Merhabalar değerli dostlar. Bu konuyu, bana bu platform'da illaha destek olacak arkadaşlar vardır diye açtım. Öncelikle Roleplay hakkında bilgim var ve 5 yıldır Roleplay yapmaktayım, ancak rol yaparken bunu LSPD tarafında gerçekleştirmek istiyorum. Sorun şu, ben bunca zaman Dc platformunda arkadaşlarımla rol gerçekleştirdim ve TS3'de. Ancak LSPD'ye girerken bana gerekli olan sadece Rol bilgisi ve LSPD mekaniği değil. Benim TS3'de odalarla olan bir problemim var, dahası bilgim yok. Daha öncesinde LSPD olarak hiç rol yapmadığım için ((Sesli ve Program Kullanan LSPD olarak DC-TS v.s)) Ve şuanda herkes TS3'e yatkın olarak LSPD oynadığından yardım istieyeğim sizlerden.
LSPD olduktan sonra, Tactical Frequency'lerde; TAC-1, COMM-1 vesayre bunlara geçerken nasıl bir yol izlemem gerekmekte? Bu sunucuya başlarken bazı LSPD videolarını izledim ve bu videolarda klavye üzerinden Hotkey olarak adlandırdığımız tuş kombinasyonlarıyla kanaldan kanala geçip seslerini duyurduğunu gördüm kullanıcıların. TS3 kullanmaya yabancı olduğum için, yani bu tür konularda yabancı olduğum için sunucudaki LSPD üyesi olan arkadaşlardan yardım istiyorum. Bir sonraki akademide şansımı deneyip oluşuma girmeye çalışacağım. Ama sırf TS3 kullanmaya alışkın olmadığımdan bunu yapamadım 4 yıl boyu, bu Roleplay'de 5. yılım ve bu yılımı değerli kullanmak istiyorum.
TS3 kanalında odadan odaya geçiş yapıp, sesimi duyurma vesayre bu olayların LSPD'Ye girerken anlatılmadığını düşündüğüm için bu konuyu açıp kendime ön hazırlık yapmak istedim, yardımcı olanlara çok teşekkür ederim, iyi forumlar dilerim.