bir birliğin amacı asla onay almak olmamalı
ayrıca birlik tanıtımlarını da sohbet için kullanan, böylelikle sayfa kasan çok kişi var
darach'ın dediği gibi, karakter tanıtımları sadece rol paylaşımı için değildir. eğlenmek için de kullanılmalıdır. sadece rol paylaşımı yapmak isteyen birisi ekran görüntüsünün de yolunu tutabilir.
eğlencenin nasıl yapılacağı beni gram ilgilendirmiyor, ister iki sakallı seks muhabbeti çevirsin, isterseler karakterin gidişatını tartışsınlar falan filan. lakin bu sohbetlerin genelinin saçma olduğu gerçeğini değiştirmiyor.
bu sohbetleri genelde işsiz gibi ooc olarak oraya yazayım da icde düşer belki mantığıyla yapıyorlar, tanıtımları incelerken bunu fark ettim. bizim durumumuz böyle değildi; yine gülünçtü fakat "ic olarak ilişkiye giren" karakterlerde böyle konuşmalar dönerdi. hatta karakter gözüyle yorum yapardık biz -ki ben karakter gözüyle yorum yaptığım için iki kez forum uyarısı bile almıştım bahsi geçen forumda. hatta bu karakter gözü yorumları bir dönem fdden atılmama bile neden olmuştu. eğlenceliydi, ben en azından eskiden eğleniyordum. ama saçma buluyorum şimdi bunları.