Ziyaretçi

Selam ziyaretçi, Rina Roleplay forumuna hoş geldin. Rina Roleplay, Grand Theft Auto: San Andreasın multiplayer istemcisi "SAMP"ın, Türkiyedeki en büyük sunucusudur ve en büyük roleplay platformudur. Eğer Rina Roleplay forum üyeliğin varsa lütfen Giriş Yap veya üyeliğin yoksa hemen Kayıt Ol.

Los Santos Masons - Squad Birlik

Başlatan !Han, 24 Haziran 2019, 20:00:31
Okunma sayısı 5177 defa

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı !Han

VIP
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
Köken: Amerikan
Son giriş: 31 Ocak 2020, 22:50
Toplam oynama: 66 gün, 21 saat
Birlik: (Yok)
Ynt: Los Santos Masons
« Yanıtla #100 : 02 Temmuz 2019, 23:10:03 »
Rollerine girdim, hadi Illuminati rolu yaparsınız olurda Masonluk bu kadar gizli bir rol değil adamların hatta kurumları var. Ben böyle kurum falan kurarız öyle yürütürüz sanıyordumda Arda işte yok masa kurak yok Santos'u ele geçireceğiz gibi bir saçma rol sergiliyor. Yani role girilmeye bile gerek yok arkadaşlarla, arkadaşlara tavsiyem kurum falan kurma gibi bi rol sergilesinler Santos'u ele geçirmek masa kurmakla falan olcak iş değil bu işler.
Rollerimi artık reele göre şekillendiriyorum, senin aklına ihtiyacım(ız) yok.Masonluğun kurumları var buda bir kurum sayılır ama içeride neler dönüyor sende bilmiyorsun.Ruhi çenet izleyip masonlar hakkında az bilgi bilen aklınla burada boş yapma.

Çevrimdışı Sanji

Oyuncu
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
Köken: Sırp
Son giriş: 02 Temmuz 2023, 18:01
Toplam oynama: 111 gün, 20 saat
« Yanıtla #101 : 03 Temmuz 2019, 10:56:44 »
Rollerine girdim, hadi Illuminati rolu yaparsınız olurda Masonluk bu kadar gizli bir rol değil adamların hatta kurumları var. Ben böyle kurum falan kurarız öyle yürütürüz sanıyordumda Arda işte yok masa kurak yok Santos'u ele geçireceğiz gibi bir saçma rol sergiliyor. Yani role girilmeye bile gerek yok arkadaşlarla, arkadaşlara tavsiyem kurum falan kurma gibi bi rol sergilesinler Santos'u ele geçirmek masa kurmakla falan olcak iş değil bu işler.
Rollerimi artık reele göre şekillendiriyorum, senin aklına ihtiyacım(ız) yok.Masonluğun kurumları var buda bir kurum sayılır ama içeride neler dönüyor sende bilmiyorsun.Ruhi çenet izleyip masonlar hakkında az bilgi bilen aklınla burada boş yapma.
Ruhi çenet izlemeni ben tavsiye etmiştim sana, masonluk hakkında hiç bir şey bilmiyorsun diye belki ona göre rol şekillendirirsin diye...

Çevrimdışı !Han

VIP
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
« Yanıtla #102 : 03 Temmuz 2019, 12:04:17 »
Ruhi çenet izlemeni ben tavsiye etmiştim sana, masonluk hakkında hiç bir şey bilmiyorsun diye belki ona göre rol şekillendirirsin diye...
Kardeşinin selamı var, izlenme geçmişin ruhinin videolarıyla dolu.Ben internetten araştırma yaparak ve bilgi edinerek masonluk hakkında bilgiye sahip oldum bunun yanında dizi/filmde izledim zamanında bu konuyla ilgili şimdi boş yapma yaylan bu konudan spam yapmakta üstünüze yok 15 yaş altı çocuklar kitlesi sizi

Çevrimdışı ananagangbang

Oyuncu
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
Köken: Alman
Son giriş: 10 Nisan 2020, 13:24
Toplam oynama: 74 gün, 18 saat
« Yanıtla #103 : 03 Temmuz 2019, 12:46:38 »
İlerlemiyor sabit kaldi tanıtım
Bok yoluna gidiyon
Senden başka rol atan yok
İlerlemez kapat boş konsept

Çevrimdışı !Han

VIP
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
« Yanıtla #104 : 03 Temmuz 2019, 12:56:56 »
İlerlemiyor sabit kaldi tanıtım
Bok yoluna gidiyon
Senden başka rol atan yok
İlerlemez kapat boş konsept
1-Aslında ilerliyor herkes okumaya üşendiği için sana öyle geliyor
2-Doğru yolda gittiğim kesin IC'de rolleri aramızda çeviriyoruz
3-Yapıyorlar, SS atmaya üşeniyorlar
4-Konsept güzel ama bu konsepti kafasına alacak insan sayısı çok az maalesef
Son olarak da söylüyorum SPAM gelen yorumlar silinecektir, ve bu yorumlara sahip olan hesaplardan birdaha yorum gelirse hesapları askıya alınacak.

Çevrimdışı ruello

Oyuncu
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
Köken: Fransız
Son giriş: 10 Ağustos 2024, 15:09
Toplam oynama: 126 gün, 21 saat
Birlik: ******** ***tel
« Yanıtla #105 : 03 Temmuz 2019, 12:58:34 »
Bu birliği Arda açtıysa yürür,başarılar HAN WALLER ARDA HAN ÇAKİCİ.

Çevrimdışı #Respect

Oyuncu
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
Köken: İtalyan
Son giriş: 29 Mart 2022, 20:33
Toplam oynama: 101 gün, 1 saat
« Yanıtla #106 : 03 Temmuz 2019, 13:47:44 »
Bu adamlar ileri zamanda santosu içine alır ve yönetir konsept güzel akıl ve zeka oyunu. Başarılar....

Çevrimdışı !Han

VIP
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
« Yanıtla #107 : 03 Temmuz 2019, 14:04:38 »
Bu adamlar ileri zamanda santosu içine alır ve yönetir konsept güzel akıl ve zeka oyunu. Başarılar....
Sağol dostum, senin gibi rol bilip konsepte inanan arkadaşlar olduğu için açık tutuyorum bu birliği yoksa illegaldeki diğer 2-3 birliğin benim açtığım bu konsepti sunucuda görmeye layık dahi olmadığını düşünüyorum.
Bu birliği Arda açtıysa yürür,başarılar HAN WALLER ARDA HAN ÇAKİCİ.
Çakıcı değildim kanka ama eyvallah :d seviliyosun oskim

Çevrimdışı Sanji

Oyuncu
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
Köken: Sırp
Son giriş: 02 Temmuz 2023, 18:01
Toplam oynama: 111 gün, 20 saat
« Yanıtla #108 : 03 Temmuz 2019, 21:06:31 »
Kardeşinin selamı var, izlenme geçmişin ruhinin videolarıyla dolu.Ben internetten araştırma yaparak ve bilgi edinerek masonluk hakkında bilgiye sahip oldum bunun yanında dizi/filmde izledim zamanında bu konuyla ilgili şimdi boş yapma yaylan bu konudan spam yapmakta üstünüze yok 15 yaş altı çocuklar kitlesi sizi
Halen laf çakıyorsun? illa ts3 mü geleyim 15 yaş altı çocuk kitlesi diyorsun reelde karşıma çıksan abi çekicek yaştayım arda boş yapma burada gelirim o ankara iş merkezine sonra görürsün ne olucağını

Çevrimdışı Asilean

Oyuncu
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
Köken: Kanadalı
Son giriş: 09 Eylül 2022, 00:45