Ziyaretçi

Selam ziyaretçi, Rina Roleplay forumuna hoş geldin. Rina Roleplay, Grand Theft Auto: San Andreasın multiplayer istemcisi "SAMP"ın, Türkiyedeki en büyük sunucusudur ve en büyük roleplay platformudur. Eğer Rina Roleplay forum üyeliğin varsa lütfen Giriş Yap veya üyeliğin yoksa hemen Kayıt Ol.

BayBoga /LSPD DEĞİŞMELİ!

Başlatan KızılŞaman, 18 Temmuz 2019, 13:02:14
Okunma sayısı 1047 defa

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı KızılŞaman

Oyuncu
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
Köken: Rus
Son giriş: 25 Şubat 2024, 23:40
Toplam oynama: 227 gün, 18 saat
Birlik: * * * * * * ' S
BayBoga /LSPD DEĞİŞMELİ!
« : 18 Temmuz 2019, 13:02:14 »
Karakter Adınız: (Zeus Zakhaev)
AR-GE konunuz hangi bölümde? (Oyun,forum,ts): (Oyun)
AR-GE Fikrinizi en fazla 100 kelime ile açıklayın: (Artık çok saçma bulduğum bir rp`nin sunucuda son bulmasını istiyorum, Sokaklarda PD`yi sikeyim Fuck THE PD gibisinden şeyler saçma geliyor ve ağır cezalar verilirse bunların son bulacağına eminim.Polis Departmanı böyle insanlar ile uğraşmaktansa gerçek görevi olan uyuşturucu ticareti ve silah ticareti gibi dalların engellenmesini sağlamalı,İllegal savaşlara çözüm aramalı ve artık polisle rol yapma imkanımızın olmasının sağlanması gerekiyor. Polisler çok laubali hiçbirşeyi umursamıyorlar adamda silah var geçip gidiyor ihbar geliyor bakmıyor acilen bir çözüm yolu üretilsin.)
AR-GE konunuzu varsa resim ve video ile destekleyin.: (Cevabınız)

Çevrimdışı Darach

Oyuncu
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
Köken: Amerikan
Son giriş: 07 Aralık 2023, 02:18
Toplam oynama: 117 gün, 10 saat
Ynt: BayBoga /LSPD DEĞİŞMELİ!
« Yanıtla #1 : 18 Temmuz 2019, 14:38:12 »
"Silah tüccarı" gibi bir yer bulunduğu için söylediğiniz imkansız. Çarşı pazarı gibi silah satılıyor ve IC olarak hiçbir PD üyesi silah-uyuşturucu akışını durduramıyor. Dedektif olsalar CK oluyorlar maalesef ki. IC şirketler bile artık silahlanmış halde dolaşıyorlar çünkü şehirde nerede baksan silah, nereye baksan çatışma. Güvenli bölgelerin de fazlalığı bu işi etkiliyor elbette. Aktif rol bölgesi olması gereken Market caddesi ve Idlewood alanı güvenli bölge olduğu için İllegaller orada rol yapamıyor ve LSPD üyelerinin sık sık devriye attığı taraflar o bölgeler. Denk gelemiyorlar bu sebeplede.

LSPD konusuna gelirsek Departman kuralları çok katı olduğu ve belirli sürelerde yaralı rolü, yaralı olan polislere saatlik izin gibi şeyler verilmediği ve devriye saatinin çok geç bitimi nedeniyle de LSPD bünyesindeki kişiler rollerine çok geç saatlerde başlıyorlar. Bu sebepten ötürü IC sivil-illegal kişilerle tanışamıyorlar(illegal olduklarını bilmemiş gibi şey etsek de) ve IC LSPD harici hiç kimseyi tanıyamadıkları için rol alanları, rol çevreleri daralıyor.

Hiçbir türlü sunucuyu eleştirmiyorum bu durumda, sadece görüşlerimi bildirmek istedim. Sizin dediğiniz şeyin olması için üstteki dediklerimin hepsinin teker teker olması gerek.

Çevrimdışı KızılŞaman

Oyuncu
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
« Yanıtla #2 : 18 Temmuz 2019, 17:02:00 »
"Silah tüccarı" gibi bir yer bulunduğu için söylediğiniz imkansız. Çarşı pazarı gibi silah satılıyor ve IC olarak hiçbir PD üyesi silah-uyuşturucu akışını durduramıyor. Dedektif olsalar CK oluyorlar maalesef ki. IC şirketler bile artık silahlanmış halde dolaşıyorlar çünkü şehirde nerede baksan silah, nereye baksan çatışma. Güvenli bölgelerin de fazlalığı bu işi etkiliyor elbette. Aktif rol bölgesi olması gereken Market caddesi ve Idlewood alanı güvenli bölge olduğu için İllegaller orada rol yapamıyor ve LSPD üyelerinin sık sık devriye attığı taraflar o bölgeler. Denk gelemiyorlar bu sebeplede.

LSPD konusuna gelirsek Departman kuralları çok katı olduğu ve belirli sürelerde yaralı rolü, yaralı olan polislere saatlik izin gibi şeyler verilmediği ve devriye saatinin çok geç bitimi nedeniyle de LSPD bünyesindeki kişiler rollerine çok geç saatlerde başlıyorlar. Bu sebepten ötürü IC sivil-illegal kişilerle tanışamıyorlar(illegal olduklarını bilmemiş gibi şey etsek de) ve IC LSPD harici hiç kimseyi tanıyamadıkları için rol alanları, rol çevreleri daralıyor.

Hiçbir türlü sunucuyu eleştirmiyorum bu durumda, sadece görüşlerimi bildirmek istedim. Sizin dediğiniz şeyin olması için üstteki dediklerimin hepsinin teker teker olması gerek.
Ben artık bu durukdan sıkıldım gerćekten gbi lar çok fazla dedigin gibi gerçekçi rol yapmak istiyoruz ben kolay kolay silah satmak istemiyorum uyusturucuyu hemen almak istemiyorum sokaka ak li adamlar.görmek istemiyorum. LOS SANTOS.BILDIGIN HALEP E DÖNDÜ ZATEN

Çevrimdışı kenni

Oyuncu
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
Son giriş: 31 Mart 2020, 14:02
Toplam oynama: 106 gün, 0 saat
Birlik: (Yok)
« Yanıtla #3 : 18 Temmuz 2019, 17:51:13 »
kardesim cok biliyorsan sen gec basina 100 kisiyi bir arada tutup duzene sokmak o kadar kolay degil

Çevrimdışı KızılŞaman

Oyuncu
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
« Yanıtla #4 : 18 Temmuz 2019, 21:06:02 »
kardesim cok biliyorsan sen gec basina 100 kisiyi bir arada tutup duzene sokmak o kadar kolay degil
al işte  ne diyebilirmi ben sana

Çevrimdışı #Merddz

Oyuncu
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
Son giriş: 04 Aralık 2021, 14:39
Toplam oynama: 93 gün, 21 saat
« Yanıtla #5 : 18 Temmuz 2019, 22:10:39 »
lspd yi yöneten kişiler tüm günlerini harcayıp sanaldaki önemsiz bir şey için uğraşmazlar. perşembe pazarındaki meyveler gibi silah satiliyorsa git sende al

Çevrimdışı #Merddz

Oyuncu
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
« Yanıtla #6 : 18 Temmuz 2019, 22:11:48 »
Bu arada sunuda ekliyim asıl amerikan polisleri 3 dk sakin kalabilirler eğer 3 dk da sen hala fuck lspd dersen içinden bile geçer

Çevrimdışı KızılŞaman

Oyuncu
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
« Yanıtla #7 : 19 Temmuz 2019, 00:13:44 »
Bu arada sunuda ekliyim asıl amerikan polisleri 3 dk sakin kalabilirler eğer 3 dk da sen hala fuck lspd dersen içinden bile geçer
Amerikanın neresindensin?

Çevrimdışı #Merddz

Oyuncu
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
« Yanıtla #8 : 19 Temmuz 2019, 10:10:51 »
Amerikanın neresindensin?
amerikanın neresindensin ne alaka şimdi?

Çevrimdışı xoduzy

Oyuncu
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
Son giriş: 29 Ocak 2021, 21:42
Toplam oynama: 166 gün, 1 saat
« Yanıtla #9 : 19 Temmuz 2019, 10:26:16 »
LSPD Yönetimi olarak söylemek istiyorum ki, memurları ihbarlara bakmaya teşvik ediyoruz ancak ihbar bölgesine siyah sultanlar, yeşil sultanlar yaklaşıp kendini profesyonel savaşçı sanıp memurlara saldıran arkadaşlar yüzünden artık ihbarlara da fazla gidilmiyor, bunların yeşil yelek giyenler veya kırmızı yelek giyenler olduğunu hepimiz biliyoruz, bunlara 2500 dakika hapis atmaya üşenmiyorum tabii ki. Her akşam operasyon düzenleyip mekanlardaki silahları, uyuşturucuları ve adamları temizliyoruz. Fuck the pd gibi eylemleri gerçekleştiren kişilere OOC hapis işlemi uygulanıyor. Silah ve uyuşturucu elde etmek kolay, biz ne kadar temizlesek de yine ortaya çıkacaklar. LSPD bünyesindeki oyuncuları fazla sıkmadan rol zevki almalarını istiyoruz.