Bu bölgede beni CK etmeniz için tek şansınız Fear-RP yapmam. Burada tüm Fear-RP kurallarına uydum. Her türlü korku rolünü yaptım. Masonlarla ilgili hiçbir rolüm yok. Sadece Han Waller ile bir kere uyuşturucu ticareti yaptık 200 gramlık ve ondan sonra da muhabbetimizi kapadık. Ha bir de bize masa davetiyle geldiler, geri çevirdik bu kadar. Arkadaşlar mason rolü yapıyor, gizlilik ön safhada. Ben dahi bilmiyorum orada kim olduklarını. Beni konuşturmak için aklındaki OOC bilgiyi benim IC olarak bildiğimi düşündün ve sonuna kadar ağzımdan en ufak bir şey kaçırmamı bekledin. Ben masonları tanımadığımı söyledim. Sonra sen ''Masonlar ESOS'u yönetiyor'' dediği zaman tuhaf karşıladım ve ''Mason isimli aptallar beni yönetecek güçte değiller'' dedim. Çünkü beni Masonların yönettiği filan yok adamlarla rolüm de yok

Han Waller'la rolüm var ama mason mevzusu filan yok ortada. Orada sürekli fear-rp rollerimi de gerçekleştirdim, rolü elimden geldiğince sizi eğlendirmeye yönelik yaptım. Bu konuda bir problem görmüyorum.