Ziyaretçi

Selam ziyaretçi, Rina Roleplay forumuna hoş geldin. Rina Roleplay, Grand Theft Auto: San Andreasın multiplayer istemcisi "SAMP"ın, Türkiyedeki en büyük sunucusudur ve en büyük roleplay platformudur. Eğer Rina Roleplay forum üyeliğin varsa lütfen Giriş Yap veya üyeliğin yoksa hemen Kayıt Ol.

MASSARO

Başlatan TearsFear, 09 Temmuz 2019, 20:43:23
Okunma sayısı 26580 defa

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı Frankie

Oyuncu
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
Köken: İtalyan
Son giriş: 16 Kasım 2021, 00:20
Toplam oynama: 84 gün, 7 saat
Birlik: (Yok)
Ynt: MASSARO
« Yanıtla #440 : 07 Ağustos 2019, 17:33:14 »

M A S S A R O

Çevrimdışı A dopo.

Oyuncu
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
Son giriş: 09 Ocak 2022, 01:05
Toplam oynama: 55 gün, 8 saat
Birlik: *???
« Yanıtla #441 : 07 Ağustos 2019, 18:07:00 »

M A S S A R O

Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
Köken: İspanyol
Son giriş: 25 Aralık 2021, 23:25
Toplam oynama: 48 gün, 0 saat
« Yanıtla #442 : 07 Ağustos 2019, 18:54:08 »
Öncelikle merhabalar, sunucuda İtalyan ve "Padriano" diye adlandırdığımız "Vito Corleone" e benzer roller yapmaktayım.
Genelde her oynadığım sunucuda tüm birlikleri vaktim olduğu süreç boyunca incelerim ve tanımaya çalışırım.
Ve sizin de İtalyan olduğunuz için benzer yönlerimiz bulunduğu doğrultusunda daha da yakından incelemek istedim.
Aslında ilk başta genel olarak tanıtımınızın düzeni yerinde olduğu için gözüme güzel ve profesyonel gözükmüştü.

Fakat biraz daha derinden incelediğimde bir sürü eksiğinizin ve amatörlüğünüzün bulunduğunu gördüm, eğer eleştirileri varsayaraktan dikkate aldığınızı bildiğim için size dikkat etmeniz ve amatörlük yaşamamanız dileğiyle bir kaç eksiklerinizden bahsedeceğim.

-1 Tanıtımınızın eksikleri

Gördüğüm kadarıyla tanıtımınızı görsel açıdan güzelleştirmeye emek vermiş olmalısınız fakat karşınızda sizleri daha da yakından incelemek ve tanımak isteyen kişiler olacaktır, bu güne kadar dediğim eleştirileri yapan oldu mu bilmiyorum ama her neyse. Öncelikle tanıtımınızın "semborel" ve göze hitap edecek şeklinde ayarlamaya özen ve dikkat göstermişsiniz, fakat tanıtımda "John Gotti" yi geçirip daha sonra da "Fransız" tiplerini geçirmeniz gerçekten büyük bir amatörlük, hadi bunu da geçtim yorumları okudum bundan önce bir adam da size bu durumun uyarısında bulunmuş fakat siz dikkate almamayı tercih etmişsiniz.

-2 Tanıtım müziği

Tanıtımın müziğini özenerek ya da emek harcayarak bulduğunuzu pek sanmıyorum çünkü google'a
"İtalyan Mafya Müzikleri" yazıp daha sonrasında onu copy+paste yapmışsınız. Bu konuda da amatörlük etmişsiniz ya da emek harcamamışsınız her neyse.

-3 Tanıtım'da ki karakterler

Hikaye bölümünde şöyle bir metin geçiyor. " Şehirde bir gangster gibi ortalıklarda çıkıp kendilerini göstermeselerde, şehrin yönetiminin çoğunluğu Massaro'nun üzerindedir. 1900'lü yılların son çeyreğinde, Antonio Massaro'nun erkek bir çocuğu olur. Antonio ve eşi çocuğun adına Lorenzo olarak karar verir."

Karakterini canlandırdığınız "Lorenzo Massaro" adlı kişi, 1900'lü yılların son çeyreğinde doğmuş.  ;D ;D
Yani sonuç olarak bakarsak karakteriniz şuan sanırım "119" yaşlarında biri.  ;D ;D
Sanırım bu yaşlarda iken birlik yönetebilecek birini tanımıyorum diyebilirim, daha doğrusu bu yaşlarda iken birliği yönetmeyi bırak hayatta kalmayı başarabilecek biri var mı, ondan bile şüpheliyim.

Son olarak biraz daha emek harcayın ve amatörlükten kaçının, bunu bir eleştiri olarak algılarsanız son derece hoşnut olurum.

Çevrimdışı TearsFear

Oyuncu
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
Son giriş: 16 Ağustos 2023, 17:48
Toplam oynama: 143 gün, 18 saat
Birlik: ****ARO
Köken: Amerikan
Son giriş: 16 Ağustos 2023, 14:10
Toplam oynama: 0 gün, 1 saat
« Yanıtla #443 : 07 Ağustos 2019, 19:28:54 »
Öncelikle merhabalar, sunucuda İtalyan ve "Padriano" diye adlandırdığımız "Vito Corleone" e benzer roller yapmaktayım.
Genelde her oynadığım sunucuda tüm birlikleri vaktim olduğu süreç boyunca incelerim ve tanımaya çalışırım.
Ve sizin de İtalyan olduğunuz için benzer yönlerimiz bulunduğu doğrultusunda daha da yakından incelemek istedim.
Aslında ilk başta genel olarak tanıtımınızın düzeni yerinde olduğu için gözüme güzel ve profesyonel gözükmüştü.

Fakat biraz daha derinden incelediğimde bir sürü eksiğinizin ve amatörlüğünüzün bulunduğunu gördüm, eğer eleştirileri varsayaraktan dikkate aldığınızı bildiğim için size dikkat etmeniz ve amatörlük yaşamamanız dileğiyle bir kaç eksiklerinizden bahsedeceğim.

-1 Tanıtımınızın eksikleri

Gördüğüm kadarıyla tanıtımınızı görsel açıdan güzelleştirmeye emek vermiş olmalısınız fakat karşınızda sizleri daha da yakından incelemek ve tanımak isteyen kişiler olacaktır, bu güne kadar dediğim eleştirileri yapan oldu mu bilmiyorum ama her neyse. Öncelikle tanıtımınızın "semborel" ve göze hitap edecek şeklinde ayarlamaya özen ve dikkat göstermişsiniz, fakat tanıtımda "John Gotti" yi geçirip daha sonra da "Fransız" tiplerini geçirmeniz gerçekten büyük bir amatörlük, hadi bunu da geçtim yorumları okudum bundan önce bir adam da size bu durumun uyarısında bulunmuş fakat siz dikkate almamayı tercih etmişsiniz.

-2 Tanıtım müziği

Tanıtımın müziğini özenerek ya da emek harcayarak bulduğunuzu pek sanmıyorum çünkü google'a
"İtalyan Mafya Müzikleri" yazıp daha sonrasında onu copy+paste yapmışsınız. Bu konuda da amatörlük etmişsiniz ya da emek harcamamışsınız her neyse.

-3 Tanıtım'da ki karakterler

Hikaye bölümünde şöyle bir metin geçiyor. " Şehirde bir gangster gibi ortalıklarda çıkıp kendilerini göstermeselerde, şehrin yönetiminin çoğunluğu Massaro'nun üzerindedir. 1900'lü yılların son çeyreğinde, Antonio Massaro'nun erkek bir çocuğu olur. Antonio ve eşi çocuğun adına Lorenzo olarak karar verir."

Karakterini canlandırdığınız "Lorenzo Massaro" adlı kişi, 1900'lü yılların son çeyreğinde doğmuş.  ;D ;D
Yani sonuç olarak bakarsak karakteriniz şuan sanırım "119" yaşlarında biri.  ;D ;D
Sanırım bu yaşlarda iken birlik yönetebilecek birini tanımıyorum diyebilirim, daha doğrusu bu yaşlarda iken birliği yönetmeyi bırak hayatta kalmayı başarabilecek biri var mı, ondan bile şüpheliyim.

Son olarak biraz daha emek harcayın ve amatörlükten kaçının, bunu bir eleştiri olarak algılarsanız son derece hoşnut olurum.
Öncelikle yorumunuz için teşekkürler ve yaptığınız eleştirilere gelince hepsine teker teker cevap vereyim.
İlk önce tanıtım fotoğraflarının daha öncede sembolik olduğunu dile getirdim. Biz orada ki bayrakları görmüyor muyuz?
veya o resimleri koyarken bunları bilmiyor muyduk? biliyorduk bu size göre amatörlük bana göre ise tercih meselesidir.
Bizim amatör sizin profesyonel olduğunuzu düşünüyorsanız kendi tanıtımınızı açın ve oraya emek verin biz bugüne kadar kimseye profesyonel bir iş yapıyoruz veyahut biz bir profesyoneliz gibi cümleler kullanmadık. Biz bu oyunu eğlence için oynuyoruz ve bu birliğide eğlence için açtık eğer bir şeyin içini bu kadar açar ve hata ararsanız herşeyde hata bulursunuz.

Müzik konusunda kendimiz bir müzik üretip bunu sunacak halimiz yoktu kulağımıza hoş gelen bir müzik bulduk ve kullandık.

Tanıtımda ki karakterler kısmına geldiğimde ise bir yılı 4 çeyreğe ayırırsanız son çeyreği 1975 yılı ve sonrasına tekabül ediyor tabi sizin bakış açınız tamamen yerme üzerine olduğundan bunuda yanlış yorumlamışsınız.

Son olarak bizim en azından bir emeğimiz ve uğraşımız var ne gidip etrafta Ben Godfather'ım diye dolanıyoruz ne de gidip icde yaşadığımız bir olaydan dolayı gidip insanların tanıtımında açık aramaya çalışıp yorumlar yapıyoruz.

Tanıtımımızdan son derece memnunuz ve değişime gitmeyi düşünmüyoruz.
Eğer ic'de yaşadığınız olaylardan dolayı buraya gelip yorum yapmaz gerçek eleştiriler yapmaya karar verirseniz seve seve dinleriz.

Biz amatör ise bu amatör işimizden gayet memnunuz. Siz kendiniz için daha güzel profesyonel işler yapabilirsiniz.
İyi Forumlar.

Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
Son giriş: 06 Kasım 2021, 13:10
Toplam oynama: 124 gün, 10 saat