Ziyaretçi

Selam ziyaretçi, Rina Roleplay forumuna hoş geldin. Rina Roleplay, Grand Theft Auto: San Andreasın multiplayer istemcisi "SAMP"ın, Türkiyedeki en büyük sunucusudur ve en büyük roleplay platformudur. Eğer Rina Roleplay forum üyeliğin varsa lütfen Giriş Yap veya üyeliğin yoksa hemen Kayıt Ol.

Irish Republican Army

Başlatan Ganjaman, 16 Temmuz 2019, 16:06:29
Okunma sayısı 9044 defa

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı Ganjaman

Oyuncu
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
Otto Northey Lv.23
Köken: Meksikan
Son giriş: 14 Ekim 2022, 01:13
Toplam oynama: 142 gün, 21 saat
Birlik: (Yok)
Ynt: Irish Republican Army
« Yanıtla #210 : 23 Temmuz 2019, 12:00:32 »

Çevrimdışı moabit

Oyuncu
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
Köken: Amerikan
Son giriş: 05 Şubat 2021, 19:10
Toplam oynama: 6 gün, 2 saat
« Yanıtla #211 : 23 Temmuz 2019, 12:16:01 »
Senin insanlara iyi örnek olman gerekmiyor mu? İnsanları kötü etkiliyorsun. Sadece f8 basarak rol görüntüsü atmak bir Game Admin'e yakışmıyor.

Kime neyin yakıştığını sorgulamak sana'mı kaldı?İsteyen istediği gibi rol paylaşabilir.Adamın bilgisayarı 5 fps veriyor Ts3 zor açıyor.Elinden gelen bu.Boş laflarınızı başka yerlere yapın sabrım bitti artık.Saçma sapan yorumlarınızdan bıktım.Yakışmıyormuş,insanları kötü etkiliyormuş.Bu zamana kadar iyi etkilemiş ki GA olmuş.Boş lafını başka yerde  yap hadi aslan.Ne freak adamlarsınız ne boş laflarınız var harbiden ya.

Çevrimdışı Mertcan

Bağışçı
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
Köken: Rus
Son giriş: 27 Nisan 2024, 18:20
Toplam oynama: 113 gün, 17 saat
Lola Kamarov Lv.22
Köken: Rus
Son giriş: 00/00/0000
Toplam oynama: 0 gün, 0 saat
« Yanıtla #212 : 23 Temmuz 2019, 12:16:08 »
Senin insanlara iyi örnek olman gerekmiyor mu? İnsanları kötü etkiliyorsun. Sadece f8 basarak rol görüntüsü atmak bir Game Admin'e yakışmıyor.

Bunları çok sorun etme, hayat kısa insanlar eğleniyor kendimizi kasmaya gerek yok.

Çevrimdışı moabit

Oyuncu
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
« Yanıtla #213 : 23 Temmuz 2019, 12:17:28 »

Bunları çok sorun etme, hayat kısa insanlar eğleniyor kendimizi kasmaya gerek yok.

çok teşkür ediyorum canım kardeşim.mentalite ne kadar hoştur.

Çevrimdışı moabit

Oyuncu
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
« Yanıtla #214 : 23 Temmuz 2019, 12:22:03 »

Kime neyin yakıştığını sorgulamak sana'mı kaldı?İsteyen istediği gibi rol paylaşabilir.Adamın bilgisayarı 5 fps veriyor Ts3 zor açıyor.Elinden gelen bu.Boş laflarınızı başka yerlere yapın sabrım bitti artık.Saçma sapan yorumlarınızdan bıktım.Yakışmıyormuş,insanları kötü etkiliyormuş.Bu zamana kadar iyi etkilemiş ki GA olmuş.Boş lafını başka yerde  yap hadi aslan.Ne freak adamlarsınız ne boş laflarınız var harbiden ya.
Benim yaptığım eleştiri ama senin yaptığın flaming. Umarım olgunlaşırsın.

Ya aynen kardeşim eleştiriye bak "insanlara kötü örnek oluyorsun,sana yakışmıyor.Aynen kardeşim eleştiri harikaymış.Mükkemmel bir eleştiri.Tebrik ediyorum seni.Sen böyle dedin ya şimdi Ganjamanda dicek ya ben nasıl akıl edemedim bunu hay allah.Adamlar haklı ben bir GA olarak f8 basıp rol ssini alıp sonra LSRP veya CS6 editlemem lazımdı ama tüh bilgisayarda 5 fps veriyor şimdi nasıl açıklarım.O kadar ayıp oldu.Adamlar haklı.

TEBRİKLER KARDEŞİM ÇOK BAŞARILI BİR ELEŞTİRİ LÜTFEN TANITIMIN YÖNETİMİNİ SEN AL BİZ YAPAMADIK KURBAN OLAYIM SANA BEN GA YETKİSİNİDE SANA DEVRETSİN GANJAMAN

Çevrimdışı s2mle100Lesh

Oyuncu
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
Son giriş: 10 Ekim 2019, 18:05
Toplam oynama: 63 gün, 4 saat
« Yanıtla #215 : 23 Temmuz 2019, 12:22:52 »

Arkadaşın elinden gelen şey buysa elini hiç yormasın, bu kadar itici konuşmasaydın keşke.

Çevrimdışı s2mle100Lesh

Oyuncu
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
« Yanıtla #216 : 23 Temmuz 2019, 12:24:53 »
Bir de freak adamlarsınız diyor, eleştiriyi kaldıramamak senin anormalliğin.

Çevrimdışı ronaldinyo

Oyuncu
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
Son giriş: 28 Nisan 2023, 00:54
Toplam oynama: 69 gün, 11 saat
« Yanıtla #217 : 23 Temmuz 2019, 12:28:24 »
Bir ss insanı nasıl kötü etkileyebilir ki? Ganjaman forum değil oyun admini. Ayrıca herkesin rol editleme tarzı kendinedir adam nasıl istiyorsa öyle atar bu tanıtım ona ait :)

Çevrimdışı moabit

Oyuncu
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
« Yanıtla #218 : 23 Temmuz 2019, 12:33:26 »

Şey,tamam.Haklısın özür dilerim.Lütfen affet birlik tanıtımımıza bir daha ganjaman ss atmayacak.Kendisinin hatasını maruz gör.Neden böyle bir hata yaptı bende anlamadım.Ganjaman sonuçta.Birnevi kusursuz olması lazım.

Çevrimdışı s2mle100Lesh

Oyuncu
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
« Yanıtla #219 : 23 Temmuz 2019, 12:39:46 »

Şey,tamam.Haklısın özür dilerim.Lütfen affet birlik tanıtımımıza bir daha ganjaman ss atmayacak.Kendisinin hatasını maruz gör.Neden böyle bir hata yaptı bende anlamadım.Ganjaman sonuçta.Birnevi kusursuz olması lazım.
Seni bağışlıyor ve maruz değil mazur görüyorum. İki postunla hangi yaş aralığında olduğunu şimdiden tahmin edebiliyorum.