Ziyaretçi

Selam ziyaretçi, Rina Roleplay forumuna hoş geldin. Rina Roleplay, Grand Theft Auto: San Andreasın multiplayer istemcisi "SAMP"ın, Türkiyedeki en büyük sunucusudur ve en büyük roleplay platformudur. Eğer Rina Roleplay forum üyeliğin varsa lütfen Giriş Yap veya üyeliğin yoksa hemen Kayıt Ol.

Dwayne Creption - CK talebi

Başlatan Chicas Vato, 23 Haziran 2019, 15:17:22
Okunma sayısı 677 defa

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı Chicas Vato

Oyuncu
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
Wu Peng Lv.16
Köken: Amerikan
Son giriş: 02 Nisan 2020, 19:23
Toplam oynama: 40 gün, 13 saat
Birlik: (Yok)
Dwayne Creption - CK talebi
« : 23 Haziran 2019, 15:17:22 »
KARAKTER ÖLÜMÜ (CK) TALEBİ

CK TALEP EDEN OYUNCUNUN

Karakter Adı/Soyadı: Kareem Woodard
Seviye: 13

ÖLDÜRMEK İSTEDİĞİNİZ OYUNCUNUN

Karakter Adı/Soyadı: Dwayne Creption
Seviyesi:  10

OLAY BİLGİLERİ
* Olay ile alakalı bilgileri detaylı olarak aşağıya doldurun.

Olay Tarihi: 23/06/2019
Olay Saati: 14:13
Yaşadığınız olayı anlatınız: Kişiyi ateş ederek öldürdük IC kanallardan Fear-Roleplay yapmadı ve bize küfürler yağdırdı. Yaptığımız role hiç uymadı.
Neden CK etmek istiyorsunuz?: Fear Roleplay kural ihlali ölümle burun buruna gelmesine rağmen kişi küfürler yağdırıyor.

DEĞERLENDİRME SORULARI
* Aşağıdaki soruları dikkatlice okuyun ve sadece Evet veya Hayır şeklinde cevaplayın. Okuduğunuz sorularda olayınızla alakası olmayan sorulara Hayır cevabını verin.

Öldürmek istediğiniz kişi korku rolünü aşırı derecede ihlal mi etti?: Evet
Olay, sizin ait olduğunuz birliğin onaylı hoodu içerisinde mi gerçekleşti?: Hayır
Öldürmek istediğiniz kişi sizin birliğinizden 24 saat dolduktan sonra mı ayrıldı?: Hayır
Öldürmek istediğiniz oyuncunun seviyesi onun üzerinde mi?: Evet (10 Seviye)
Öldürmek istediğiniz oyuncu yaşadığınız olaydaki rolden herhangi bir ceza aldı mı?: Hayır

KANIT BİLGİSİ

Kanıtlar (Görüntü)

Kanıtlar (Video)
*Varsa youtube videonuzun linkini buraya yapıştırın, yoksa bu yazıyı silerek boş bırakın*

Çevrimdışı Nosolari

Oyuncu
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
Son giriş: 15 Nisan 2022, 17:36
Toplam oynama: 86 gün, 14 saat
Birlik: ***CIA
Ynt: Dwayne Creption - CK talebi
« Yanıtla #1 : 23 Haziran 2019, 15:27:00 »
Merhabalar, kişilere başkın attık elimizde silah var ve kişiler  yerde olduğu halde fear rp kuralına uymuyor ve bizi tehdit ediyor. Kişinin CK'sını istiyoruz.

Çevrimdışı Salt

Oyuncu
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
Köken: İtalyan
Son giriş: 12 Aralık 2021, 17:11
Toplam oynama: 63 gün, 15 saat
« Yanıtla #2 : 24 Haziran 2019, 01:06:13 »
şimdi Ben Dwayne Creption olarak size şunu söylemek istiyorum şimdi orası benim hoodum benim mahallem orada iki kişisiniz ben sizin mahallenizde olsam fear uygulamak zorundayım bu konuda haklısınız ancak kendı hoodumdayım ve ss lerde 2 kişi olduğunuz gözüküyor ben kendi hoodumda mahallemde beni düşürdünüz diye size fear uygulamak mecburiyetinde değilim orada birinizde silah var ve iki kişisiniz ayrıca benim mahallemdesiniz benim arkadaşlarımda oralarda takılmakta her an gelebilirler mahallelerine bu yüzden fear uygulamamam gerektiğini düşünüyorum.

Çevrimdışı Chicas Vato

Oyuncu
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
Wu Peng Lv.16
« Yanıtla #3 : 24 Haziran 2019, 13:57:07 »
şimdi Ben Dwayne Creption olarak size şunu söylemek istiyorum şimdi orası benim hoodum benim mahallem orada iki kişisiniz ben sizin mahallenizde olsam fear uygulamak zorundayım bu konuda haklısınız ancak kendı hoodumdayım ve ss lerde 2 kişi olduğunuz gözüküyor ben kendi hoodumda mahallemde beni düşürdünüz diye size fear uygulamak mecburiyetinde değilim orada birinizde silah var ve iki kişisiniz ayrıca benim mahallemdesiniz benim arkadaşlarımda oralarda takılmakta her an gelebilirler mahallelerine bu yüzden fear uygulamamam gerektiğini düşünüyorum.
Herhalde dalga geçiyorsun kurallarda hood onaylı mahallede korku rolü yapabiliriz yazıyor. Biz orada sizin silahınız bile yok iken silahla ateş ettik. Zaten her şey apaçık ortada.

Çevrimdışı #Respect

Oyuncu
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
Son giriş: 29 Mart 2022, 20:33
Toplam oynama: 101 gün, 1 saat
« Yanıtla #4 : 24 Haziran 2019, 14:48:36 »
Silahımız yokmu?  Onunda sslerini atalım sana

Çevrimdışı Chicas Vato

Oyuncu
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
Wu Peng Lv.16
« Yanıtla #5 : 24 Haziran 2019, 14:57:50 »
Silahımız yokmu?  Onunda sslerini atalım sana
O zaman karşılık vereceksin kardeşim? Ateş ediyorum öyle bekliyorsun. sİlaHImIz mI yokTu sS aTayıM mı?

Çevrimdışı #Respect

Oyuncu
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
« Yanıtla #6 : 24 Haziran 2019, 15:34:54 »
Ya bilader ruh hastasımısın sen hayır varmı kafada brawl teklif ediyonuz ondan sonra silahla girişiyonuz harbi lowsunuz ya :D

Çevrimdışı Salt

Oyuncu
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
Son giriş: 12 Aralık 2021, 17:11
Toplam oynama: 63 gün, 15 saat
« Yanıtla #7 : 24 Haziran 2019, 15:38:12 »
Herhalde dalga geçiyorsun kurallarda hood onaylı mahallede korku rolü yapabiliriz yazıyor. Biz orada sizin silahınız bile yok iken silahla ateş ettik. Zaten her şey apaçık ortada.

şimdi kardeşim orada hood un anlamı mahalle sen benım mahalleme gelmişsin iki kişi ayrıca arkadaşlarım o sırada orada iki kişisiniz biriniz silahlı diğerinizde silah bile yok benim size orda fearlık bir durumum yok kendı mahallemdeyim ıc olarak her an kardeşlerim gelebilir oraya aktif bir ortam bizim için bunu düşünerek fear uygulamadım zaten sonradan arkadaşlar geldi siz gittiniz.

Çevrimdışı FULLXM0NEY

Oyuncu
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
Köken: Rus
Son giriş: 02 Mayıs 2021, 19:24
Toplam oynama: 54 gün, 1 saat
« Yanıtla #8 : 24 Haziran 2019, 17:02:03 »
Çatıda deagle ile duruyorum bir de Raff tahomanın orada duruyor mahallede adamlar var tek kişi değil arkadaş.

Çevrimdışı #Respect

Oyuncu
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
« Yanıtla #9 : 24 Haziran 2019, 17:35:33 »
Zaten şöyle birşey var giderken küfürlerimizin sslerini almışlar arkadaşlar çok akıllı başımızda ss almışlar tanıtımınada koymuşlar aklı sıra ck talebi açıyor efsanesin sen ya brawl rolüne cagırıp silahla gelen adamlar QWE:QWE:QW