O gece ki tüm olaylarda Brandon'un yanında bulunan biri olarak olayı detaylandırmak istiyorum.
Öncelikle Natalia Zaystev ve Vito Zaystev o gece bizim tarafımızdan RK edildi. Loglardan kontrol edilebilir. O gece dediğim 30 dakika taş çatlasın 45 dakika falan önceydi ve bu süre zarfında Zaystev'lerin müttefikleriyle çatışmamız devam etti, hasar logları kontrol edilebilir. Şunu dürüstçe belirtiyorum Natalia Zaystev ve Vito Zaystev rk olduktan sonra kesinlikle eline silah almadı. Fakat yanlarında Rudy Hill'de bulunmak üzere bir araç içerisinde sürekli yanımızdan geçtiler. Güya rk olduk role girmiyoruz mesajı vermeye çalıştılar fakat role girmemek maalesef bu olmuyor. Bize taciz sürüşleride gerçekleştiremezler. Neyse bu taciz sürüşlerine hiç bir şekilde karşılık vermedik fakat en son hoodun içerisine hatta ön gate'e kadar geldiklerini görünce haklı olarak düşürdük ve Rina-RP'nin hood onaylı birliklere verdiği hakkı kullanarak arkadaşları CK ettik. Hem RK olup bizi takip ediyorlar hemde kapımıza kadar araçlarını dayıyorlar. Kanıtlarda nerede düştükleri görülmektedir. Oraya kadar biz sürüklemedik sonuç olarak
Bir ekran görüntüsü de ben bırakayım.
https://i.hizliresim.com/AO7zZp.png