Ziyaretçi

Selam ziyaretçi, Rina Roleplay forumuna hoş geldin. Rina Roleplay, Grand Theft Auto: San Andreasın multiplayer istemcisi "SAMP"ın, Türkiyedeki en büyük sunucusudur ve en büyük roleplay platformudur. Eğer Rina Roleplay forum üyeliğin varsa lütfen Giriş Yap veya üyeliğin yoksa hemen Kayıt Ol.

Sunucunun ekonomisi hk.

Başlatan ᴛᴇᴋᴇʟ ᴍᴀᴠɪsɪ, 27 Haziran 2019, 22:32:23
Okunma sayısı 884 defa

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
Köken: Amerikan
Son giriş: 24 Ağustos 2022, 18:49
Toplam oynama: 370 gün, 19 saat
Birlik: (Yok)
Sunucunun ekonomisi hk.
« : 27 Haziran 2019, 22:32:23 »
Artık herkesin altında infernus bullet tipli araçlar herkes zengin bir hippi gibi ortalıkta geziyor, zengin ve fakir kavramını ortaya çıkarmayan bir ekonomi politikası izleniyor. OOC ticaretin dibine vurulmuş bir şekil aldı artık sunucu ooc parası olan parası olmayandan daha çok kazanıyor farklılıklar ortaya çıkıyor. Tavsiyem şu.

Şimdi iki devletin oluşumunu görüyoruz.

Bu paralar sunucu içerisinde dönse? Maaşlar bu kasadan çekilip oyunculara verilse. ek bir para oluşturulmasa ne güzel olur sonuçta vergiler ödeniyor cezalar ödeniyor bu paralar geri oraya dönüyor. Birinci tavsiyem bu.

Kumar`a gelirsek. Zengini fakirleten Fakiri zenginleştiren bir sistem İnsanlar rol değilde genelde orada duruyor.

7/24 sunucuda kalma hakkında.

Şu En çok aktif olanlardan 1. 2. olan bazı paralar alıyor insanlar şunu yapıyor bir vds alıp hesabını açık bırakıyor. Bu olmaması gerek mesela 1 saattir sunucuda afk kalan atılması lazım buda dehşet bir para kasma yolu engellense çok iyi olur.

Genellikle sunucu ekonomisi çöp.

Şimdi oluşan sonuca bakıyoruz.

Bu demek oluyor ki her iki kişiden birinde 1.000.000$`a yakın para var.

Şu saatte 20.000$ dağıtıyoruz olayına girilmemesi lazım yan hesap açan giriyor sunucuya adam çekme politikasından başka bir işe yaramıyor sunucuyuda felakete sürüklüyor.

Harcatma politikasına geçilmesi gerek örneğin bir güncelleme ile vergilerin yükseltilmesi tamircinin 500$ olması benzinin pahalanması bunlar yapılabilir inş okursunuz politika düzelir. :)

Çevrimdışı Volsira

Oyuncu
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
Köken: Alman
Son giriş: 15 Aralık 2023, 23:05
Toplam oynama: 372 gün, 2 saat
Ynt: Sunucunun ekonomisi hk.
« Yanıtla #1 : 27 Haziran 2019, 22:37:04 »
Desteklemiyorum, kişi sadece viplere göre düşünüyor. 500 dolar tamirciyi vip olmayan birisinin karşılaması imkansızz.

Çevrimdışı sweiss

Oyuncu
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
Son giriş: 00/00/0000
Toplam oynama: 0 gün, 0 saat
Köken: İtalyan
Son giriş: 10 Mayıs 2023, 01:09
Toplam oynama: 160 gün, 21 saat
Son giriş: 00/00/0000
Toplam oynama: 0 gün, 0 saat
« Yanıtla #2 : 27 Haziran 2019, 22:43:15 »
Daha önce benzer konular açıldı. Ben destekliyorum. Ama oyuncular hard roleplay istemiyor. Rol geliştirmeye yönelik herşeye olumsuz  yorumlar atılıyor. Ama git ak hasarı 50ye çıkarılsın diye arge aç. Olumsuz yorum gelmesi neredeyse imkansız.

Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
Son giriş: 24 Ağustos 2022, 18:49
Toplam oynama: 370 gün, 19 saat
« Yanıtla #3 : 27 Haziran 2019, 22:45:11 »
Desteklemiyorum, kişi sadece viplere göre düşünüyor. 500 dolar tamirciyi vip olmayan birisinin karşılaması imkansızz.
Babacım bak bakayım ben vipler için bişi demişmiyim günde 15 k yaklaşık maaş geliyo bu 500$ olursa mille cimrilik yapacak mesela non rp driving yapmıcak adam anladınmı doğuracağı sonuçlar çok iyi:

Çevrimdışı Mert1881

Oyuncu
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
Son giriş: 17 Aralık 2024, 21:28
Toplam oynama: 80 gün, 21 saat
« Yanıtla #4 : 27 Haziran 2019, 23:08:40 »
Destekliyorum ama düzenlemek istediğim konular var.
-Afk konusu 1 saat çok kısa bazen işimiz oluyor afk bırakmak zorunda kalıyoruz mesela 2-3 saati geçtikten sonra oyundan atmasın ama maaşı yarı yada hiç vermesin
-Galeriler,tamirciler,gişeler belirli sürelerde fiyatları düzenlensin ama 100 dolardan 500 dolara çıkarsa kimse karşılayamaz
-Vergi konusuna gelecek olursak da şuan tam dengeli diyebiliriz bazıları için vergi sorun değil ama sabit geliri olmayan kişiler için vergi büyük sorun

Çevrimdışı Kawayasakı

Oyuncu
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
Köken: Japon
Son giriş: 04 Mayıs 2024, 01:43
Toplam oynama: 157 gün, 22 saat
« Yanıtla #5 : 28 Haziran 2019, 00:51:16 »
Desteklemiyorum parasını kazanan kazandı bunlar gelirse sunucuya yeni başlayanlar zayıf kalacak eskiler zengin zengin gezmeye devam edecek.

Çevrimdışı SxYp

Oyuncu
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
Son giriş: 03 Nisan 2020, 13:21
Toplam oynama: 12 gün, 8 saat
« Yanıtla #6 : 28 Haziran 2019, 10:58:19 »
Sunucuda ki her şey pahalanmalı ve ekonomiye bir düzen getirilmeli.

Çevrimdışı hellway

Oyuncu
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
Köken: Meksikan
Son giriş: 27 Mart 2024, 20:12
Toplam oynama: 0 gün, 1 saat
Köken: İtalyan
Son giriş: 24 Nisan 2024, 20:25
Toplam oynama: 163 gün, 1 saat
« Yanıtla #7 : 28 Haziran 2019, 13:06:55 »
Arkadaşlar o pahalansın bu milyon dolar olsun bu şu kadar olsun diyorsunuz da.Şöyle bir şey var.Benzine ve tamir'e zam gelirse, tüm fiyatların fazlalaşması gerekir.Her şeyin fazlalaşması demek.Bir kişi İnfernus'unu 300 bin'den aldıysa, hemen satı 130'ken birden 250'lere çıkması ve hemen satların yükselmesine eşittir.Ayrıca 500 dolar tamir VİP'lere olursa VİP olmayanlar ne yapacak kardeşim? bir tamire 10 bin mi verecek adam?

Çevrimdışı Volsira

Oyuncu
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
Köken: Alman
Son giriş: 15 Aralık 2023, 23:05
Toplam oynama: 372 gün, 2 saat
« Yanıtla #8 : 28 Haziran 2019, 19:51:29 »
Babacım bak bakayım ben vipler için bişi demişmiyim günde 15 k yaklaşık maaş geliyo bu 500$ olursa mille cimrilik yapacak mesela non rp driving yapmıcak adam anladınmı doğuracağı sonuçlar çok iyi:
Ben sana vipler için bir şey demişsin demedim ki, viplerin kazancına göre düşünüyorsun sadece.. Sana günde 15 bin kadar maaş geliyor olabilir fakat vipi olmayan birisine nerden baksan 5 saatte 1k geliyor. Kişiyi meslek kasmaya zorlamış olursun bu şekilde, adam sadece rol yapmak istiyor belki?
Arkadaşlar o pahalansın bu milyon dolar olsun bu şu kadar olsun diyorsunuz da.Şöyle bir şey var.Benzine ve tamir'e zam gelirse, tüm fiyatların fazlalaşması gerekir.Her şeyin fazlalaşması demek.Bir kişi İnfernus'unu 300 bin'den aldıysa, hemen satı 130'ken birden 250'lere çıkması ve hemen satların yükselmesine eşittir.Ayrıca 500 dolar tamir VİP'lere olursa VİP olmayanlar ne yapacak kardeşim? bir tamire 10 bin mi verecek adam?
viplere ayrı vip olmayanlara ayrı tamir fiyatı önerisinde bulunmamış ki argeyi açan kişi

Çevrimdışı TraX has left

Oyuncu
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
Son giriş: 30 Mart 2023, 18:57
Toplam oynama: 31 gün, 12 saat
« Yanıtla #9 : 28 Haziran 2019, 20:38:57 »
Şu ana kadar parasını kasan kastı, yeni başlayan kişiler aşırı zorlanacaktır fiyatlar artarsa. Şu anda param olmasına rağmen orta halli bir kişi gibi rollerime devam ediyorum istesem İnfernus alır gezerim ortalıkta.

Afk sistemini desteklemiyorum, isteyen istediğini yapsın engellenemez. ESC basmadan afk kalır, hareket etmeden duran atılır desenizde piyasada program bol. Klavye başında değilken bile gerekli ayarlamasını yapar şehir dışında öyle boş boş koşar veya araç içinde yapar.

Devlet oluşumlarındaki para ile oluşum üyelerinin maaşları ödenirse güzel olur.