Ziyaretçi

Selam ziyaretçi, Rina Roleplay forumuna hoş geldin. Rina Roleplay, Grand Theft Auto: San Andreasın multiplayer istemcisi "SAMP"ın, Türkiyedeki en büyük sunucusudur ve en büyük roleplay platformudur. Eğer Rina Roleplay forum üyeliğin varsa lütfen Giriş Yap veya üyeliğin yoksa hemen Kayıt Ol.

AFK bırakanlar için.

Başlatan old rescue, 17 Temmuz 2019, 19:39:04
Okunma sayısı 1224 defa

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı Ecstasious

Oyuncu
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
Köken: Amerikan
Son giriş: 03 Aralık 2020, 01:10
Toplam oynama: 26 gün, 13 saat
Birlik: (Yok)
Ynt: AFK bırakanlar için.
« Yanıtla #10 : 18 Temmuz 2019, 03:05:43 »
 /q engellenemez ama afk engeli belki olur, şu çatışma şeyleri pek benim şeyim değil. destekliyorum

Çevrimdışı uAres

Oyuncu
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
Köken: İngiliz
Son giriş: 03 Nisan 2024, 23:28
Toplam oynama: 133 gün, 20 saat
Son giriş: 13 Temmuz 2022, 14:59
Toplam oynama: 51 gün, 9 saat
« Yanıtla #11 : 18 Temmuz 2019, 08:15:36 »
/q engellenemez ama afk engeli belki olur, şu çatışma şeyleri pek benim şeyim değil. destekliyorum

Çevrimdışı yusufYAZICI

Oyuncu
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
Köken: Rus
Son giriş: 05 Eylül 2023, 18:28
Toplam oynama: 41 gün, 1 saat
Köken: İngiliz
Son giriş: 06 Mart 2023, 11:31
Toplam oynama: 121 gün, 16 saat
Birlik: ***** FM
Son giriş: 16 Mart 2023, 10:08
Toplam oynama: 16 gün, 11 saat
Sergey Rab Lv.24
Son giriş: 13 Temmuz 2023, 13:18
Toplam oynama: 1 gün, 3 saat
« Yanıtla #12 : 18 Temmuz 2019, 09:09:13 »
Şöyle ayarlanabilir kişi 50 candan fazla hasar almışsa  1 dk içinde /q çekerse otomatik okarak jail atılabilir eğer acil bir işi çıkıpta çıktıysa 3 dk oyuna girme şansı bulunmakta, yaralıysa ve uzun afk kalırsa otomatik jail atılacak ve afk iken adama vurulamaz.

Çevrimdışı Veronica

Oyuncu
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
Son giriş: 18 Temmuz 2020, 20:46
Toplam oynama: 15 gün, 22 saat
« Yanıtla #13 : 18 Temmuz 2019, 10:47:18 »
Şöyle ayarlanabilir kişi 50 candan fazla hasar almışsa  1 dk içinde /q çekerse otomatik okarak jail atılabilir eğer acil bir işi çıkıpta çıktıysa 3 dk oyuna girme şansı bulunmakta, yaralıysa ve uzun afk kalırsa otomatik jail atılacak ve afk iken adama vurulamaz.

Ancak böyle bir sistem olursa mağduriyetler yaşanır. Ben bir çatışmaya girdim ve kazandım. Herkesi RK ettim. Şimdi ister afk bırakır ister /q çekerim. Aktif bir rol yok çünkü? Ardından da jail yemem saçma olur. O yüzden böyle bir sistem olamaz.

Çevrimdışı inanilmaz

Oyuncu
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
Köken: Sırp
Son giriş: 01 Ocak 2023, 13:11
Toplam oynama: 176 gün, 17 saat
Birlik: ********VIC
« Yanıtla #14 : 18 Temmuz 2019, 11:20:02 »
açılan bilmem kaçıncı ar ge

Çevrimdışı Kentaurus

Oyuncu
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
Son giriş: 09 Kasım 2019, 19:21
Toplam oynama: 52 gün, 22 saat
« Yanıtla #15 : 20 Temmuz 2019, 02:57:56 »
DESTEKLEMİYORUM
birsurü crash yöntemi var dmciler için

Çevrimdışı TraX has left

Oyuncu
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
Son giriş: 30 Mart 2023, 18:57
Toplam oynama: 31 gün, 12 saat
« Yanıtla #16 : 20 Temmuz 2019, 16:50:27 »
Roleplay sunucularına başlamadan önce üst yönetimininde görev aldığım bir Hırsız&Polis sunucusunda silahla yaralanma anında /q atanlar oyuna girdiği anda 700 dakika hapise giriyordu. Sistem crash ve kendi isteği ile çıkması ayırt edilebiliyor, bu yüzden kimse mağdur olmuyor. Herkes crash yediğini dile getirip hapisten çıkmayı talep edecektir, fakat yöneticilik yaptığım süre boyunca bir kere bile gerekli kanıtları sunup haklı olduğunu ispatlayan birisine rastlamadım. Genellikle savunmaları "7/24 (fotoğraf veya video) mu alalım kardeşim?" -"Sisteminizde hata var, gidin loglara bakın yalan borcum mu var size?" Gibi örneklerle çoğaltılabilir. Kanıtlarını sunmayan kişilerin Tıcketlarına cevap bile verilmeden olduğu gibi bırakılabilir.

Kasıtlı crash verme hakkında ne yapılabilir bilemiyorum, fakat keybind ayarlayan veya refleks olarak /q atan arkadaşlarımızda bir nebze olsa işe yarayacaktır diye tahmin ediyorum. Bu tür bir sistem ayarlanarak mağduriyetler azaltılabilir, crash atanlara ise şikayet açmaya devam edebiliriz.

Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
Son giriş: 04 Ağustos 2020, 00:50
Toplam oynama: 89 gün, 1 saat
« Yanıtla #17 : 20 Temmuz 2019, 16:53:18 »
Roleplay sunucularına başlamadan önce üst yönetimininde görev aldığım bir Hırsız&Polis sunucusunda silahla yaralanma anında /q atanlar oyuna girdiği anda 700 dakika hapise giriyordu. Sistem crash ve kendi isteği ile çıkması ayırt edilebiliyor, bu yüzden kimse mağdur olmuyor. Herkes crash yediğini dile getirip hapisten çıkmayı talep edecektir, fakat yöneticilik yaptığım süre boyunca bir kere bile gerekli kanıtları sunup haklı olduğunu ispatlayan birisine rastlamadım. Genellikle savunmaları "7/24 (fotoğraf veya video) mu alalım kardeşim?" -"Sisteminizde hata var, gidin loglara bakın yalan borcum mu var size?" Gibi örneklerle çoğaltılabilir. Kanıtlarını sunmayan kişilerin Tıcketlarına cevap bile verilmeden olduğu gibi bırakılabilir.

Kasıtlı crash verme hakkında ne yapılabilir bilemiyorum, fakat keybind ayarlayan veya refleks olarak /q atan arkadaşlarımızda bir nebze olsa işe yarayacaktır diye tahmin ediyorum. Bu tür bir sistem ayarlanarak mağduriyetler azaltılabilir, crash atanlara ise şikayet açmaya devam edebiliriz.
görüceksiniz bu adam bi ara dünyayı ele geçirecek

Çevrimdışı N0XI

Oyuncu
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
Son giriş: 13 Şubat 2021, 23:43
Toplam oynama: 98 gün, 16 saat
« Yanıtla #18 : 20 Temmuz 2019, 16:59:52 »

Adam direk modemi çekse teknik bir arıza olarak görünecek.Sistem bunu nasıl ayırt edecek?

Çevrimdışı TraX has left

Oyuncu
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
Son giriş: 30 Mart 2023, 18:57
Toplam oynama: 31 gün, 12 saat
« Yanıtla #19 : 20 Temmuz 2019, 17:09:08 »

Adam direk modemi çekse teknik bir arıza olarak görünecek.Sistem bunu nasıl ayırt edecek?

Yukarıda belirttiğim gibi, direkt olarak /q atanlar için ufak bir önerim yer alıyor. Kasıtlı crash atanlar kendini belli eder direkt şikayet oluşturursun. Crash atanlara yönetim yaptırım uygulayacaktır.