Ziyaretçi

Selam ziyaretçi, Rina Roleplay forumuna hoş geldin. Rina Roleplay, Grand Theft Auto: San Andreasın multiplayer istemcisi "SAMP"ın, Türkiyedeki en büyük sunucusudur ve en büyük roleplay platformudur. Eğer Rina Roleplay forum üyeliğin varsa lütfen Giriş Yap veya üyeliğin yoksa hemen Kayıt Ol.

#Crise - Bar Başvurusu

Başlatan death frensi, 12 Temmuz 2019, 17:43:18
Okunma sayısı 175 defa

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı death frensi

Oyuncu
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
Wilona Dunne Lv.17
Köken: Amerikan
Son giriş: 23 Kasım 2022, 20:14
Toplam oynama: 0 gün, 0 saat
Birlik: (Yok)
Köken: Rus
Son giriş: 16 Kasım 2022, 12:17
Toplam oynama: 43 gün, 16 saat
#Crise - Bar Başvurusu
« : 12 Temmuz 2019, 17:43:18 »

Genel Bilgiler:

1.01:Şu anki karakteriniz dahil daha önce oynadığınız tüm karakterlerinizi listeleyin(Şu anki karakterinizi kalın renk ile gösterin.): Lena Peterson, Sergio Peterson, Melissa Peterson, Christopher Peterson

1.02:Oyun içi seviyeniz?: 14

1.03:Hangi birliğin üyesisiniz, bu işyeri herhangi bir birliğe ait olacak mı?: Peterson Famiglia birliğinin kurucusuyum, Bar, birliğe ait olacak.

1.04:Haftada kaç gün, kaç saat aktifsiniz?: Haftada 7 gün bir sorun olmadığı sürece uyandığım gibi rinaya giriyorum. Sabah 12'den akşam 2-3'e kadar aktifim. Bazen sabahladığım oluyor.

1.05:Şu anki karakteriniz hiç IC hapise girdi mi, girdiyse neden?:
Spoiler:
Girmedi.

İşyeri Bilgileri:

2.01:İşyeri lokasyonu(ekran görüntüsü):
Spoiler:

2.02:İşyeri adı:Peterson's Bar

2.03:İşyeri tipi:MC Bar 1

Uzun Cevaplı Sorular:

3.01:Karakterinizin hikayesinin temelini anlatın, karakterinizin ücreti nasıl karşılayacağını anlatın: Karakterim italyadan Peterson ailesini yönetebilmek için gelen bir karakter. 19 yaşından beri araç alım-satım işleri yaparak, kumar oynayarak kazandığı tüm para ile aileyi yönetmeye karar verir ve ailenin başına geçer. Kazandığı paralar ile ailenin geleceğini düzenler ve güzel bir ortam kurar. Şimdi tek isteği ise kendisine ait bir işyeri. ;)

3.02:İşinizin detaylı bir planını yazın, IC ve OOC: İtalyan kişilerin MC bar yönetmesi saçma olsada oyuna yeni bir konsept olarak güzel olabileceğini düşünüyorum. İşyeri ile ilgili bir kaç kişi maaşlı bir şekilde çalıştırarak güzel bir şekilde orayı yönetmeyi planlıyorum.

3.03İşinizin bulunduğu alanda sunucuya nasıl katkı sağlayacağını anlatın(OOC): Kasabada gördüğüm kadarıyla aktif güzel bir bar bulunmamakta. Kendim oraya bar açarak insanları hem takılabileceği güzel bir ortam yaratmak. Hemde kendi il-legal işlerimi yapabilmek için açmayı istiyorum. Güzel roller yaratmak için böyle bir yere ihtiyacım var.

3.04:İşiniz şehre ne gibi bir katkı sağlayacak?(IC) : Bulunduğu konumda otoritesi sağlam kasabayı dış tehditlerden koruyacaktır. Kasabalıların gelip takılabileceği samimi bir ortam sağlayacağız

Alıntı yapılan: Beyanname:
Ben, #Crise; işyeri başvurumda verdiğim cevapların hiç birinin kopya olmadığını, dürüst ve gerçek olduğunu kabul ediyorum. Konulardaki tüm kuralları anlıyorum ve her hangi bir kuralı ihlal edersem, bu düzeni bozarsam cezalandırılacağım. Bu işi eksiksiz bir şekilde yapacağım, eğer yapmazsam işimin elimden alınacağını anlıyorum ve gelecekte kara listeye girerek, bir daha başvuru yapamayacağımı kabul ve taahhüt ederim. 

Çevrimdışı death frensi

Oyuncu
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
Wilona Dunne Lv.17
Köken: Amerikan
Son giriş: 23 Kasım 2022, 20:14
Toplam oynama: 0 gün, 0 saat
Köken: Rus
Son giriş: 16 Kasım 2022, 12:17
Toplam oynama: 43 gün, 16 saat
Ynt: #Crise - Bar Başvurusu
« Yanıtla #1 : 12 Temmuz 2019, 17:44:27 »
Alıntı
08/07/2019 20:32   Ban   4 gün   Hydraizm   PD rolünde /q
08/07/2019 20:32   Hapis   1 dakika   Hydraizm   PD rolünde /q

Bu iki sicil daha sonra ticket yoluya 2000 dakika jaile çevrildi.

Çevrimdışı poncik sue

Oyuncu
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
Sue Foster Lv.21
Köken: İtalyan