Ziyaretçi

Selam ziyaretçi, Rina Roleplay forumuna hoş geldin. Rina Roleplay, Grand Theft Auto: San Andreasın multiplayer istemcisi "SAMP"ın, Türkiyedeki en büyük sunucusudur ve en büyük roleplay platformudur. Eğer Rina Roleplay forum üyeliğin varsa lütfen Giriş Yap veya üyeliğin yoksa hemen Kayıt Ol.

Hermonos Bar

Başlatan poncik sue, 16 Temmuz 2019, 19:17:45
Okunma sayısı 240 defa

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı poncik sue

Oyuncu
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
Sue Foster Lv.21
Köken: İtalyan
Son giriş: 30 Haziran 2020, 11:58
Toplam oynama: 79 gün, 11 saat
Birlik: (Yok)
Hermonos Bar
« : 16 Temmuz 2019, 19:17:45 »

Genel Bilgiler:

1.01:Şu anki karakteriniz dahil daha önce oynadığınız tüm karakterlerinizi listeleyin(Şu anki karakterinizi kalın renk ile gösterin.):(Herman Peterson)

1.02:Oyun içi seviyeniz?:(17)

1.03:Hangi birliğin üyesisiniz, bu işyeri herhangi bir birliğe ait olacak mı?:(Herhan gibi bir birliğe ait olmayacak.)

1.04:Haftada kaç gün, kaç saat aktifsiniz?:(Her gün aktifim)

1.05:Şu anki karakteriniz hiç IC hapise girdi mi, girdiyse neden?:
Spoiler:
N/A

İşyeri Bilgileri:

2.01:İşyeri lokasyonu(ekran görüntüsü):
Spoiler:

2.02:İşyeri adı:(Hermonos Bar)

2.03:İşyeri tipi:(MC Bar 1)

Uzun Cevaplı Sorular:

3.01:Karakterinizin hikayesinin temelini anlatın, karakterinizin ücreti nasıl karşılayacağını anlatın:(Herman Peterson çok zengin bir aileden gelmektedir ailesinin milyonlarca mal varlığı mevcuttu kendileri ise altlarında bi araç ve bi miktar para vardı ailesi ölünce paralar Herman'a kaldı hermanda parayı harçamaya başladı en son parası çok azaldı ve dediki bi bar açarak buradan iyi para kazanabilirim düşüncesine kapılıp faliyetlere geçti.!)

3.02:İşinizin detaylı bir planını yazın, IC ve OOC: (İşlek bir bar olacak akşam 10 kadar sürmekte olacak bir çok etkinlikler tasarlanacak bir çok dövüş oyunları yapılacak aktif ortam yaratılacak.)

3.03İşinizin bulunduğu alanda sunucuya nasıl katkı sağlayacağını anlatın(OOC):(Dövüş, kumar gibi türlü türlü etkinlikler tasarlayak bulunduğum alanda rahatlıkca insanlar para kazanabilecek.)

3.04:İşiniz şehre ne gibi bir katkı sağlayacak?(IC) :(Şehirde akşam eğlencesini sevenler için ve onlara ilgi duymak için şehre katkı sağlıyacağız bir çok barda etkinlikler toplantılar düzenlemeler katkı sağlayacakç)

Alıntı yapılan: Beyanname:
Ben, "Budgeriar"; işyeri başvurumda verdiğim cevapların hiç birinin kopya olmadığını, dürüst ve gerçek olduğunu kabul ediyorum. Konulardaki tüm kuralları anlıyorum ve her hangi bir kuralı ihlal edersem, bu düzeni bozarsam cezalandırılacağım. Bu işi eksiksiz bir şekilde yapacağım, eğer yapmazsam işimin elimden alınacağını anlıyorum ve gelecekte kara listeye girerek, bir daha başvuru yapamayacağımı kabul ve taahhüt ederim. 

Çevrimdışı Adios!

Oyuncu
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
Köken: Meksikan
Son giriş: 02 Nisan 2024, 22:13
Toplam oynama: 527 gün, 16 saat
Köken: Meksikan
Son giriş: 17 Ağustos 2022, 18:57
Toplam oynama: 0 gün, 2 saat
Ynt: Hermonos Bar
« Yanıtla #1 : 17 Temmuz 2019, 06:06:29 »
https://www.rina-roleplay.com/forum/index.php?topic=57938.0     

1 hafta öncesine kadar ben açtım zaten, geç kaldınız üzgünüm.

Çevrimdışı lil raskal

Oyuncu
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
Köken: İspanyol
Son giriş: 06 Ekim 2019, 14:47
Toplam oynama: 39 gün, 14 saat
« Yanıtla #2 : 17 Temmuz 2019, 06:11:49 »
Beyler kusura bakmayın ama biz 1,5 hafta oluyor bu bar başvurusu için bekliyoruz.

Çevrimdışı UnknownCMD

Management
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
Köken:
Son giriş: 00/00/0000
Toplam oynama: 0 gün, 0 saat
Köken: Kanadalı
Son giriş: 23 Temmuz 2022, 16:47
Toplam oynama: 190 gün, 14 saat
« Yanıtla #3 : 19 Temmuz 2019, 23:19:49 »
Başvurunuz reddedildi, başka bir yer seçebilirsiniz.