Ziyaretçi

Selam ziyaretçi, Rina Roleplay forumuna hoş geldin. Rina Roleplay, Grand Theft Auto: San Andreasın multiplayer istemcisi "SAMP"ın, Türkiyedeki en büyük sunucusudur ve en büyük roleplay platformudur. Eğer Rina Roleplay forum üyeliğin varsa lütfen Giriş Yap veya üyeliğin yoksa hemen Kayıt Ol.

Irish Republican Army

Başlatan Ganjaman, 16 Temmuz 2019, 16:06:29
Okunma sayısı 9217 defa

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
Ynt: Irısh Republican Army
« Yanıtla #40 : 16 Temmuz 2019, 17:33:42 »
Kötü ve yapılabilir bir rol değil. IRA sadece tabanca, makineli tüfek gibi basit silahlardan çok; modern silahlar, roketatarlar, bombalar da satar. Olması gereken bir irish mob olup IRA'e bağlı olmak. Desteklemiyorum.
Bu yorumu destekliyorum ve bunun yanında bir Irish Mob canlandırmak için yeterli bilgiye sahip olduğunuz konusunda düşünceliyim. Macrae Crime Ring'i örnek almanız bu rolleri desteklemeyecek, bozuk olanı daha bozuk hale getirecek. Zaman geçmemişken dönebilirsiniz, doğru olana çevirebilirsiniz.

Kötü ve yapılabilir bir rol değil. IRA sadece tabanca, makineli tüfek gibi basit silahlardan çok; modern silahlar, roketatarlar, bombalar da satar. Olması gereken bir irish mob olup IRA'e bağlı olmak. Desteklemiyorum.

Olan şey bir Irısh Mob ve IRA'e bağlı. :D tanıtımı okumadığın ne açık.Tanıtımda IRA hikayesi bile yazmıyor.
Easy boy cuz ım not idiot
Bahsedilen bir Irish Mob ortada yok, IRA MOB yazmış ve bu da yanlış.
Arwan McRae Irısh Republican Army’nin saygın krallarından birisidir.Irlandada bulunan örgütün maddi kaynaklarını arttırmak ve savaşa daha hızlı hazırlanmak hedefiyle örgütün bir ayağını Los Santos’a taşımaya karar verir.
Bu noktada görebileceğin üzere Los Santos'a taşıyabilecek kadar IRA'nın üst taraflarından olduğunu söylüyor ki, bu da yanlış.

Çevrimdışı zumcK

Oyuncu
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
Köken: Amerikan
Son giriş: 16 Temmuz 2019, 15:37
Toplam oynama: 0 gün, 3 saat
Birlik: (Yok)
« Yanıtla #41 : 16 Temmuz 2019, 17:34:55 »

Olan şey bir Irısh Mob ve IRA'e bağlı. :D tanıtımı okumadığın ne açık.Tanıtımda IRA hikayesi bile yazmıyor.
but you don'now how f'kin talk

Çevrimdışı Ganjaman

Oyuncu
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
Otto Northey Lv.23
Köken: Meksikan
Son giriş: 14 Ekim 2022, 01:13
Toplam oynama: 142 gün, 21 saat
« Yanıtla #42 : 16 Temmuz 2019, 17:40:04 »
Evet üstteki yorumlara bakılacak olursa, bir çok şeyi yanlış yaptığımızı söylemiş bir arkadaşımız, şunu belirtmek isterim ki bunun bir oyun olduğunu ve herkesin özgü ve kendi konseptini yaratma özgürlüğü var örnek aldığımız kimse yok, örnek alınacaksa başkaları bizi örnek alsın, biz kendi yapımızı ve kendi ilerleyişimizi sürdürdüğümüz bir birlik olacak ve her türlü eleştriye açığız ancak bizim örnek aldığımız bir birlik yok bunuda belirteyim, isimi bu şekilde açtık illa bu böyle olacak şu şöyle olacak mantığında yaklaşmayın hiç bir birliğe birlik dediğimiz kavram kendi fikirlerimizi ortaya koyup, çıkardığımız şeydir dışarıdan örnek alınacak bir durum söz konusu değildir, daha fazla eleştirmenizi istemiyorum bu konuda, teşekkürlerimi sunarım.

Çevrimdışı Momentum

Oyuncu
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
Justin Drew Lv.15
Köken: İngiliz
Son giriş: 10 Nisan 2020, 23:54
Toplam oynama: 67 gün, 20 saat
« Yanıtla #43 : 16 Temmuz 2019, 17:47:57 »
Başarılar.

Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
« Yanıtla #44 : 16 Temmuz 2019, 17:57:09 »
Evet üstteki yorumlara bakılacak olursa, bir çok şeyi yanlış yaptığımızı söylemiş bir arkadaşımız, şunu belirtmek isterim ki bunun bir oyun olduğunu ve herkesin özgü ve kendi konseptini yaratma özgürlüğü var örnek aldığımız kimse yok, örnek alınacaksa başkaları bizi örnek alsın, biz kendi yapımızı ve kendi ilerleyişimizi sürdürdüğümüz bir birlik olacak ve her türlü eleştriye açığız ancak bizim örnek aldığımız bir birlik yok bunuda belirteyim, isimi bu şekilde açtık illa bu böyle olacak şu şöyle olacak mantığında yaklaşmayın hiç bir birliğe birlik dediğimiz kavram kendi fikirlerimizi ortaya koyup, çıkardığımız şeydir dışarıdan örnek alınacak bir durum söz konusu değildir, daha fazla eleştirmenizi istemiyorum bu konuda, teşekkürlerimi sunarım.
Bu fikri desteklerim ama Irısh Republican Army'den bahsediyoruz. Özgün bir şey mi bu?

Çevrimdışı moabit

Oyuncu
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
Son giriş: 05 Şubat 2021, 19:10
Toplam oynama: 6 gün, 2 saat
« Yanıtla #45 : 16 Temmuz 2019, 17:58:12 »
Bu yorumu destekliyorum ve bunun yanında bir Irish Mob canlandırmak için yeterli bilgiye sahip olduğunuz konusunda düşünceliyim. Macrae Crime Ring'i örnek almanız bu rolleri desteklemeyecek, bozuk olanı daha bozuk hale getirecek. Zaman geçmemişken dönebilirsiniz, doğru olana çevirebilirsiniz.

Bahsedilen bir Irish Mob ortada yok, IRA MOB yazmış ve bu da yanlış.
Arwan McRae Irısh Republican Army’nin saygın krallarından birisidir.Irlandada bulunan örgütün maddi kaynaklarını arttırmak ve savaşa daha hızlı hazırlanmak hedefiyle örgütün bir ayağını Los Santos’a taşımaya karar verir.
Bu noktada görebileceğin üzere Los Santos'a taşıyabilecek kadar IRA'nın üst taraflarından olduğunu söylüyor ki, bu da yanlış.

kimseden örnek almadık.parkta çekirdek çitlerken aklımıza geldi.ek olarak yeterli bilgiye sahip olup olmadığımızı rolsel hiçbirşey ortada yokken ve daha yeni başlamış ve kadroyu tamamlamaya çalışırken söylediğin için teşekkürler.

Olurda bu tanıtım ve planladığımız rolsel hedefler yükselir ve sen tekrar bu yorumu yaparsın saygıyla karşılarım.
Emek edilen ve kimseden örnek alınmayan"esinlenilmeyen"tanıtım ve konsept için yeni başlanmasına rağmen sert yargılar biraz saçma oluyor brocum.
Yeah you right.I know who talk about my MOB but you must shut your mouth up.otherwise the mob will hunt you

Çevrimdışı moabit

Oyuncu
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
« Yanıtla #46 : 16 Temmuz 2019, 18:00:19 »
Bu fikri desteklerim ama Irısh Republican Army'den bahsediyoruz. Özgün bir şey mi bu?

var olan bir örgütü santosa taşıyıp rolünü yapmaya karar verdik.Farkettiysen IRA hakkında sadece asıl amaç bilgisi vermişiz.Kalanı kendi kafamızdan yazdığımız MOB'nin hikayesi.Bırakın konsept belirleyip rol yapsın insanlar.Alışılagelmiş yargılarınız sizin olsun.Bu birlik güzel işler başaracak.Bundan eminim

Çevrimdışı zumcK

Oyuncu
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
Son giriş: 16 Temmuz 2019, 15:37
Toplam oynama: 0 gün, 3 saat
« Yanıtla #47 : 16 Temmuz 2019, 18:02:13 »
Yeah you right.I know who talk about my MOB but you must shut your mouth up.otherwise the mob will hunt you
ayo, da mafia can try fuckin thing mayne, but know dat, wiseguys can't handle me mat

Çevrimdışı moabit

Oyuncu
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
« Yanıtla #48 : 16 Temmuz 2019, 18:06:22 »
maybe you right.maybe my mob freak.but ı know my mob will be brilliant.you will see that.

Çevrimdışı trash to gain

Oyuncu
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
Köken: İtalyan
Son giriş: 28 Eylül 2023, 02:36