Senin insanlara iyi örnek olman gerekmiyor mu? İnsanları kötü etkiliyorsun. Sadece f8 basarak rol görüntüsü atmak bir Game Admin'e yakışmıyor.
Kime neyin yakıştığını sorgulamak sana'mı kaldı?İsteyen istediği gibi rol paylaşabilir.Adamın bilgisayarı 5 fps veriyor Ts3 zor açıyor.Elinden gelen bu.Boş laflarınızı başka yerlere yapın sabrım bitti artık.Saçma sapan yorumlarınızdan bıktım.Yakışmıyormuş,insanları kötü etkiliyormuş.Bu zamana kadar iyi etkilemiş ki GA olmuş.Boş lafını başka yerde yap hadi aslan.Ne freak adamlarsınız ne boş laflarınız var harbiden ya.
Benim yaptığım eleştiri ama senin yaptığın flaming. Umarım olgunlaşırsın.
Ya aynen kardeşim eleştiriye bak "insanlara kötü örnek oluyorsun,sana yakışmıyor.Aynen kardeşim eleştiri harikaymış.Mükkemmel bir eleştiri.Tebrik ediyorum seni.Sen böyle dedin ya şimdi Ganjamanda dicek ya ben nasıl akıl edemedim bunu hay allah.Adamlar haklı ben bir GA olarak f8 basıp rol ssini alıp sonra LSRP veya CS6 editlemem lazımdı ama tüh bilgisayarda 5 fps veriyor şimdi nasıl açıklarım.O kadar ayıp oldu.Adamlar haklı.
TEBRİKLER KARDEŞİM ÇOK BAŞARILI BİR ELEŞTİRİ LÜTFEN TANITIMIN YÖNETİMİNİ SEN AL BİZ YAPAMADIK KURBAN OLAYIM SANA BEN GA YETKİSİNİDE SANA DEVRETSİN GANJAMAN