Ziyaretçi

Selam ziyaretçi, Rina Roleplay forumuna hoş geldin. Rina Roleplay, Grand Theft Auto: San Andreasın multiplayer istemcisi "SAMP"ın, Türkiyedeki en büyük sunucusudur ve en büyük roleplay platformudur. Eğer Rina Roleplay forum üyeliğin varsa lütfen Giriş Yap veya üyeliğin yoksa hemen Kayıt Ol.

Wood's Bar/Club Başvurusu

Başlatan hisPANIKK, 02 Temmuz 2019, 20:12:38
Okunma sayısı 377 defa

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı hisPANIKK

Oyuncu
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
Köken: Meksikan
Son giriş: 07 Aralık 2023, 23:16
Toplam oynama: 122 gün, 4 saat
Birlik: *JNG
Wood's Bar/Club Başvurusu
« : 02 Temmuz 2019, 20:12:38 »

Genel Bilgiler:

1.01:Şu anki karakteriniz dahil daha önce oynadığınız tüm karakterlerinizi listeleyin(Şu anki karakterinizi kalın renk ile gösterin.):
01/06/2019 22:28   Alonzo Laguna   Josiah Woods
24/05/2019 22:24   Joaquin Mancebo   Alonzo Laguna
23/05/2019 19:39   Felipe Cervantes   Joaquin Mancebo
28/04/2019 14:27   Kristapor Bartoghimeos   Felipe Cervantes
25/04/2019 18:00   Damian Aldonza   Kristapor Bartoghimeos
12/04/2019 20:56   Raheem Howlett   Damian Aldonza
10/01/2019 01:48   Fernando Morientes   Raheem Howlett
03/01/2019 01:29   Alejandro Kingsley   Fernando Morientes
02/01/2019 14:46   Alonzo Morientes   Alejandro Kingsley
20/12/2018 03:23   Vincenzo Knaggs   Alonzo Morientes
12/12/2018 23:23   Valentino Knaggs   Vincenzo Knaggs
10/12/2018 16:27   Alejandro Rodrigo   Valentino Knaggs
30/11/2018 00:02   Leonardo Kingsley   Alejandro Rodrigo

1.02:Oyun içi seviyeniz?:16

1.03:Hangi birliğin üyesisiniz, bu işyeri herhangi bir birliğe ait olacak mı?: Evet, birlik konsepti olan bir bar olacak. Woods'un Bok Çukuru diye solo birlik kurdum ve karakter genel olarak barlarda uyuşturucu satmasıyla ünlü. Bu yüzden satışlardan aldığı gelirlerle kendisine bir bar açıp illegal faaliyetlerini kendi barında yürütecek. Bu şekilde bulunduğu yer ve satış potansiyeli daha fazla olacak.

1.04:Haftada kaç gün, kaç saat aktifsiniz?:Fazla aktif olamıyorum çalıştığım için her gün akşam saatleri ortalama 2-3 saat aktiflik gösterebiliyorum.

1.05:Şu anki karakteriniz hiç IC hapise girdi mi, girdiyse neden?:Evet, uyuşturucu bulundurmaktan hapis yedi. [Bu olay karakterimin diğer şehirde işlediği suçla ilgili, normal olarak oyunda hiç sicilim bulunmamakta.]
Spoiler:

İşyeri Bilgileri:

2.01:İşyeri lokasyonu(ekran görüntüsü):
2.02:İşyeri adı:Woods Bar/Club

2.03:İşyeri tipi:Vorchesky Pub

Uzun Cevaplı Sorular:

3.01:Karakterinizin hikayesinin temelini anlatın, karakterinizin ücreti nasıl karşılayacağını anlatın:İllegal faaliyet göstergesi olarak günümüzde adı bile duyulmayan sadece sicilinde uyuşturucu için hapis yatmış Woods ailesinin ferdi olan Josiah Woods gözlerini ABD'nin batı yakasında yer alan California'da 20/02/1990 tarihinde gözlerini açtı. Abisi Adam Woods 2016 yılında vahşice katledilerek hayatına son verildi. Bu olaydan iki gün sonra Josiah'ın üstünde 2 paket uyuşturucu madde ile yakalanarak savcı önüne çıkarıldı. Ağabeyi olan Adam Woods'un onun yüzünden öldürüldüğünü itiraf etti ve bunu yapanların kim olduğunu bilmediğini söyledi. Ölüm sebebi ise şöyle itiraf etti; " Ben sadece ağabeyimin sakladığı paketlenmiş kenevir tohumlarını nereye sakladığını öğrendiğim. Bu işlerin buraya geleceğini bilmiyordum, sadece sakladığı yerden kendime alıp keyfime göre takılıyordum. Ağabeyimin sağlam bir çevresi vardı eli karanlık taraftaydı ve o karanlık taraf onu kendine çekti. Karanlık tarafında ben olduğumu yeni yeni anlamaya başladım." diyerek ifade verdi. 2016'nın yaz aylarında üzerinde ufak miktarda uyuşturucu bulundurmaktan 3 yıl hapis yattı. İşin gerçek yüzü ise şöyleydi Josiah abisinin sakladığı uyuşturucuların yerini öğrenerek onları oradan çalıp başkalarına satarak kendisine pay çıkarıyordu. Uyuşturucu paketlerinden eksik miktarda para çıkıyordu. İşlerin ters gittiğini anlayan ağabeyi şüphelenmeye başladı. Bu durum çalıştığı kişilerin kulağına giderek ağabeyi vahşice katledildi. Bu durumdan pişmanlık duyan Woods yaptığının kötü bir şey olduğunu sonradan fark etti. Serbest kaldıktan sonra kendisinin sakladığı paraları alarak yaşadığı bölgeden ayrıldı ve kendine yeni bir hayat kurmak için Los Santos'a yerleşti. Kendisine bulunan bir miktar parayla çevre edinerek kendisine ufak paraların döndüğü uyuşturucu trafiği kurdu. Bu sadece 3-5 arkadaşa satarak ilerledi ve parti hapları olan Xans'ları alarak gece kulüplerinde satmaya başladı. Bu işten güzel bir pay edindi ve kolay para onu hızlıca etkisine aldı.  Bar içinde uyuşturucu satarak geçimini sağlayacak.
3.02:İşinizin detaylı bir planını yazın, IC ve OOC: [IC]: Geceleri sıkılmış ve çoğunluğu genç olan kitleyi barımıza gelerek onlara unutamakta zorluk çekeceği eğlenceli bir kulüp ortamı oluşturmayı hedefliyoruz. Fiyatlar konusunda aşırıya kaçmadan insanların ucuz yollu eğlenebileceği güzel ortamlı bir mekan olmayı hedefliyoruz. [OOC] : Karakterimin hikayesine dayanırsak bar ortamı açmamızın sebeplerinden biri birlik konusunda takıldığımız bir mekanın olması ve uyuşturucu satarak geçimini sağlayan Woods'un ilerleme kat ederek açtığı barda gelen müşterilerinin çoğunun uyuşturucu bağımlısı olması göz önünde bulunacak. Bu şekilde satışlarını daha kolay yapmayı hedefliyoruz.[/b]

3.03İşinizin bulunduğu alanda sunucuya nasıl katkı sağlayacağını anlatın(OOC): Genel olarak uyuşturucu satışları Idlewood civarında NON-RP bir şekilde satıldığı için hedefimiz bu NON-RP kavramını yıkıp güzel bir şekilde elimizde stok bulundurarak buralarda uyuşturucu satmayı, rollere ekstra zevk katmayı planlıyorum. Bu şekilde diğer oyuncularda rol yaparak zevk alıcağını hedefliyorum.

3.04:İşiniz şehre ne gibi bir katkı sağlayacak?(IC) :Kos kocaman şehre benim ufak barım katkı sağlıyıcağını sanmıyorum. Alacağınız vergileri tabi ki'de buna katmıyorum  ;D. Devletimize vergi vermekten başka bir yararımız olacağını pek sanmıyorum. Bu yüzden böyle söyledim lütfen yanlış anlaşılmasın. Şehirde onlarca yer edinmiş bar varken 0'dan ve yeni açılan bir bar için bu konuyu konuşmak biraz erken gibi. Şehre olacak katkıyı zaman gösterecek.

Alıntı yapılan: Beyanname:
Ben, "hisPANIK"; işyeri başvurumda verdiğim cevapların hiç birinin kopya olmadığını, dürüst ve gerçek olduğunu kabul ediyorum. Konulardaki tüm kuralları anlıyorum ve her hangi bir kuralı ihlal edersem, bu düzeni bozarsam cezalandırılacağım. Bu işi eksiksiz bir şekilde yapacağım, eğer yapmazsam işimin elimden alınacağını anlıyorum ve gelecekte kara listeye girerek, bir daha başvuru yapamayacağımı kabul ve taahhüt ederim. 

Çevrimdışı HydroJhen

Oyuncu
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
Köken: Rus
Son giriş: 01 Haziran 2024, 18:46
Toplam oynama: 21 gün, 12 saat
Birlik: ******AWA
Son giriş: 01 Haziran 2024, 18:43
Toplam oynama: 79 gün, 4 saat
Birlik: **** *ANG
Ynt: Wood's Bar/Club Başvurusu
« Yanıtla #1 : 03 Temmuz 2019, 21:59:30 »
Maeşallah  kaçtane isim değiştirdin. 24 tane isim ne la  her birini 3 tl yapsan bile 72 tl tutuyor

Çevrimdışı hisPANIKK

Oyuncu
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
Son giriş: 07 Aralık 2023, 23:16
Toplam oynama: 122 gün, 4 saat
Birlik: *JNG
Ynt: Wood's Bar/Club Başvurusu
« Yanıtla #2 : 06 Temmuz 2019, 20:53:40 »
Maeşallah  kaçtane isim değiştirdin. 24 tane isim ne la  her birini 3 tl yapsan bile 72 tl tutuyor
Senin matematik hocanı öpmek lazım :D Tekrar hesapla kankam :DQWEWQeq

Çevrimdışı UnknownCMD

Management
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
Köken: