Ziyaretçi

Selam ziyaretçi, Rina Roleplay forumuna hoş geldin. Rina Roleplay, Grand Theft Auto: San Andreasın multiplayer istemcisi "SAMP"ın, Türkiyedeki en büyük sunucusudur ve en büyük roleplay platformudur. Eğer Rina Roleplay forum üyeliğin varsa lütfen Giriş Yap veya üyeliğin yoksa hemen Kayıt Ol.

PD İfşa

Başlatan Vuslu!, 26 Mart 2018, 20:37:41
Okunma sayısı 1359 defa

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı Vuslu!

Oyuncu
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
Inna Brown Lv.16
Köken: Rus
Son giriş: 19 Ekim 2023, 17:38
Toplam oynama: 51 gün, 14 saat
Birlik: (Yok)
PD İfşa
« : 26 Mart 2018, 20:37:41 »
Artık yeter yaa bıktım kimin kini var bana bilmiyorum ama ikide bir aracımı çekip duruyorlar bunu şikayet edeceğim ama kimin çektiğini bilmiyorum PD'ye gittiğimizde aracımız neden çekildi çeken kişinin ismi soy ismi çıksın böylelikle Real'de olan bir şey oyunada gelmiş olur

Çevrimdışı PLUVIOPHILE

Oyuncu
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
Köken: Amerikan
Son giriş: 17 Ocak 2020, 00:07
Toplam oynama: 32 gün, 3 saat
Ynt: PD İfşa
« Yanıtla #1 : 26 Mart 2018, 20:38:46 »
plakanı verde bi turda biz binek

Çevrimdışı Vuslu!

Oyuncu
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
Inna Brown Lv.16
« Yanıtla #2 : 26 Mart 2018, 20:40:59 »
plakanı verde bi turda biz binek
Artık arabayı şehir dışına çıkarasım var yaa bir Comet aldım 20 bin dolar ceza ödedim bu ne yaa.

Çevrimdışı Vuslu!

Oyuncu
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
Inna Brown Lv.16
« Yanıtla #3 : 26 Mart 2018, 20:43:11 »
Aracınız'ı hatalı park konumun da bırakmanız sizin kendi hatanız olmakla beraber PD'nin görevi o , devlet kurumunun önüne veyahut polis araçlarını engelleyecek yere park ederseniz gereken yapılır ,  katılmıyorum çeken kişinin ismi soy ismi çıkarsa da bu sefer siz MetaGaming yapacaksınız..
Dediğimi iyi okudunuz mu? sen Real'de araban çekilir ise PD'ye gidip kimin çektiğini göremiyor musun? tabi yaa OOC'de 18 yaşın altında isen bir lafım yok ama Real'de bu bilgiler polis binasında gösteriliyor ceza'yı öderken bu arada arabam hatalı park değil

Çevrimdışı Feold

Oyuncu
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
Son giriş: 11 Şubat 2019, 13:11
Toplam oynama: 11 gün, 10 saat
« Yanıtla #4 : 26 Mart 2018, 20:44:46 »
Aracınız'ı hatalı park konumun da bırakmanız sizin kendi hatanız olmakla beraber PD'nin görevi o , devlet kurumunun önüne veyahut polis araçlarını engelleyecek yere park ederseniz gereken yapılır ,  katılmıyorum çeken kişinin ismi soy ismi çıkarsa da bu sefer siz MetaGaming yapacaksınız..
Dediğimi iyi okudunuz mu? sen Real'de araban çekilir ise PD'ye gidip kimin çektiğini göremiyor musun? tabi yaa OOC'de 18 yaşın altında isen bir lafım yok ama Real'de bu bilgiler polis binasında gösteriliyor ceza'yı öderken bu arada arabam hatalı park değil

Dostum şimdi şöyle bir şey de var. Sen hatalı park değil diyorsun da biri itmiştir bi'şey yapmıştır bunu bilemezsin.  Durduk yere yoksa niye arabanı çeksinler pek sanmıyorum yani. Sen yinede böyle konu açmak yerine arabanı park et gizle.

Çevrimdışı Vuslu!

Oyuncu
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
Inna Brown Lv.16
« Yanıtla #5 : 26 Mart 2018, 20:46:40 »

Dostum şimdi şöyle bir şey de var. Sen hatalı park değil diyorsun da biri itmiştir bi'şey yapmıştır bunu bilemezsin.  Durduk yere yoksa niye arabanı çeksinler pek sanmıyorum yani. Sen yinede böyle konu açmak yerine arabanı park et gizle.
Seninki ap ayrı bir saçmalık sen OOC'de arabanı hayalet gibi saklıyor musun ya? biraz OOC'ye yakın oynayın

Çevrimdışı Vuslu!

Oyuncu
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
Inna Brown Lv.16
« Yanıtla #6 : 26 Mart 2018, 20:48:03 »
Ben PD'ye gitmiyorum Polis Karakoluna gidiyorum , ve üstelik siz çeken kişinin adı ve soyadı gözüksün demişsiniz PD'ye gidip soruşturma gibi bir sistem söylememişsiniz.

PD'ye gittiğimizde aracımız neden çekildi çeken kişinin ismi soy ismi çıksın böylelikle Real'de olan bir şey oyunada gelmiş olur

Aynen kanka ben yazmadım PD'ye gidip öğrenelim diye

Çevrimdışı Feold

Oyuncu
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
Son giriş: 11 Şubat 2019, 13:11
Toplam oynama: 11 gün, 10 saat
« Yanıtla #7 : 26 Mart 2018, 20:51:05 »
Evet OOC'de arabanı gizleyemiyorsun fakat OOC'de koşarak göbeğinle bir arabayı ittirebiliyor musun?

Çevrimdışı Vuslu!

Oyuncu
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
Inna Brown Lv.16
« Yanıtla #8 : 26 Mart 2018, 20:52:57 »
Evet OOC'de arabanı gizleyemiyorsun fakat OOC'de koşarak göbeğinle bir arabayı ittirebiliyor musun?
Emote vermeden ittirir isen o senin bir yaptığın bir şey sonuçta sende verdiğin her /me'yi sistemden beklemiyorsun değil mi?

Çevrimdışı 420·

Oyuncu
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
Köken: İsviçreli
Son giriş: 13 Temmuz 2020, 16:24
Toplam oynama: 59 gün, 2 saat
« Yanıtla #9 : 26 Mart 2018, 20:54:16 »
Tartışma alanına dönmesin arkadaşlar , AR-GE Ofisi üretelim üretelim ama bir dakika ;
Kamu kurum ve kuruluşları ile hastane, sağlık kuruluşu, garaj, park, konut gibi yerlerin giriş çıkışlarına, park etmek yasaktır , kaynak bir haber sitesi ve bir çok site bunu doğrulamakta yani bir sorun görülmüyor gerekirse 1 sokak geriye park edip "PD" ye koşacaksınız ,  Benden size bir tavsiye Space spamlayabilirsiniz..