük bi kusur bulup pd ooc şikayetler bölümünden haksız yere insanlara şikayet açıp başlarını ağrıtıyorsunuz. Jail'den çıkınca da aynı şey yine tekrarlanıyor.

Çevrimdışı petra

Gold VIP
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
Köken: İtalyan
Son giriş: 26 Nisan 2021, 12:36
Toplam oynama: 27 gün, 11 saat
« Yanıtla #31 : 15 Ağustos 2019, 16:38:20 »
Hiçte zor değil o kadar yetkili o kadar rütbeli var saçmaayın arkadaşlar arge eski bir arge son zamanlarda yaptıkları şeylet daha disiplinli bir pd görmemizi sağladı sadece pdnin rol yapmasını isteyebiliriz sadece
Kusura bakmayıdna burda pdye gömüyorsunuz yere batıyorsunuz siz sistem onayı almak için rol yapmıyorsanız birşey bilmiyorum ben mesela ESOS nasıl adamların onay bakımından ne varsa var adamlar hala rol yapıyor yani sizin amacınız ne biliyo musunuz? Ov ye onay aldım hemen topla birliğe glamirayı basalım sırpları basalım pavlovları basalım bak dün bir nigga ile role girdim adama dedim Selam kardeşlik diye sağa çektik yarım saat güzel sohbet ettik ondan sonra benim hevesim arttı böyle bazılarıyla sohbet etmek isterken Selam diye s basıyorum geliyor "ne var ors*u çocuğu" böyle rol yapıyorsunuz arkadaşlar kendiniz bir PD ile nasıl konuşulması gerektiğini bilmiyorsunuz neden çünkü sizin aiminiz güçlü neden pdler sadece silahları var herşey beleş biraz mantıklı düşünün..

Çevrimdışı petra

Gold VIP
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
Köken: İtalyan
Son giriş: 26 Nisan 2021, 12:36
Toplam oynama: 27 gün, 11 saat
« Yanıtla #32 : 15 Ağustos 2019, 16:39:39 »
polisler agresif davranmalı sivil öyle korkar bağırarak değil tabi silahını çekecek bağırarak kimse kimseyi dinlemiyo sunucuda
Polisler sivillere agresif davranmaz ama şahsen suçluyada beyefendi çekmiyorum.

Çevrimdışı KızılŞaman

Oyuncu
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
Köken: Rus
Son giriş: 25 Şubat 2024, 23:40
Toplam oynama: 227 gün, 18 saat
Birlik: * * * * * * ' S
« Yanıtla #33 : 15 Ağustos 2019, 23:42:25 »
Hiçte zor değil o kadar yetkili o kadar rütbeli var saçmaayın arkadaşlar arge eski bir arge son zamanlarda yaptıkları şeylet daha disiplinli bir pd görmemizi sağladı sadece pdnin rol yapmasını isteyebiliriz sadece
Kusura bakmayıdna burda pdye gömüyorsunuz yere batıyorsunuz siz sistem onayı almak için rol yapmıyorsanız birşey bilmiyorum ben mesela ESOS nasıl adamların onay bakımından ne varsa var adamlar hala rol yapıyor yani sizin amacınız ne biliyo musunuz? Ov ye onay aldım hemen topla birliğe glamirayı basalım sırpları basalım pavlovları basalım bak dün bir nigga ile role girdim adama dedim Selam kardeşlik diye sağa çektik yarım saat güzel sohbet ettik ondan sonra benim hevesim arttı böyle bazılarıyla sohbet etmek isterken Selam diye s basıyorum geliyor "ne var ors*u çocuğu" böyle rol yapıyorsunuz arkadaşlar kendiniz bir PD ile nasıl konuşulması gerektiğini bilmiyorsunuz neden çünkü sizin aiminiz güçlü neden pdler sadece silahları var herşey beleş biraz mantıklı düşünün..
Ne biliyorsun benim ile hiç role girdinmi yanıma gelmeyi hiç denedinmi? Bak kardeşim ben rolümü yaparım işimide yaparım birlikteki oyuncumuda tatmin ederim ama ne olursa olsun DM çıkmam bilmiyorsun iftira atma.

Çevrimdışı KızılŞaman

Oyuncu
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
« Yanıtla #34 : 15 Ağustos 2019, 23:43:51 »
Burda lspd'nin suçu yok sunucu kitlesinin suçu var. Sen gidip 10 ihbarın 9unda dm atarsan tabii ki ihbara gitmezler. Nerede polis görseniz hemen ateş etmeye başlıyorsunuz. Sanki yan mahallenin 10 kişilik çetesiymiş gibi. Yakalanınca da en küçük bi kusur bulup pd ooc şikayetler bölümünden haksız yere insanlara şikayet açıp başlarını ağrıtıyorsunuz. Jail'den çıkınca da aynı şey yine tekrarlanıyor.
Haklı söze ne gerek.

Çevrimdışı Lonnely

Oyuncu
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
Son giriş: 14 Ekim 2023, 20:55
Toplam oynama: 282 gün, 12 saat
Son giriş: 01 Ağustos 2023, 19:12
Toplam oynama: 0 gün, 18 saat
Köken: Meksikan
Son giriş: 01 Ağustos 2023, 19:11
Toplam oynama: 0 gün, 8 saat
« Yanıtla #35 : 15 Ağustos 2019, 23:45:05 »
Retarded RP'den ceza uygulanıyor zaten 'Fuck the PD' diyen arkadaşlara veya böyle olur olmadık polise sataşanlara.

Çevrimdışı ogii.

Oyuncu
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
Son giriş: 11 Şubat 2024, 22:17
Toplam oynama: 422 gün, 4 saat
Köken: İngiliz
Son giriş: 11 Şubat 2024, 19:50
Toplam oynama: 0 gün, 9 saat
Son giriş: 11 Şubat 2024, 22:16
Toplam oynama: 0 gün, 4 saat
« Yanıtla #36 : 15 Ağustos 2019, 23:46:51 »
Retarded RP'den ceza uygulanıyor zaten 'Fuck the PD' diyen arkadaşlara veya böyle olur olmadık polise sataşanlara.
bunu'da biraz ağırlaştırısanız tercih ettmeleri azalacaktır.

Çevrimdışı KızılŞaman

Oyuncu
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
« Yanıtla #37 : 15 Ağustos 2019, 23:47:21 »
Arkadaşlar iyi söylemişsiniz hoş söylemişsinizde ben  PD nin güçlü olmasını isteyen biriyim PD nin güçlü olup toz sa tışı silah satışı gibi şeylerin az yaşanmasını isteyen biriyim ve pd ile pd bana bulaşmadıkça rolede girmem yaptıgım rolden dolayı işim olmaz. Ar ge de söylediğim gibi sadece bir polisin normal sivil bir vatandaşlık tarafıda vardır sonuçta. Şuanki pd güçlü falan değil direk bir olaya kilitlenmiş birşey olsada hücum etsek diye duruyor.

Çevrimdışı KızılŞaman

Oyuncu
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
« Yanıtla #38 : 15 Ağustos 2019, 23:48:52 »
Olay o değil sadece mevzu PD`nin gücü çok dengesiz polis ağırlıgını koymalı.

Çevrimdışı noro

Oyuncu
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
« Yanıtla #39 : 17 Ağustos 2019, 15:02:46 »
AR-GE projeniz incelenmiş ve değerlendirmeye alınmıştır, sonuç için herhangi bir olumlu yada olumsuz mesaj almayacaksınız. Paylaşımınız için teşekkürler.