Ziyaretçi

Selam ziyaretçi, Rina Roleplay forumuna hoş geldin. Rina Roleplay, Grand Theft Auto: San Andreasın multiplayer istemcisi "SAMP"ın, Türkiyedeki en büyük sunucusudur ve en büyük roleplay platformudur. Eğer Rina Roleplay forum üyeliğin varsa lütfen Giriş Yap veya üyeliğin yoksa hemen Kayıt Ol.

[ARŞIV] SA:MP Platformu HK.

Başlatan é partito illuminate`, 03 Temmuz 2019, 00:00:03
Okunma sayısı 870 defa

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı Momentum

Oyuncu
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
Justin Drew Lv.15
Köken: İngiliz
Son giriş: 10 Nisan 2020, 23:54
Toplam oynama: 67 gün, 20 saat
Birlik: (Yok)
Ynt: [ARŞIV] SA:MP Platformu HK.
« Yanıtla #10 : 03 Temmuz 2019, 02:10:37 »
4 yıl önce falan freeroam ile başladım birkaç yıl sonra 1 haftalığına CnR ye özendim sonra tekrar froam a döndüm ardından Eylül 2018'de yan sanayi bir rp sunucusunda rp ortamına atıldım. Kasım 2018'de burada da oynayacaktım ancak 1 level iken @Muerte arkadaşımız sağolsun ben 1 level iken bana açılan şikayeti pat diye sonuçlandırıp jail nedenine şikayet numarasını belirtmeden beni jaile attı. Ben de benzin dolduruyordum ondan attı sanmıştım ondan dolayı sunucuyu Şubat 2019'a kadar bıraktım. Şimdi de buradayım.

Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
Köken: Rus
Son giriş: 18 Eylül 2020, 22:36
Toplam oynama: 142 gün, 22 saat
« Yanıtla #11 : 03 Temmuz 2019, 02:56:01 »
Biz maykıraft oynuyoduk arada freeroamda gtanın en yüksek dağına arkadaş grubumuzla çıkıyoduk konvoy yapıp bize ışınlanıp öldürdüklerinde sövüyoduk bu böyle 2, 3 yıl gitti ama çok oynamıyoruz sonra işte önceki yaz tatilinde(1 yıl önce) rpye girdik çok orospu çocuguda tanıdım iyi insanlarda tanıdım ama kimseye paranızı vericek kadar dostluk kurmayın (sa:mp ortamında)

Çevrimdışı Lonnely

Oyuncu
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
Köken: Amerikan
Son giriş: 14 Ekim 2023, 20:55
Toplam oynama: 282 gün, 12 saat
Son giriş: 01 Ağustos 2023, 19:12
Toplam oynama: 0 gün, 18 saat
Köken: Meksikan
Son giriş: 01 Ağustos 2023, 19:11
Toplam oynama: 0 gün, 8 saat
« Yanıtla #12 : 03 Temmuz 2019, 02:58:39 »
Z Group'da başladım, onun sonrasında HPRPG sunucusunda ve TR Hırsız Polis sunucusunda devam ettim. HPRPG ve TR Hırsız Polis'te adminlik yaptım, Charusihoa ve EragoNNN. TR-HP'den sonra adını veremeyeceğim şu an açık olan bir sunucuda iki yıl boyunca üst yönetimde bulunup 1.5 yılını sunucu sahibi olarak geçirdim. 8-9 yıldır oynuyorum, dört yılını da yetkili olarak geçirdim.

Edit 1: Çok dost edindim ama bir o kadar da karaktersiz insan gördüm, yani güvenip güvenemeyeceğiniz adamı deneme yanılma yoluyla seçmekten başka şansınız olmuyor.

Çevrimdışı Muerte

Oyuncu
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
Craig Porter Lv.19
Köken: İtalyan
Son giriş: 15 Haziran 2023, 19:53
Toplam oynama: 92 gün, 0 saat
« Yanıtla #13 : 03 Temmuz 2019, 03:06:46 »
4 yıl önce falan freeroam ile başladım birkaç yıl sonra 1 haftalığına CnR ye özendim sonra tekrar froam a döndüm ardından Eylül 2018'de yan sanayi bir rp sunucusunda rp ortamına atıldım. Kasım 2018'de burada da oynayacaktım ancak 1 level iken @Muerte arkadaşımız sağolsun ben 1 level iken bana açılan şikayeti pat diye sonuçlandırıp jail nedenine şikayet numarasını belirtmeden beni jaile attı. Ben de benzin dolduruyordum ondan attı sanmıştım ondan dolayı sunucuyu Şubat 2019'a kadar bıraktım. Şimdi de buradayım.
puahahahahhs olum kusura bakma lan üzüldüm he

Çevrimdışı Jescy

Oyuncu
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
Son giriş: 11 Ocak 2024, 01:10
Toplam oynama: 73 gün, 3 saat
Köken: Sırp
Son giriş: 10 Ocak 2024, 00:55
Toplam oynama: 0 gün, 0 saat
« Yanıtla #14 : 03 Temmuz 2019, 05:50:25 »

Çevrimdışı Jescy

Oyuncu
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
Son giriş: 11 Ocak 2024, 01:10
Toplam oynama: 73 gün, 3 saat
Köken: Sırp
Son giriş: 10 Ocak 2024, 00:55
Toplam oynama: 0 gün, 0 saat
« Yanıtla #15 : 04 Temmuz 2019, 08:53:25 »
Biz maykıraft oynuyoduk arada freeroamda gtanın en yüksek dağına arkadaş grubumuzla çıkıyoduk konvoy yapıp bize ışınlanıp öldürdüklerinde sövüyoduk bu böyle 2, 3 yıl gitti ama çok oynamıyoruz sonra işte önceki yaz tatilinde(1 yıl önce) rpye girdik çok orospu çocuguda tanıdım iyi insanlarda tanıdım ama kimseye paranızı vericek kadar dostluk kurmayın (sa:mp ortamında)
bayram neredesin yigidim

Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
« Yanıtla #16 : 04 Temmuz 2019, 10:47:38 »
bayram neredesin yigidim
bayramın pcsi bozuldu kanka

Çevrimdışı alchemist.

Oyuncu
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
Köken: Fransız
Son giriş: 18 Temmuz 2024, 15:44
Toplam oynama: 69 gün, 12 saat
« Yanıtla #17 : 04 Temmuz 2019, 14:24:22 »
Haklısın, 2.5m dolandırıldım. Ha birde Bayramla mayınkıraftta tanıştınız dimi xd

Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
« Yanıtla #18 : 04 Temmuz 2019, 14:31:54 »
Haklısın, 2.5m dolandırıldım. Ha birde Bayramla mayınkıraftta tanıştınız dimi xd
6 yıl önce skyblock sunucusu vardı orda xd

Çevrimdışı Sytréx.

Oyuncu
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify: