Ziyaretçi

Selam ziyaretçi, Rina Roleplay forumuna hoş geldin. Rina Roleplay, Grand Theft Auto: San Andreasın multiplayer istemcisi "SAMP"ın, Türkiyedeki en büyük sunucusudur ve en büyük roleplay platformudur. Eğer Rina Roleplay forum üyeliğin varsa lütfen Giriş Yap veya üyeliğin yoksa hemen Kayıt Ol.

[ARŞIV] başıma gelen şansızlıklar

Başlatan yusufYAZICI, 16 Temmuz 2019, 15:57:29
Okunma sayısı 401 defa

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı yusufYAZICI

Oyuncu
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
Köken: Rus
Son giriş: 05 Eylül 2023, 18:28
Toplam oynama: 41 gün, 1 saat
Birlik: (Yok)
Köken: İngiliz
Son giriş: 06 Mart 2023, 11:31
Toplam oynama: 121 gün, 16 saat
Birlik: ***** FM
Son giriş: 16 Mart 2023, 10:08
Toplam oynama: 16 gün, 11 saat
Sergey Rab Lv.24
Son giriş: 13 Temmuz 2023, 13:18
Toplam oynama: 1 gün, 3 saat
[ARŞIV] başıma gelen şansızlıklar
« : 16 Temmuz 2019, 15:57:29 »
Beyler kendimi tanıtmak istiyorum öncelikle 16 yaşımdayım ismim yusuf yazıcı işitme engelliyim  olay nasıl başladı bilmiyorumda 2 hafta önce halam öldü bizim bi köyümüz var cenaze orada yapıldı istanbuldan gelen kızları oğlu falan vardı. Mekanı cennet olsun. Sonra babam 3 gün köyde kalmaya karar verdi asıl sorun şu evimiz var ama ev böcek dolu tuvaleti babaanne tuvaleti gibi orda dev örümcek vardı sıçmamın imkanı bile yok sadece işeyebildim 3 gün tuvaletimi tuttum bu 1.şansızlık
Şehire geldikten sonra tanıdık birinin sanayi dükkanında çalışmaya başladım. İlk başta biraz hevesliydim ama sonra sıkılmaya başladım bide günlük 15 lira maaş mı oluryav ama yemek bedavaydı neyse.
Oyun içi:
Evden çıkıp taksiyi çağırdım taksici arkadaş 0.30 salisede kabul etti sonra 7 saniye sonra yanıma geldi sonra bindim araca dedimki "Sen şimşek mequnmusun?" dedim adamda "evet" dedi demez olaydım adam iyice hızlandı en sonunda bir araçla kafa kafaya çarpıp binaya uçarak çarptılar araç pert oldu. Sonra ben tamir ettim aracı. Bindik araca karşıma çıkan soruna bak allahımya çıldırcam araca haciz gelmiş. Sonra farkettimki yanımda 20 dolar  kalmış bende hediye ağacına gidiyordum koşarak gitmem gerekti gittim hediyemi almak için gittiğimde fark ettimki istediğin yerden hediye alma sistemi gelmiş boş boşuna gelmişim 250 dolar çıktı. Sonra bir araç kiraladım.
5 dakika falan şehirde tur atam dedim bir kaç dak sonra sağ şeritte yavaş gidiyordum arkadan birisi çarpıp bana durduk yere IC olarak küfürler etti ve aracımı parçaladılar yumrukla sonra aracına binip son bir kez daha bana vurup kaçtı adamlar daha 1 leveller sonra pm attım adama amaç ne diye pmdende küfürler etti. Sonra hediye ağacının yanında falan durdum bir adam geldi beni glen parka götürümüsün diye söyledi bende cevabı yazarken adam beni afk sanıp aracı yumruklamaya başladı bindi araca yaşadığım olayları anlattım adamda diyoki "Sen gitme şimdi takla falan attırısın bu aracı" diyor neyse gitmeye başladım verona mallın önünden geçerken önüme araçlar spawnlandı son anda kurtuldum ama önümdeki bir araçla kafa kafaya çarpıştık adam ters duruyordu zor kurtardı kendini yanımdaki arkadaş gülmeye başladı. Sonra gittik glen parka dediki eve götür beniya dedi tamam dedim götürürken 2 maskeli motor bizi takip ediyordu bunlar dmci tipler sanki bize sıkacak gibiydi yanımdaki arkdaşla konuşup falan sonra gittiler adamı eve bırakıp oyundan çıktım forundan kuralları falan ezberliyem dedim bi baktım forum gg olmuş ts yide pcyide kapattım sonra kendimi çok fazla şansız hissetmeye başladım daha dur neler görücez

Çevrimdışı yenilmez187

Oyuncu
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
Son giriş: 19 Mart 2022, 18:34
Toplam oynama: 18 gün, 10 saat

Çevrimdışı Arsonist

Oyuncu
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
Köken: Fransız
Son giriş: 26 Nisan 2020, 17:24
Toplam oynama: 2 gün, 3 saat
Ynt: [ARŞIV] başıma gelen şansızlıklar
« Yanıtla #2 : 16 Temmuz 2019, 16:14:15 »
Alıntı
Sonra gittik glen parka dediki eve götür beniya dedi tamam dedim

Bu turlü şeylere sakın izin vermeyin. Sonucu bu olur: X araca biner kişi seni kaçırmak için saçma sapan hareketler sergiler( İki eliyle boğazına sıkıp bayıltmayı düşüncesine girenler mesela. Öyle değil mi 19 levellik kardeşim : ) ) ve senden paranı alıp kaçar

Çevrimdışı yusufYAZICI

Oyuncu
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
Son giriş: 05 Eylül 2023, 18:28
Toplam oynama: 41 gün, 1 saat
Son giriş: 06 Mart 2023, 11:31
Toplam oynama: 121 gün, 16 saat
Birlik: ***** FM
Son giriş: 16 Mart 2023, 10:08
Toplam oynama: 16 gün, 11 saat
Sergey Rab Lv.24
Son giriş: 13 Temmuz 2023, 13:18
Toplam oynama: 1 gün, 3 saat
« Yanıtla #3 : 16 Temmuz 2019, 16:18:08 »
Alıntı
Sonra gittik glen parka dediki eve götür beniya dedi tamam dedim

Bu turlü şeylere sakın izin vermeyin. Sonucu bu olur: X araca biner kişi seni kaçırmak için saçma sapan hareketler sergiler( İki eliyle boğazına sıkıp bayıltmayı düşüncesine giren  öyle değil mi 19 levellik kardeşim : ) ) ve senden paranı alıp kaçar
Bi sorsana karakterime yaşayacak hayatı varmıymış

Çevrimdışı Arsonist

Oyuncu
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
Köken: Fransız
Son giriş: 26 Nisan 2020, 17:24
Toplam oynama: 2 gün, 3 saat
« Yanıtla #4 : 16 Temmuz 2019, 16:26:59 »
Kötü düşüncelere kapılırsan ve hep böyle olacakmış gibi hissedersen evet. Bu Rina ortamı seni bezdirmiş anlaşılan

Ama gerçek hayatta umutsuz vaka iseniz umutsuz vakayım demenden kaçın. İç sesin kötü şeyler diyorsa bir defter çıkartıp kötü düşüncelerini kalemle bastıra bastıra yazabilirsin, hobinizle-resim çizmek, gitar çalmak, ebru sanatı- uğraşabilirsiniz.

((Daha detaylısını internetten araştırabilirsin))

Gençsin, geleceğin parlak. Lütfen mutlu şeyler düşünün.

Alıntı
sağ şeritte yavaş gidiyordum arkadan birisi çarpıp bana durduk yere IC olarak küfürler etti ve aracımı parçaladılar yumrukla sonra aracına binip son bir kez daha bana vurup kaçtı adamlar daha 1 leveller sonra pm attım adama amaç ne diye pmdende küfürler etti.

Size çarpıp durduk yere söyleyip akabinde aracınızı yumrukla parçalamak, PowerGaming(araca yumruk atmak) ve Dm kural ihlali olur.  Pm'den küfür ettiyse OOC küfürden şikayet açın

Ayrıyetten

Alıntı
forundan kuralları falan ezberliyem

Demişsiniz. Kuralları ezberleme gibi bu durum yok, mantığını kavrasan tamamdır. Çünkü bir olay olur pg mi mg mi olduğunu zor kavrarız. İşte o kısımda kural mantığı öğrenmemiz gerekir.

Çevrimdışı Obayana31

Oyuncu
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
Matt Casey Lv.18
Son giriş: 03 Mayıs 2024, 01:16
Toplam oynama: 72 gün, 13 saat
« Yanıtla #5 : 16 Temmuz 2019, 16:59:39 »
iyi ki almamışlar bu yazıyı okuduktan sonra

Çevrimdışı Lelouch

Oyuncu
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
Son giriş: 08 Aralık 2019, 15:17
Toplam oynama: 63 gün, 19 saat

Çevrimdışı inanilmaz

Oyuncu
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
Köken: Sırp
Son giriş: 01 Ocak 2023, 13:11
Toplam oynama: 176 gün, 17 saat
Birlik: ********VIC
« Yanıtla #7 : 16 Temmuz 2019, 21:46:14 »
bunların hepsi sadece tesadüf

Çevrimdışı mad

Oyuncu
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
Köken: Amerikan
Son giriş: 16 Nisan 2020, 22:28
Toplam oynama: 119 gün, 14 saat
« Yanıtla #8 : 17 Temmuz 2019, 22:21:05 »
oyunu niye sikliyosun amına koyayım tumblr boy hayatlarını bırakın artık hayat gülmez sen gülüceksin, öğreneceksin dik duramazsın

Çevrimdışı kaanxd

Oyuncu
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
Köken: Amerikan
Son giriş: 03 Mart 2024, 18:49
Toplam oynama: 101 gün, 15 saat
« Yanıtla #9 : 17 Temmuz 2019, 22:31:01 »
Kim seni günlük 15 tl ye çalıştırıyor siktiri çek başka biryerde çalış.