Ahahaha, Şunu diyeceğim sadece aynı konudan BADCOP + MİXİNG olarak PD şikayeti açıldı ve kişiler kazanamadı.
Ben EMERGENCY Kodu altında East Beachteki (SIRP) olarak geçtiği özel mekana doğru gidiyordum sebebi ise büyük bir çatışma vardı. Mahalleden geçerken Yerde yatan AK-47 Silahlı kişiyi gördüm hızlıca emote vererek kelepçeleyip araca attım. Tam uzaklaşacaktım kişiler ateş açtı bende karşılık verdim, RK Oldum kelepçeli şahısı almak üzere tekrardan EMERGENCY Kodu ile olay yerine gittim ve olay yerine gittiğimde kelepçeli şahıs yoktu, kelepçeli şahıs zaten mahallenin başındaydı gittiğimde kişi sanırsam RK olmuştu, kişiyi bulamayınca KOD0'ın yaşandığı bölgeye gittim yani EASTBEACH, Kişilerle daha fazla çatışmaya girmedim, yerde yatan kişiyi kelepçeleyip araca attığım için kişilerde OOC Bir kin oluştu PD ŞİKAYETİNİ Kazanamayınca CK Talebi açmışlar, ben burda bir aşırı derece korku rolü ihlali göremiyorum, Ha şunuda eklemek isterim 02.07.2019 tarihi yani 5 gün geçmiş 5 gün önce ben 9 Leveldim bunuda belirtebilirim sanırım, loglardan bakabilirsiniz.