Ziyaretçi

Selam ziyaretçi, Rina Roleplay forumuna hoş geldin. Rina Roleplay, Grand Theft Auto: San Andreasın multiplayer istemcisi "SAMP"ın, Türkiyedeki en büyük sunucusudur ve en büyük roleplay platformudur. Eğer Rina Roleplay forum üyeliğin varsa lütfen Giriş Yap veya üyeliğin yoksa hemen Kayıt Ol.

Dark Side of Roads


Başlatan Proxy 🖕, 07 Temmuz 2019, 02:27:07
Okunma sayısı 1454 defa

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı Proxy 🖕

Oyuncu
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
Keira Pery Lv.21
Cinsiyet: Kadın
Köken: Japon
Son giriş: 30 Ekim 2021, 21:51
Toplam oynama: 93 gün, 5 saat
Birlik: (Yok)
Dark Side of Roads
« : 07 Temmuz 2019, 02:27:07 »

1997
Red County'deki Montgomery'nin küçük bir çiftliğinde Lerwy  adında olan bir genç yaşadı. On dört yıl önceydi, 1997'de her şeyin o zamanlar çok basit olduğu bir yerde.Montgomery'nin birkaç mil doğusunda Palomino Deresin'de yaşayan Dean adında iyi bir arkadaşı vardı. Lerwy'nin ayrıca çiftlikte çalışmalarının karşılığı olarak babasının ona aldığı gri bir sabre'si vardı. Araba sürmeyi babasından öğrendiği kadarıyla biliyordu, her zaman içinde bir araba tutkusu vardı.  Lerwy ve Dean Montgomery'den Palomino Deresine giden toprak yolda sürdüğü gün bir olay yaşandı. Araba yolda taştan bir çitten düşmüş kayaya çarptı. Sağ taraftaki süspansiyon çatlamış, tekerleğin raydan çıkmasına ve arabanın ters dönmesine neden olmuştu. Bu, aracın yolun kenarındaki bir ağaca çarpmasını sağladı. Hem Lerwy hem de Dean ciddi yaralanmalardan haberdar değildi. Ahırlar tarafında çalışan bir çiftçi kazayı gördü ve çabucak zaman kaybetmeden arabanın yanına yanaştı ve destek çağırdı. Sağlık görevlileri geldiğinde onları hemen arabadan çıkardılar ve hastaneye götürdüler. Her ikisi de ağır şekilde yaralandı.
Hastanede yaklaşık iki hafta sonra Lerwy haberi aldı, arkadaşınız Dean hayata gözlerini yumdu. Lerwy çok üzgündü, her olan bitenden dolayı kendini suçladı, kendini dışarıya kapattı ve çiflikte çalışmayı bıraktı. Artık en iyi arkadaşı yanında yoktu, arabası da yoktu. İki yılını sadece okuyarak geçirdi, 16 yaşına geldiğinde iş bulmak için Santos'a taşındı, kamyon şöförü oldu ve sonunda yeni araba almaya yetecek kadar para kazandı. Tek bir hedef göz önünde bulundurarak arabayı modifiye etmek için saatler,günler,haftalar,aylar harcadı. Dean'in şerefine hızlı bir sokak yarışı arabası yapmak, bu onu iyiye çevirebilirdi. Bu arabayı yaptıktan sonra Dean'in ile olan olayın tam olduğu yere sürmek istedi, aynı yolu aynı şekilde tekrarladı.  Bir kaç dakika sürdükten sonra siren seslerini duydu, pedala hızlıca asıldı ve kayboldu. Siren sesleri kulaklarından yavaşça uzaklaşırken aynaya baktı, ve aynada gördüğü şey gri bir sabreydi.


Üstündeki yükü attığını düşünen Lerwy için artık güzel günler kapısını çalmak üzereydi, kendi kendine fazlaca egzersiz yapıp arabasıyla ilgilendi.
Bir gün arabasında oturup kahve içerken bir radyo mesajıyla karşı karşıya kaldı.
"Los Santos Yarış Birliği, saat beş buçukta Mullholland Otoparkında bir araba şovuna ev sahipliği yapıyor." Lerwy heyecanlandı ve otomobilinin motor bölmesini temizleyerek ve tüm arabayı parlatarak otomobil şovuna hazırlanmaya başladı. Cumartesi günü geldi, çattı. Yavaş bir şekilde hafif de bir heyecanla tatlı bir uyum içinde olan yan yana duran tüm güzel arabalara bakarak park yerine doğru sürdü. Mavi bir Skyline R34 ve Mitsubishi Evo VII'nin arasına kendini soktu. Daha sonra büyük bir heyecan ve gülümsemeyle insanların arabasına bakmaya gitti, yanmış lastik ve benzin kokusu bölgeyi doldurdu ve bir kereliğine Lerwy olması gerektiği yerde olduğunu, kendini evinde gibi hissetti. Otomobil şovu devam etti, insanlar geldi ve gittiler. Arabalar park yerinin etrafında sürüklendi ve insanlar birbirleriyle arabalarını tartıştılar. Sonra yargılama başladı, otomobil gösteresinin lideri her araca dikkatle bakıyordu. Bir süre her arabanın üzerinden geçti ve kararını hazırladı. Herkesin dikkatini istedi ve kazanan turuncu bir Toyota Supra idi, lider sözlerine devam etti. "Los Santos Yarış Birliği hakkında daha fazla bilgi edinmek istiyorsanız, lütfen araba gösterisinin ardından kalın." Lerwy kapıyı kapattı ve ön tarafa geçti, araba ve motor kaputuna yaslandı. İnsanların çoğunun ayrıldığını ve yalnızca sokak yarışçı tipli elemanların kaldığını fark etti. Lider seslendi, "Takipte kalın" herkes bir anda araçlarına atlayıp lideri takibe aldı, azmi ve hırsı sayesinde Lerwy liderin kıçındaydı, bu ekiple tanışması böyle oldu.


2019
Ekibe katıldığı süre boyunca gayet iyi günler geçirdi, ekibin sadece görünen tarafıyla haraket etmekle kalmayıp yer altı dünyasına da giriş yaptı. Santos'un en pis kişileriyle bu sayede tanışıp onlardan emir almaya başladı, bunun yanında uyuşturucu ve silah ticaretine girişti. Hatta yakın bir zamanda yapılan soygunda bir kaç arkadaşını içeriye veda etmek zorunda kaldı, bu böyle gitmeyecekti. Bir kaç ay sonra ekibin lideri olan HD vurularak öldürüldü, ekibe yeni bir lider gerekiyordu ve iki kişi bunun için katıldı. Katie ve Lerwy, oylama sonucunda Katie seçildi. Lerwy için işler tıkırında gitmedi, yeri geldi bu ekip için kan bile döktü. Katie bir süre liderlik pozisyonunu kendisinde tuttu, ama ekibi daha kötüye sürüklediğini bilmiyordu. Uzun bir süre bir soygun üstünde plan yaptılar, altındaki arabalara güvenip bu soygunu başarıyla yapacaklarını düşündüler, ama işler istedikleri gibi gitmedi. Ekibin içerisinden bir köstebek çıkıp soygunu öttü, soygun gini daha giriş yapmadan hepsi ele verildi. Lerwy'de bunların içindeydi, Ekip tamamiyle dağılmıştı, Katie yaptığı cinayetlerin ortaya sürülmesi sebebiyle müebbet hapise çarptırıldı. Lerwy'nin üstünde hiç bir kanıt yoktu, köstebek bütün bilgileri Katie için kullanmıştı. Lerwy bir kaç ay yatıp tahliye edildi. Santos'da bir kaç arkadaşıyla birlikte yeni bir grup açmayı düşündüler, ve dört arkadaş olan Lerwy, Lisa, Aegir ve Geo bu işe beraber kalkıştı, ellerinde kalan tek şey eski garajlarında saklamış oldukları araçlardı.


Çevrimdışı Proxy 🖕

Oyuncu
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
Keira Pery Lv.21
Cinsiyet: Kadın
Köken: Japon
Son giriş: 30 Ekim 2021, 21:51
Toplam oynama: 93 gün, 5 saat
Birlik: (Yok)
Ynt: dark side of roads
« Yanıtla #1 : 07 Temmuz 2019, 02:27:23 »
Alıntı
Para için artık her şeyi yapacak insanlardan bahsediyorum, bu insanlar hız ve araba tutkunları. Onlardan biri olmak istersin değil mi, heheh bence istemezsin.
Böyle altlarında gördüğün arabalar onlara seni zengin yansıtmasın, bu adamların tek yaptığı şey aldığı paraları arabalarına yatırmak. Arabaları için yaşayıp, onlar için kan döküyorlar. Akıllarındaki tek şey para, parayı ileriye dönük kullanmak yerine hiç düşünmeden arabaları için kullanıyorlar.
Bu çocukları sokakta kuş bile uçmazken asfaltı ağlatırken görebilirsiniz.
Kafalarını yapıp şehirde toz attıran bu çocukların arabaları onlar için kutsal, her biri arabasına resmen bebeği gibi davranıp ad bile koyuyor. Ne garip ama değil mi?
Bunun yanında sadece para odaklı insanlardan bahsediyorum, iş paraya dönünce gözünü kırpmadan her şeyi yapacak insanlardan. Onlar için para demek, araba demek bunu unutma.

Çevrimdışı Proxy 🖕

Oyuncu
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
Keira Pery Lv.21
Cinsiyet: Kadın
Köken: Japon
Son giriş: 30 Ekim 2021, 21:51
Toplam oynama: 93 gün, 5 saat
Birlik: (Yok)
Ynt: dark side of roads
« Yanıtla #2 : 07 Temmuz 2019, 02:27:33 »
Alıntı
Şuanlık hikaye için yavaş ilerlemeyi düşünüyoruz, ilk başta hapisten çıkmış Lerwy ve diğer eski arkadaşların arabalarıyla şehirde tutunma hikayesini ele alacağız. Şuan için ellerinde kalan tek şey o araçlar. İleride daha yaygın olup şehirde büyük bir tamirhane işletmeyi düşünüyorum, bunun yanında bar da olabilir. Rolün gidişatına göre karar verilecek tabii. Bir yere kadar tıkanmamak için rol ufkunu genişletmeyi düşündüm, bunu zamanla siz de göreceksiniz.

Tabii unutmadan tabi ki yarış ve araba rolleri ön planda olacak, normal bir insanmış gibi hayat sürdüreceğiz. Kirli işlere girme kısmını şuan aklımda belirledim, bunu rollerde göreceksiniz.

medya da atarım buraaa

Çevrimdışı snaxx

Oyuncu
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
Cinsiyet: Erkek
Köken: İtalyan
Son giriş: 19 Mart 2022, 16:18
Toplam oynama: 10 gün, 15 saat
Birlik: (Yok)
Ynt: dark side of roads
« Yanıtla #3 : 07 Temmuz 2019, 02:28:47 »
Gümbür gümbür geliyoruz  8)

Çevrimdışı Toprakkk

Oyuncu
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
Doon Leysek Lv.13
Cinsiyet: Erkek
Köken: Amerikan
Son giriş: 20 Haziran 2022, 15:47
Toplam oynama: 34 gün, 17 saat
Birlik: (Yok)
Ynt: dark side of roads
« Yanıtla #4 : 07 Temmuz 2019, 02:40:57 »
BAŞARILAR

Çevrimdışı ss şimşek

Oyuncu
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
Cinsiyet: Erkek
Köken: Amerikan
Son giriş: 31 Temmuz 2019, 22:30
Toplam oynama: 3 gün, 5 saat
Birlik: (Yok)
Ynt: Dark Side of Roads
« Yanıtla #5 : 07 Temmuz 2019, 02:52:15 »
kg                           

Çevrimdışı #RaiTaki

Oyuncu
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
Paul Stanton Lv.22
Cinsiyet: Erkek
Köken: Amerikan
Son giriş: 27 Kasım 2022, 23:21
Toplam oynama: 113 gün, 18 saat
Birlik: (Yok)
Rai Kiwata Lv.22
Cinsiyet: Erkek
Köken: Japon
Son giriş: 19 Kasım 2022, 20:45
Toplam oynama: 0 gün, 1 saat
Birlik: (Yok)
Ynt: Dark Side of Roads
« Yanıtla #6 : 07 Temmuz 2019, 02:57:30 »
İyi roller.

Çevrimdışı Proxy 🖕

Oyuncu
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
Keira Pery Lv.21
Cinsiyet: Kadın
Köken: Japon
Son giriş: 30 Ekim 2021, 21:51
Toplam oynama: 93 gün, 5 saat
Birlik: (Yok)
Ynt: dark side of roads
« Yanıtla #7 : 07 Temmuz 2019, 03:42:32 »

Çevrimdışı !

Oyuncu
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
Cinsiyet: Erkek
Köken: Amerikan
Son giriş: 19 Şubat 2023, 01:06
Toplam oynama: 0 gün, 0 saat
Birlik: (Yok)
Rick Simpson Lv.22
Cinsiyet: Erkek
Köken: Amerikan
Son giriş: 20 Mayıs 2023, 23:33
Toplam oynama: 77 gün, 5 saat
Birlik: (Yok)
Ynt: Dark Side of Roads
« Yanıtla #8 : 07 Temmuz 2019, 04:41:22 »
süpppersin kardessm

Çevrimdışı New Mexico

Oyuncu
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
Cinsiyet: Erkek
Köken: Amerikan
Son giriş: 07 Şubat 2023, 18:13
Toplam oynama: 285 gün, 9 saat
Birlik: (Yok)
Ynt: Dark Side of Roads
« Yanıtla #9 : 07 Temmuz 2019, 05:04:12 »
başarılar arda abi