SoA dizide birçok çeteye kafa tutabilir ama bu sadece SoA senaryosu için geçerli.
SoA dizide birçok ağır silah kullanabilir ama bu sadece SoA için geçerli.
SoA dizide çok fazla agresif ve silah yanlısı olabilir,beğenerek takip ettiğim Las Marias MC'den konsept için fikir kapsan iyi olur.
Mafia ve benzeri herhangi bir oluşum sizi Palominodan silebilir.
Hadi ya, ooc hayatımda 81’in çaylağı olmama rağmen bunları ilk defa senden duyuyorum, harbi büyük adammışsın.
Ağır silahtan bahsediyorsun ama kültür hakkında bir cacık bildiğin yok, ki yönettiğin MC’nin kalitesini düşünüp kahkaha atmaktan kendimi alıkoyamıyorum. Şimdi git Google’a “Nordic Biker War” yaz ve araştır kültür dehası, bahsettiğim savaşta Bandidos, Hells Angels’ın kulüp evine tanksavar ile saldırıyor. Sana bir şeyler katar.
Evet, motor kulüpleri çetelere kafa da tutabilir, Outlaws’ın güçlü kolları bulunan eyaletleri git bir araştır, halka açık haraç portföyü bile var kültür dehası.
Las marias OOC bir kulüp, bu adamlar kendi kurallarını koyup kendi rollerini yapıyorlar, sen önce bunun bir farkına var, her kulübün kuralları, davranışları kültürüne ve tüzüğüne göre değişir.
6 ay gibi bir süre Folkvangr’ı yönettim, açık açık şunu da belirtiyorum ki, 2 ay boyunca şehrin baronluğunu yaptım. Kimse beni silemedi, neden element uyduruyorsun?
Şu sunucuda MC konusunda insanları yargılayabilecek iki kişi var, bir tanesi de benim. Arkadaşlara iki haftadır uzaktan ss editleme, rol fikirleri konusunda yardımcı oluyorum. Bunları almadıklarını düşünürsem ben eleştirimi yazarım, sen değil.