Ziyaretçi

Selam ziyaretçi, Rina Roleplay forumuna hoş geldin. Rina Roleplay, Grand Theft Auto: San Andreasın multiplayer istemcisi "SAMP"ın, Türkiyedeki en büyük sunucusudur ve en büyük roleplay platformudur. Eğer Rina Roleplay forum üyeliğin varsa lütfen Giriş Yap veya üyeliğin yoksa hemen Kayıt Ol.

[ARŞIV] ÖZÜR DİLERİM

Başlatan COMPLEX, 23 Haziran 2019, 16:49:59
Okunma sayısı 1897 defa

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı onlykkazu

Oyuncu
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
Köken: Amerikan
Son giriş: 23 Mart 2022, 19:13
Toplam oynama: 162 gün, 20 saat
Birlik: (Yok)
Ynt: [ARŞIV] ÖZÜR DİLERİM
« Yanıtla #30 : 24 Haziran 2019, 10:34:36 »
[
Spoiler:
quote author=Tasdelen55 link=topic=56347.msg633400#msg633400 date=1561361591]
Bende etmicektimde Helal olsun kardeşim

Buarada arkadaşlar adam sizden özür diliyor neden böyle yapıyorsunuzki yönetimin dediği şeyin aynısın ıyazıyor
KENDİ HESABIMDAN HELALLİK ATMIŞ AHASHHSHSDHUDH
[/quote]
SISLFJEŞDAHDHQGQLFİEPFLWŞDPEPFLEFJEKFNWNCBWKFŞRŞVĞEICNELCRKC KOMMMMEDİ

Çevrimdışı kaanxd

Oyuncu
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
Son giriş: 03 Mart 2024, 18:49
Toplam oynama: 101 gün, 15 saat
« Yanıtla #31 : 24 Haziran 2019, 10:42:14 »
2. Görev tamamlandı:
https://www.rina-roleplay.com/forum/index.php?topic=56347.0
Kimse affetmedi ve hakkını helal etmedi lütfen ona göre değerlendirilsin.
Bunu yapanlar yasal olmasa bile sen milletin hakkına giriyorsun bu ödenemez birşey Tekrar tekrar söylüyorum umarım banın açılmaz.
şuana kadar 2 kişiden Helallik aldım fakat arkadaşlar ben sizden ciddice özür diliyorum neden bu kadar kötü sözler ediyorsunuzki sizin başınıza gelse diyelim simdide biz sen gibi doolandırmayız dersiniz başına geldiğinizde görürsünüz cidden ben özür diliyorum ciddice kb diyorum adminin dediğini yazıyorum oraya.
Buraya daha farklı şeyler yazmaya izin verselerdi millet daha farklı yazardı burada onu dolandırıp arkasından enayi derken düşünecektin.Yani böyle buraya Arkadaşlar değerli oyuncular,özür dilerim hata yaptım yazma daha itici oluyorsun.

Çevrimdışı kaanxd

Oyuncu
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
Son giriş: 03 Mart 2024, 18:49
Toplam oynama: 101 gün, 15 saat
« Yanıtla #32 : 24 Haziran 2019, 10:56:57 »
Seni tanımıyorum fakat insanları dolandırman çok kötü bir davranış ama ginede herkes ikinci bir şansı hak eder ve milletin hakkına girip emeklerini çaldıysanda o kişinin günahlarını çalmış oluyorsun ve buna sana diğer dünyada dönecektir.

Bende bir hakkın yok. Erdemlik gösterip özür dilemişsin yada zorda kaldığın için özür dilemişsin fark etmez. Eğer gerçekten pişmansan Helal ediyorum.
Pişman falan değil afedersiniz bundan önce milleti sikiyordu dolandırdığı paralarla da çok mutluydu Hatta Hatta
son dolandırdığı kişiye de eminim " Açarsan aç şikayet ikimizde yeriz " dediğine 2. İhtimal arkadaşı heryerden engellemiş dolandırılan kişi de sabrının sonuna geldiği veya son parasını ona verdiğini düşünerek dana şikayet açmıştır olay bu.

Mamii

Bir Hata Meydana Geldi!

The database value you're trying to insert does not exist: clubid