Ziyaretçi

Selam ziyaretçi, Rina Roleplay forumuna hoş geldin. Rina Roleplay, Grand Theft Auto: San Andreasın multiplayer istemcisi "SAMP"ın, Türkiyedeki en büyük sunucusudur ve en büyük roleplay platformudur. Eğer Rina Roleplay forum üyeliğin varsa lütfen Giriş Yap veya üyeliğin yoksa hemen Kayıt Ol.

Lucas Sanchez - ARGE (Etkisiz Hal Süreleri)

Başlatan 06Koala, 25 Haziran 2019, 14:15:41
Okunma sayısı 676 defa

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
Köken: Amerikan
Son giriş: 04 Mart 2022, 00:25
Toplam oynama: 97 gün, 19 saat
Birlik: (Yok)
Ynt: Lucas Sanchez - ARGE (Etkisiz Hal Süreleri)
« Yanıtla #10 : 03 Temmuz 2019, 13:18:12 »
illegallerin bunu kabul edeceğini sanmıyorum LSPDnin bize özel olarak sunduğu AR GE bölümü var oradan paylaşabiliriz

Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
Son giriş: 22 Haziran 2024, 15:38
Toplam oynama: 153 gün, 0 saat
« Yanıtla #11 : 03 Temmuz 2019, 13:24:20 »
Bence bunun yerine /kelepce id yazınca otomatik emote vermeli, şu tarzda,
" (Polis Memurunun adı) teçhizat kemerinden kelepçeyi çıkarır ve (Suçlunun adı)'n ellerini arkada birleştirip kelepçeler. "
tarzında otomatik bir emote gelse daha iyi olur.

Çevrimdışı Adios!

Oyuncu
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
Köken: Meksikan
Son giriş: 02 Nisan 2024, 22:13
Toplam oynama: 527 gün, 16 saat
Son giriş: 17 Ağustos 2022, 18:57
Toplam oynama: 0 gün, 2 saat
« Yanıtla #12 : 03 Temmuz 2019, 18:47:58 »
Destekliyorum bana kalsa PD'nin m4le dolaşması gerekiyor şehir çok azıttı.

Çevrimdışı Lelouch

Oyuncu
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
Köken: Rus
Son giriş: 08 Aralık 2019, 15:17
Toplam oynama: 63 gün, 19 saat
« Yanıtla #13 : 03 Temmuz 2019, 19:06:38 »
Zaten herşeyde üstünsünüz daha üstün yapmaya ne gerek var acaba?
Desteklemiyorum.
PD'YE GİRENLERE DİREK ADMİNLİK FELANDA VERSİNLER NEDİR BU ÜSTÜNLÜK SİZ HANGİ ÜLKEDE GÖRDÜNÜZ SIRTINDA M4'LE DEVRİYE ATANI VEYA BAGAJINDA M4 OLAN POLİS ARABASI MP5 TAŞIMALARI BİLE AŞIRI SAÇMA HANGİ ÜLKEDE POLİS SUYUN İÇİN 2 METRE ÖTESİNDEKİ ADAMI TUTUP KELEPÇELİYOR ETKİSİZ HALE GETİRMEDEN HANGİ ÜLKEDE POLİS ORASINDAN BURASINDAN BEANBAG ÇIKARTIYOR BİZ TS'DEN HABERLEŞİNCE MİX ONLAR UPDATE VERİNCE POLİS BU ONA HAKKI VAR ONLAR PİT ATINCA YAKALAMAK AMACIYLA BİZ KAÇMAK AMACIYLA PİT ATINCA CR'DEN 350 DAKİKA OH MİSS ONLAR BİZE DURUP DURURKEN SIKINCA DM DEĞİL ONLAR BİZİ YAKALAYINCA ARKADAŞLARIMIZ KURTARMAK İÇİN SIKIYOR BİN DAKİKA KAÇIRINCA ARABAYA ATAMIYORUZ ADMİN BEKLERKEN POLİS GELİYOR PAKET SİZE BU KADAR YETKİ FAZLA BİLE DAHA NE İSTİYORSUNUZ?

Çevrimdışı Lelouch

Oyuncu
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
« Yanıtla #14 : 03 Temmuz 2019, 19:07:24 »
Destekliyorum bana kalsa PD'nin m4le dolaşması gerekiyor şehir çok azıttı.

Çevrimdışı Lelouch

Oyuncu
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
« Yanıtla #15 : 03 Temmuz 2019, 19:19:16 »
ADAMLARI RK EDİYORUZB HİÇBİRŞEY OLMAMIŞ GİBİ GERİ GELİYORLAR

Çevrimdışı Sykia

Oyuncu
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
Son giriş: 16 Eylül 2021, 17:42
Toplam oynama: 102 gün, 10 saat
« Yanıtla #16 : 03 Temmuz 2019, 19:50:58 »

Çok haklısın dostum, yapılan sokak seslerine gittim arkadaşımla adam geri geliyor bariyer arkası geçip sıkıyor yere düşünce rk ediyoruz geri geliyorlar. Arkadaşımın üstünü arayıp Deagle'yi görünce RK ettiler.

Çevrimdışı Lelouch

Oyuncu
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
« Yanıtla #17 : 03 Temmuz 2019, 19:56:15 »

Çok haklısın dostum, yapılan sokak seslerine gittim arkadaşımla adam geri geliyor bariyer arkası geçip sıkıyor yere düşünce rk ediyoruz geri geliyorlar. Arkadaşımın üstünü arayıp Deagle'yi görünce RK ettiler.
Bir ara PD'ye girmeyi düşünüyordum rolleri görünce soğudum.

Çevrimdışı rampacı

Oyuncu
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
Son giriş: 08 Ağustos 2023, 23:19
Toplam oynama: 0 gün, 10 saat
Raul Collita Lv.24
Son giriş: 07 Ağustos 2023, 21:32
Toplam oynama: 146 gün, 13 saat
« Yanıtla #18 : 07 Temmuz 2019, 04:05:08 »
Zaten herşeyde üstünsünüz daha üstün yapmaya ne gerek var acaba?
Desteklemiyorum.
PD'YE GİRENLERE DİREK ADMİNLİK FELANDA VERSİNLER NEDİR BU ÜSTÜNLÜK SİZ HANGİ ÜLKEDE GÖRDÜNÜZ SIRTINDA M4'LE DEVRİYE ATANI VEYA BAGAJINDA M4 OLAN POLİS ARABASI MP5 TAŞIMALARI BİLE AŞIRI SAÇMA HANGİ ÜLKEDE POLİS SUYUN İÇİN 2 METRE ÖTESİNDEKİ ADAMI TUTUP KELEPÇELİYOR ETKİSİZ HALE GETİRMEDEN HANGİ ÜLKEDE POLİS ORASINDAN BURASINDAN BEANBAG ÇIKARTIYOR BİZ TS'DEN HABERLEŞİNCE MİX ONLAR UPDATE VERİNCE POLİS BU ONA HAKKI VAR ONLAR PİT ATINCA YAKALAMAK AMACIYLA BİZ KAÇMAK AMACIYLA PİT ATINCA CR'DEN 350 DAKİKA OH MİSS ONLAR BİZE DURUP DURURKEN SIKINCA DM DEĞİL ONLAR BİZİ YAKALAYINCA ARKADAŞLARIMIZ KURTARMAK İÇİN SIKIYOR BİN DAKİKA KAÇIRINCA ARABAYA ATAMIYORUZ ADMİN BEKLERKEN POLİS GELİYOR PAKET SİZE BU KADAR YETKİ FAZLA BİLE DAHA NE İSTİYORSUNUZ?
Peki sen nerede gördün, OOG Amerika'da PD'ye CR atıp sonra FUCK THE PDDDDD diye bağırıp kaçanları? Gidip duvara PD'le alakalı şeyleri yazarsın onları anlarım, rolünü yaparsın eyvallah derim hatta mahallelerinizden geçerim orta parmak veya bir kaç şeyler yaparsın ama yoldan geçen bir PD'ye FUCK THE PDDDDD YAZIP ADAMIN ÖNÜNE KIRARSAN ROL ZEVKİNİ BİTİRMİŞ OLURSUN! Daha önce PD rolü yapmamış arkadaşlar olabilir burada, dışarıdan siz PD'yi böyle ön yargıyla yargılıyorsunuz bence yargılamayı kesin ve PD'ye girip pd rolü yapmaya çalışın derim. LSPD her sunucuda olan bir bel kemiği rol konseptidir ve her zaman ön kademede tutulması gereken bir topluluktur bunu her admin veya rol bilen adamlar söyler, siz roleplay sunucusundasınız. Bir polis seni durduğu zaman ve sağa çektiğin zaman senin korku rolü yapman gerekir ama neden yapmıyorsunuz çünkü sunucu ekonomisi yüksekte sonuçta diyor benim 300k'ım var, işte ben zenginim diye geziniyorlar az çok film izleyin neler olduğunu anlarsınız, adam korkuyor PD'nin bana ceza kesecek diye ve siz beanbag atıldığı andan itibaren koşup gidiyorsunuz sonra "Bİ ADMINLIK VERİLMEDİĞİ KALDI" diyorsunuz ee bu adama ben beanbag attıysam attıldığı bölgede hasar verir onun için rol yapması gerekir veya taser attığım zaman o nasıl olacak? MP5 veya M4'le devriye atmasında ki sebebte şudur o gün terörzm veya kasıtlı olarak çatışma çıktığında çavuş üzeri bir toplanma bildirip orada gerekli konuşmayı yapıp akşam devriyesi ise o zamana çıkarttırır veya normal gündüz devriyesi ise belirli bir vakitte kadar öyle çıkarttırabilir, kimse M4 için oynamıyor burada PD'de.

Çevrimdışı Dametrius

Oyuncu
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
Kate Scott Lv.28
Son giriş: 22 Mayıs 2023, 02:29
Toplam oynama: 203 gün, 16 saat
Birlik: *** ******les
Kai Zay Lv.28
Son giriş: 07 Şubat 2023, 16:50
Toplam oynama: 0 gün, 0 saat
« Yanıtla #19 : 07 Temmuz 2019, 16:30:46 »
Zaten yeterince üstünsünüz, artık kimse pdden hızlı uçamayacak diye maverick kaldırılmış üzerine istediğiniz şeye bak. Her girene adminlik verilsin, kafasına göre kick atsın bütün LSPD üyeleri. Biri sizden kaçmaya çalışırsa Client falan yesin, MP5 35 vursun, M4 50. Böyle oynayalım bu oyunu ne dersiniz? PD gören herkesin korkudan bacakları titresin yürüyemesin. Bütün admin kadrosu PD'de olsun illegale geçmeleri de yasaklansın bütün güçler departmana ait olsun. Bence bu oyun böyle daha iyi olur sizce olmaz mı?