Ziyaretçi

Selam ziyaretçi, Rina Roleplay forumuna hoş geldin. Rina Roleplay, Grand Theft Auto: San Andreasın multiplayer istemcisi "SAMP"ın, Türkiyedeki en büyük sunucusudur ve en büyük roleplay platformudur. Eğer Rina Roleplay forum üyeliğin varsa lütfen Giriş Yap veya üyeliğin yoksa hemen Kayıt Ol.

AoD MC Bar Başvurusu

Başlatan close, 27 Haziran 2019, 22:11:25
Okunma sayısı 228 defa

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı close

Oyuncu
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
Köken: Amerikan
Son giriş: 24 Mayıs 2022, 01:13
Toplam oynama: 35 gün, 18 saat
Birlik: (Yok)
AoD MC Bar Başvurusu
« : 27 Haziran 2019, 22:11:25 »

Genel Bilgiler:

1.01:Şu anki karakteriniz dahil daha önce oynadığınız tüm karakterlerinizi listeleyin(Şu anki karakterinizi kalın renk ile gösterin.):(Jackson Morrow)

1.02:Oyun içi seviyeniz?:(10)

1.03:Hangi birliğin üyesisiniz, bu işyeri herhangi bir birliğe ait olacak mı?:(Evet, Angels Of Death M.C Birliğine ait olucak )

1.04:Haftada kaç gün, kaç saat aktifsiniz?:(Hergün yaklaşık olarak 9-14 saat)

1.05:Şu anki karakteriniz hiç IC hapise girdi mi, girdiyse neden?:
Spoiler:
Hayır, girmedim.

İşyeri Bilgileri:

2.01:İşyeri lokasyonu(ekran görüntüsü):
2.02:İşyeri adı:(AoD MC-Bar)

2.03:İşyeri tipi:(●Juice Bar)

Uzun Cevaplı Sorular:

3.01:Karakterinizin hikayesinin temelini anlatın, karakterinizin ücreti nasıl karşılayacağını anlatın:(Jackson Morrow 1978'de California'da doğmuştur babası tamircilik işleriyle uğraşan kücük bir kasabada otururlardı babasının mesleği aslında kirli bir işleri dayanırdı Jackson, bunu farketmiştir bir süre sonra babasından sonra baba mesleği tamircilikle uğraşcağı belliydi Jackson, buna alışamıycaktı ama bir süre sorna kendini kaptırdı ve bu işe yatkın olduğunu kendisine kanıtladı ve para geliri silah satıcılığı yaparak para kazanmaktaydı ek olarak taşımacalık yaparak gelir kaynağını yükseltmiştir.)

3.02:İşinizin detaylı bir planını yazın, IC ve OOC: (IC:ilk açılışta içkiler ücretsiz şekilde olucak düzenli olarak partiler verilceği icin insanlar merak edip gelicek ve o ortama uyum sağlıycaklar güzel biralarından yudum alırken güzel diyaloglar içki yarışları vs vs olucak OOC:birlik icin acılcakcaktır Kulübün toplanabileceği ve toplantılar yapabileceği bir mekana ihtiyacı var.)

3.03İşinizin bulunduğu alanda sunucuya nasıl katkı sağlayacağını anlatın(OOC):(Barda düzenli bir şekilde parti yapacağım. Oyundan sıkılan insanlar burda aktif rol döndürebileceğinden oyundan yeniden zevk alacağına ve birliğin barı olucağı icin rol dönüceğine eminim )

3.04:İşiniz şehre ne gibi bir katkı sağlayacak?(IC) :(yol yorgunluğu atmak isteyen insanlara özel hazırlanmış soğuk biramızdan yudumlarken yorgunluğu giderecek ve muhabbet güzel tatlı diyaloglar dönüştürcek yarışlar,partiler, vs gibi olaylar olucak)

Alıntı yapılan: Beyanname:
Ben, "jaxt"; işyeri başvurumda verdiğim cevapların hiç birinin kopya olmadığını, dürüst ve gerçek olduğunu kabul ediyorum. Konulardaki tüm kuralları anlıyorum ve her hangi bir kuralı ihlal edersem, bu düzeni bozarsam cezalandırılacağım. Bu işi eksiksiz bir şekilde yapacağım, eğer yapmazsam işimin elimden alınacağını anlıyorum ve gelecekte kara listeye girerek, bir daha başvuru yapamayacağımı kabul ve taahhüt ederim. 

Çevrimdışı UnknownCMD

Management
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
Köken:
Son giriş: 00/00/0000