Ziyaretçi

Selam ziyaretçi, Rina Roleplay forumuna hoş geldin. Rina Roleplay, Grand Theft Auto: San Andreasın multiplayer istemcisi "SAMP"ın, Türkiyedeki en büyük sunucusudur ve en büyük roleplay platformudur. Eğer Rina Roleplay forum üyeliğin varsa lütfen Giriş Yap veya üyeliğin yoksa hemen Kayıt Ol.

Himawari Icho Nakamura // Bar Başvurusu // Wups Cafe

Başlatan manti ayaz, 23 Haziran 2019, 23:50:11
Okunma sayısı 249 defa

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı manti ayaz

Oyuncu
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
Köken: Arap
Son giriş: 28 Temmuz 2024, 18:45
Toplam oynama: 0 gün, 22 saat
Birlik: (Yok)
Zahir Graham Lv.31
Köken: Amerikan
Son giriş: 14 Ağustos 2024, 06:27
Toplam oynama: 309 gün, 8 saat
Son giriş: 26 Temmuz 2024, 04:07
Toplam oynama: 0 gün, 19 saat
Rahsam Cobb Lv.31
Son giriş: 24 Temmuz 2024, 15:45
Toplam oynama: 0 gün, 7 saat

Genel Bilgiler:

1.01:Himawari Icho Nakamura Parish Marcel , Reus Bolivar , Feliciano Romano , Valentina La Bonnet , Sebastian Bonnet , La Row Rachelle , Parish Marcel , Letizia Marcel , Parish Marcel , Violet Anderson:(buraya)

1.02:Oyun içi seviyeniz?: 21

1.03:Hangi birliğin üyesisiniz, bu işyeri herhangi bir birliğe ait olacak mı?:Americâ Crime Organization

1.04:Haftada kaç gün, kaç saat aktifsiniz?:7-24

1.05:Şu anki karakteriniz hiç IC hapise girdi mi, girdiyse neden?:
Spoiler:
Hayır hiç girmedi.

İşyeri Bilgileri:

2.01:İşyeri lokasyonu(ekran görüntüsü):
2.02:İşyeri adı: Rainbow Bar

2.03:İşyeri tipi: Bar, Wups Cafe

Uzun Cevaplı Sorular:

3.01:Karakterinizin hikayesinin temelini anlatın, karakterinizin ücreti nasıl karşılayacağını anlatın: Karakterim 1994 yılların da Japonya'nın Tokyo şehrinde doğmuş, Annesinin ve babasının mâli yardımı ile üniversite okumuştur, bir kaç arkadaşı ile Amerika'ya gitmiş ve temelli oarada kalmayı planlıyor. Organizasyon için iste bar açıp yönetecektir, il-legal bir iş ile alakası yoktur. Karakterim parayı Makarov ve Damon yani Organizasyon kurucularının ona vereceği para yardımı ve kendisinin cebinde ki bir kaç parası ile ödeyecektir.

3.02:İşinizin detaylı bir planını yazın, IC ve OOC: Yukarı da dediğim gibi, yapacağım roller çoğunluk ile legal olacak ve 7/24 aktif rol çevirmek. Bu barı açınca hem Organizasyon için gelir hem kendi gelirimi artıracak ve insanların parti zevkini arşa çıkaracağımdır.

3.03İşinizin bulunduğu alanda sunucuya nasıl katkı sağlayacağını anlatın(OOC): Sunucu içerisin de 7/24 aktifimdir, hep parti yapacak ve alkol sevkiyatları gerçekeleşecektir bunu yapacak olan ise America Crime'dır, onlara bağlı bir bar olacak il-legal Organizasyonun legal yüzü olacaktır. Ayrıca ki birlik içerisin de Legal bir insan olacam, IC amacım tamamen para kazanmak ve zevk işi olarak yapmaktır, ben paramı IC kazanacağım Organizasyon ise orayı koruyacak ve IC parasını alacak ve bize alkol sevkiyatı yapacaktır.

3.04:İşiniz şehre ne gibi bir katkı sağlayacak?(IC) : Şehir içerisin de 7/24 aktif olmam ve insanları eğlendireceğimdir, sınırsız parti ve alkol olacak şehir içerisin de durmak bilmeyen partiler verilecek müşterilerimiz için en iyi müzikleri çalacak onların keyiflerini çok iyi sürdüreceğizdir.

Alıntı yapılan: Beyanname:
Ben, Ayaz.; işyeri başvurumda verdiğim cevapların hiç birinin kopya olmadığını, dürüst ve gerçek olduğunu kabul ediyorum. Konulardaki tüm kuralları anlıyorum ve her hangi bir kuralı ihlal edersem, bu düzeni bozarsam cezalandırılacağım. Bu işi eksiksiz bir şekilde yapacağım, eğer yapmazsam işimin elimden alınacağını anlıyorum ve gelecekte kara listeye girerek, bir daha başvuru yapamayacağımı kabul ve taahhüt ederim.