Kolay gelsin. Gelin eleştireyim sizi biraz.
-Oluşumunuzun yüzde 80'i motosiklet kulüplerinin kültürleri, tüzükleri ve yaşam stilleri hiçbirşey bilmiyor. (Nomad ne demek diyen üyeleriniz var.)
-Karakter isimleriniz bile Sons of Anarchy adlı diziden kolpalanmış. Az daha yaratıcı olabilirsiniz. (Keza kulüp isminiz bike karambole gelmiş bana sorarsanız.)
-Barınızın önüne gelmiş birisine ya hemen size katılacakmış gözüyle bakıyorsunuz, yada 'hey ahmak, buraya parkedemezsin' gibi abuk tepkilerle kalabalığınza güvenip tansiyonu arttırıyorsunuz. Keza tanışmak için geldiğimde bana aynısı yapıldı. Sonra saldırı yiyip öldürülünce 'biz sizi tinimiyiriz ki, hiç girmidik' deyip 'DM' diye şikayet ediyorsunuz.
-Motorcu savaşları hakkında gram bilginiz yok. Baskınlarda sizi öldürmeden önce bile 30 tane /me ve /do bekliyorsunuz. Sonra 'rol yapmadın' diye ağlıyorsunuz.
-Silahlarınızı arabanızın bagajlarından çıkarın. Tek başıma 4 üyenizi öldürdükten sonra 'silihsiziz yaaa' diye dövünmeyin. Ha! Madem silahsızsınız, ya sağa sola fazla gider yapmayın, ya da kendinize adam akıllı silahlar için finansörlük yapacak Sergeant bulun.
Şekil 1-A :
https://resmim.net/preview/fbq7xn.png- OOC'den 'sıkıntın varsa adres ver aslanım' demek nedir ya?

Evden dışarı çıkmak için anne-babasından izin isteyen bebeye adres versem gelebilecek sanki

Yalan yok, saygılı, adam gibi adam üyeleriniz de var. 'Credits goes to Kenny'

Siz 'bu kim ameke?' demeden önce kendim hakkımda birkaç not: Amacım ukalalık değil, yaşım 28, gerçek hayatta da motorcuyum. Motosiklet kültürünü işin doğduğu yer olan Amerika'dan arkadaşlarımdan öğrendim. Keza Türkiye'deki motosiklet kulüplerinden de birçoktanıdığım kişi ve arkadaşım var. Yıllar olmuştu oynamayalı, işyerinde çok sıkıldığım için arada takılıyorum servera, saat 17:30'dan sonra aktif görmezsiniz. Açılan şikayetler veya şikayet tehditlerini çok umursamam. Zaten aradığım şey de 'motorcu savaşları'ydı. İyi rol yapan kulüplere de desteğe her zaman hazırım, hatta 4 arkadaşımı da alır o kulübe patch-over'la gelir, kulübün RP kalitesini arttırmaya uğraşırım. (Folkvangr MC gibi mesela..)
Herkese iyi roller! o/
Victor Nashville
Hades' Tribe Motorcycle Club
Nomad Charter President