Öncelikle sağlam bir yazı yazacağım okuyup okumamak size kalmış.
Bir arkadaşım sizin mahalleye role gelmiş ve şöyle bir şey ile karşılaşmış.

Bakın arkadaşlar yaptığınız rol zaten çok saçma, sizden mal temin etmeye çalışan adamları gelip böyle mahallenizden kovamazsınız, bu yaptığınız rolü eksilere düşürür. Az kendinize çeki düzen verin, siz bu Santos'un ilahı değilsiniz, para aklamaya çalışan, belki eski kafalı bir hispaniksiniz. Bunu gösterin, mafya babası değilsiniz.
Aldığınız kişilere ve birlikte tuttuğunuz adamlara dikkat edin, bu sizi geriye götürür. Kendi kuyunuzu kazıyorsunuz, bunu yapmayın. Şu yaptığınız rol çok alakasız ve çok gereksiz, rolde eksi durumlarda olabilirsiniz kendinizi geliştirmek sizin elinizde. Harbiden böyle roller devam ederse, bu birliği geriye götürür. Sizin için söylüyorum, adamlarınız etrafta shift basa basa koşuyor, roldeyken koşmaya devam edip laf sallayıp gidiyor. Bunu kendi karakterim ilede yaşadım, yapmayın. Bu kadar saldırgan olmanıza gerek yok, bir gün size patlak verir. Gelişime açık olun, araştırın bilgi edinin. Gerekirse BABUGAT ve Edqar adlı kardeşimi dinleyin, tamam?
Eskiden dahil olduğum asyalı bir karakterim vardı, bu esnada sizin mahalleye geldim ve yine tehtidler savurdunuz bize. Ben bunu anlamıyorum, artık böyle şeyler "YOK" böyle bir şey yok. Bunu kapın, size yardım etmek isteyen kişilere kollarınızı açın, arkanızı dönmeyin. Şahsen çoğu kişi böyle düşünüyor, birliğin gidişatı iyi değil ve değişmesi lazım.
Alanzo ve Aqu adlı arkadaş buradaysa okusun, gereksiz rol yapıyorsunuz.