Ziyaretçi

Selam ziyaretçi, Rina Roleplay forumuna hoş geldin. Rina Roleplay, Grand Theft Auto: San Andreasın multiplayer istemcisi "SAMP"ın, Türkiyedeki en büyük sunucusudur ve en büyük roleplay platformudur. Eğer Rina Roleplay forum üyeliğin varsa lütfen Giriş Yap veya üyeliğin yoksa hemen Kayıt Ol.

TreKell Smalls - CK Talebi

Başlatan College Triangle, 01 Temmuz 2019, 19:01:30
Okunma sayısı 875 defa

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
Köken: Amerikan
Son giriş: 13 Temmuz 2020, 16:09
Toplam oynama: 114 gün, 12 saat
Birlik: (Yok)
TreKell Smalls - CK Talebi
« : 01 Temmuz 2019, 19:01:30 »
KARAKTER ÖLÜMÜ (CK) TALEBİ

CK TALEP EDEN OYUNCUNUN
* Kendi karakter bilgilerinizi bu bölüme doldurun.

Karakter Adı/Soyadı:  *Malik Butcher*
Seviye: *16*

ÖLDÜRMEK İSTEDİĞİNİZ OYUNCUNUN
* Öldürmek istediğiniz oyuncunun karakter bilgilerini bu bölüme doldurun.

Karakter Adı/Soyadı: *TreKell Smalls*
Seviyesi:  *20*

OLAY BİLGİLERİ
* Olay ile alakalı bilgileri detaylı olarak aşağıya doldurun.

Olay Tarihi: 1/07/2019
Olay Saati: 18:40
Yaşadığınız olayı anlatınız: *Bulvarımda rol yapıyordum, bu eleman arkadaş çevresiyle geldi. Aşırı agresif roller sergiledi, rol sonunda ise ak ile bulvardakileri tarayıp araca binip gitti.*
Neden CK etmek istiyorsunuz?: *Onaylı Hood'da herhangi bir şey demememe rağmen, tehdit etmememe rağmen kişi bana ateş açtı. CK iznini istiyorum.*

DEĞERLENDİRME SORULARI
* Aşağıdaki soruları dikkatlice okuyun ve sadece Evet veya Hayır şeklinde cevaplayın. Okuduğunuz sorularda olayınızla alakası olmayan sorulara Hayır cevabını verin.

Öldürmek istediğiniz kişi korku rolünü aşırı derecede ihlal mi etti?: Evet.
Olay, sizin ait olduğunuz birliğin onaylı hoodu içerisinde mi gerçekleşti?: Evet.
Öldürmek istediğiniz kişi sizin birliğinizden 24 saat dolduktan sonra mı ayrıldı?: Hayır.
Öldürmek istediğiniz oyuncunun seviyesi onun üzerinde mi?: Evet.
Öldürmek istediğiniz oyuncu yaşadığınız olaydaki rolden herhangi bir ceza aldı mı?: Hayır.

KANIT BİLGİSİ

Kanıtlar (Görüntü)

Kanıtlar (Video)

Çevrimdışı edqar

Oyuncu
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
Tyzee Glover Lv.22
Köken: Meksikan
Son giriş: 21 Ağustos 2020, 20:31
Toplam oynama: 148 gün, 0 saat
Ynt: TreKell Smalls - CK Talebi
« Yanıtla #1 : 01 Temmuz 2019, 19:10:12 »
arkadaşın aracımı tekmeledi
maskeliyim
düşürememişsin
hiçbir şey yapamamışsın
düşünce b bölüp rol bilgisi sorgulayarak egonu tatmin etmişsin
reddedilecek

Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
« Yanıtla #2 : 01 Temmuz 2019, 19:14:02 »
maskeliyim
düşürememişsin
hiçbir şey yapamamışsın
reddedilecek
tekmelediğine dair bir kanıt yok
silahım yok ve sana kurşun parası harcamaya bile yeltenmem
maskeli olman bir şeyi değiştirmez, seni defalarca o araçla maskesizken gördüm bakınız market caddesi kumarhane önü
b bölmem şikayetlik bir durum gerçekler fazla acıtıyorsa şikayet oluştur

Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
« Yanıtla #3 : 01 Temmuz 2019, 19:15:37 »
ek olarak vurduktan sonra aynı araçla bulvara gelip kahkaha attın, kısacası seni tanıyorum

Çevrimdışı edqar

Oyuncu
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
Tyzee Glover Lv.22
« Yanıtla #4 : 01 Temmuz 2019, 19:50:46 »
maskeliyim
düşürememişsin
hiçbir şey yapamamışsın
reddedilecek
tekmelediğine dair bir kanıt yok
silahım yok ve sana kurşun parası harcamaya bile yeltenmem
maskeli olman bir şeyi değiştirmez, seni defalarca o araçla maskesizken gördüm bakınız market caddesi kumarhane önü
b bölmem şikayetlik bir durum gerçekler fazla acıtıyorsa şikayet oluştur
silahın yoksa benim suçum değil bu arada o araç aynı araç değil plakaları farklı birisi benim aracım birisi birlik aracı aracı tekmelediğine dair kanıt istenmediği sürece atmayacam

Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
« Yanıtla #5 : 01 Temmuz 2019, 20:16:24 »
ben seni zaten market caddesinde de gördüm, üç kişi olduğun zaman. bana sıktığınız da yine üç kişiydiniz, vurduktan sonra farklı bir araçla aynı tiple maskesiz bir şekilde bulvara geldin. ki seni defalarca gördüm ve gördüğüme dair sadece bir kanıt attım, bu seni ic olarak tanımıyorum anlamına gelmez, istediğin araçla gel seni tanıyorsam ve maskeli olarak gördüysem kim olduğunu biliyorum demektir. onaylı hood içerisinde fear-rp uyup rol yapmak yerine agresif rol yapıp ck izninin verilmesini göze alıp silahını çektin, vurdun.

Çevrimdışı edqar

Oyuncu
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
Tyzee Glover Lv.22
« Yanıtla #6 : 01 Temmuz 2019, 21:07:05 »
ben seni zaten market caddesinde de gördüm, üç kişi olduğun zaman. bana sıktığınız da yine üç kişiydiniz, vurduktan sonra farklı bir araçla aynı tiple maskesiz bir şekilde bulvara geldin. ki seni defalarca gördüm ve gördüğüme dair sadece bir kanıt attım, bu seni ic olarak tanımıyorum anlamına gelmez, istediğin araçla gel seni tanıyorsam ve maskeli olarak gördüysem kim olduğunu biliyorum demektir. onaylı hood içerisinde fear-rp uyup rol yapmak yerine agresif rol yapıp ck izninin verilmesini göze alıp silahını çektin, vurdun.
senle ic olarak tanıştıysak kanıt atabilirsin ve ya beni daha önce bir çok kez görüpte aynı arabada aynı kişi sayısında aynı kişilerle gördüğünün kanıtlarını atabilirsin eğer siz gelip arabamı tekmelemeseydiniz ben sıkmazdım zaten attığın kanıtlar sadece yaralıya düştüğüm ve pmden güldüğüm sen bana pmden allahın olacam bekle yazıyosun ooc kinden açtığın bi ck talebi bu başka bi şey değil

Çevrimdışı edqar

Oyuncu
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
Tyzee Glover Lv.22
« Yanıtla #7 : 01 Temmuz 2019, 21:16:52 »
Bulvarımda rol yapıyordum,

ayn knk rol yabiodun

Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
« Yanıtla #8 : 01 Temmuz 2019, 21:18:56 »
senle ic olarak tanıştıysak kanıt atabilirsin ve ya beni daha önce bir çok kez görüpte aynı arabada aynı kişi sayısında aynı kişilerle gördüğünün kanıtlarını atabilirsin eğer siz gelip arabamı tekmelemeseydiniz ben sıkmazdım zaten attığın kanıtlar sadece yaralıya düştüğüm ve pmden güldüğüm sen bana pmden allahın olacam bekle yazıyosun ooc kinden açtığın bi ck talebi bu başka bi şey değil
ya kinle zerre alakası yok, vurduktan sonra aynı kıyafetlerle aynı tiple gelip güler isen tabiiki de seni tanıyabilirim, yönetimi kandırmaya gerek bile yok edgar market caddesinde seni maskesiz defalarca gördüm
elimde olan tek kanıt buydu, attım. seni herr gördüğüm zaman ss almak zorunda değilim

Çevrimdışı edqar

Oyuncu
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
Tyzee Glover Lv.22
« Yanıtla #9 : 01 Temmuz 2019, 21:22:13 »
ya kinle zerre alakası yok, vurduktan sonra aynı kıyafetlerle aynı tiple gelip güler isen tabiiki de seni tanıyabilirim, yönetimi kandırmaya gerek bile yok edgar market caddesinde seni maskesiz defalarca gördüm
elimde olan tek kanıt buydu, attım. seni herr gördüğüm zaman ss almak zorunda değilim
gelip gülmedim yoldan geçerken rol yapıyoduk bende o sırada kahkaha attım bu senin chatloguna yansımış olabilir beni alakadar etmez
kanıtın varsa at yoksa kanıtsız karşıt savunma yapma