Ziyaretçi

Selam ziyaretçi, Rina Roleplay forumuna hoş geldin. Rina Roleplay, Grand Theft Auto: San Andreasın multiplayer istemcisi "SAMP"ın, Türkiyedeki en büyük sunucusudur ve en büyük roleplay platformudur. Eğer Rina Roleplay forum üyeliğin varsa lütfen Giriş Yap veya üyeliğin yoksa hemen Kayıt Ol.

Çiçek Taksi Durağı başvurusu

Başlatan YediBelaBaran, 07 Temmuz 2019, 21:42:02
Okunma sayısı 319 defa

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı YediBelaBaran

Oyuncu
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
Köken: Alman
Son giriş: 07 Eylül 2024, 01:56
Toplam oynama: 146 gün, 14 saat
Köken: İtalyan
Son giriş: 13 Haziran 2024, 20:36
Toplam oynama: 0 gün, 7 saat
Çiçek Taksi Durağı başvurusu
« : 07 Temmuz 2019, 21:42:02 »

Genel Bilgiler:

1.01:Şu anki karakteriniz dahil daha önce oynadığınız tüm karakterlerinizi listeleyin(Şu anki karakterinizi kalın renk ile gösterin.):Richardson_Mooris, Richardson_Hellsing, Micheal_Mooris Richardson_Moris Rich_Mooris

1.02:Oyun içi seviyeniz?: 18

1.03:Hangi birliğin üyesisiniz, bu işyeri herhangi bir birliğe ait olacak mı?: Çiçek Taksi evet birliğin durağı olcak

1.04:Haftada kaç gün, kaç saat aktifsiniz?: 5 6 saat

1.05:Şu anki karakteriniz hiç IC hapise girdi mi, girdiyse neden?:
Spoiler:
Hayır

İşyeri Bilgileri:

2.01:İşyeri lokasyonu(ekran görüntüsü):
Spoiler:
2.02:İşyeri adı: Çiçek Taksi Durağı

2.03:İşyeri tipi: Durak/Ofis // Bike School İD 3 ((Samp defult Interior))

Uzun Cevaplı Sorular:

3.01:Karakterinizin hikayesinin temelini anlatın, karakterinizin ücreti nasıl karşılayacağını anlatın: 20 yaşında Ailesi ile yaşadığı sorunlardan dolayı Los Santos'a yerleşir Los Santos'a yerleşmesinden sonra  Özel şöför olmaya karar verir  sonra özel şöför olduğu patronu ölür ardından para kazanma isteği duyar ve bu yüzden kardeşi ile bir Taksi durağı işletmeye karar verirler.

3.02:İşinizin detaylı bir planını yazın, IC ve OOC: Durağa katılıcakları orda kuralları anlatıp katılımı öyle sağlancak

3.03İşinizin bulunduğu alanda sunucuya nasıl katkı sağlayacağını anlatın(OOC): Serverde Bulunmayan Taksi durağı net olarak kurulcak

3.04:İşiniz şehre ne gibi bir katkı sağlayacak?(IC) : Evet birliğin eksiği olan durağı açılcak

Alıntı yapılan: Beyanname:
Ben, "baran09b"; işyeri başvurumda verdiğim cevapların hiç birinin kopya olmadığını, dürüst ve gerçek olduğunu kabul ediyorum. Konulardaki tüm kuralları anlıyorum ve her hangi bir kuralı ihlal edersem, bu düzeni bozarsam cezalandırılacağım. Bu işi eksiksiz bir şekilde yapacağım, eğer yapmazsam işimin elimden alınacağını anlıyorum ve gelecekte kara listeye girerek, bir daha başvuru yapamayacağımı kabul ve taahhüt ederim. 

Çevrimiçi UnknownCMD

Management
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
Köken:
Son giriş: 00/00/0000
Toplam oynama: 0 gün, 0 saat
Birlik: (Yok)
Köken: Kanadalı
Son giriş: 23 Temmuz 2022, 16:47
Toplam oynama: 190 gün, 14 saat
Birlik: (Yok)
Ynt: Çiçek Taksi Durağı başvurusu
« Yanıtla #1 : 19 Temmuz 2019, 23:59:11 »
Bunun için işyeri değil ofis başvurusu atınız.