Sunucuda, 2018 Mart ayından beri tamir rollerini gerçekleştirmekte, her gün bunun üzerine koyarak gitmeyim. Yanımda rol yaptığım birlikte birliği açtığım arkadaşlarımın birçoğu ya bu konsept ile ilgili OOC işte çalışıyor ya da meraklı kişiler.
Fakat sunucuda bir şey dikkatimi çekti bizim yaptığımız tamir garajı ve crew konseptini yapan kişiler birbirine sürekli düşmanlık besliyor. Bu iş artık savaşa dönmüş durumda resmen, rol arayışına giriyoruz sürekli, elde var sıfır. Bir iş için saatlerce çabalıyoruz, o iş boş çıkıyor veya ayarlanmış oluyor. Yakında sınavlarım başlayacağından tanıtımı zaten biraz aksatacağım, hiç sorun yok. Onayım alınabilir, problem yok. Ben onay alıp mafyacılık oynayacak bir birlik değilim, amacım sadece bu sunucuda gerçek bir tamir garajı ortamı yaratmak ve birazda olsa Crew anlayışına farklılık getirmekti.
İnsanlara paranın değil, altındaki araç ne olursa olsun güzel bakmaya yönlendirmeye çalıştım. Kendi konseptim için konuşursam diğer birliklerle hiç sorunum yok, gayet iyi gidiyor hepsi. Fakat artık biraz yoruldum, biraz tatil, biraz ders
@CallahaN @berkinsaglam @HeyLion ve daha bir sürü arkadaşımın ben gelene kadar işleri yapacağına inanıyorum. Kendinize iyi bakın. Diğer birliklere iyi roller ve başarılar diliyorum. Mr.Willard bir süreliğine tatile kaçıyor!!